Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Hakem Soruşturması kapsamında Ferhat Gündoğdu, Ferdi Karadoruk, Yunus Yıldırım, Alican Sağlar ve Emre Kosif tutuklandı.

Ahmet Şahin ve Sebahattin Şahin ise adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

Mesaj tarihi:

Yeni Merkez Hakem Kurulu'nun atama süreci tamamlanıncaya kadar, 6, 7 ve 8 Ekim tarihlerinde oynanacak Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarının hakem atamaları; Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Sayın Hikmet Öksüzoğlu ile Merkez Hakem Kurulu üyeleri Sayın Ali Zağlı, Sayın Kamil Abitoğlu, Sayın İbrahim Çınar ve Sayın Ziya Çetin tarafından gerçekleştirilecektir.

Mesaj tarihi:

fetöcü de fener , yapıyı da fener kurmuş. tamam biz ikna olduk.

Ama yapı yok diyen sizin başkanınız değil miydi ? oda ikna olmuş mu? çok hızlı dönüş yapmış. bana birini anımsatıyor bu tarz dönüşler.

GS birşeye rağmen şampiyon olmuyor. aksi tartışılır. daha iyi kadro/hocası var dersin saygı duyarım.

• Like 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Valla laf banaysa ben bu olaylar patlamadan önce de, geçen sene de kollanma var FB daha az kollanmadı diyordum. Ki zaten yapı mapı demek yok, FB daha çok faydalandı çünkü rekabetin devamı için ona ihtiyaç vardı diye de açıkladım. Herhangi döneklik yok, ama varmış gibi çarpıtılmasını anlayabiliyorum, alıştık çarpıtmalara 🙂 

Öte yandan şimdi çok tartışma çıkmasın diye buraya koymuyorum da, Grok'a bile sormuşlukları var Hacıosmanoğlu döneminde en çok kimin lehine hata yapıldı diye, Grok bile TS ve FB diyor. İstatistikleri koyduk zaten penaltıdır, lehe hatadır, finansal çakallıkları görmezden gelmektir falan. E olayın merkezindeki hakem Yasin Kol'a da kim açık açık sosyal medya üstünden itiraz etmiş atandı diye, kim ona kol kanat gerip de savunmuş o da zaten twitter'da var, kendi sosyal medyası da yakmış Fener'i.  Şu durumda GS yapısı demek komedi oluyor haliyle.

Rewendor tarafından düzenlendi
  • Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:
kizillelma, 05.10.2026 16:37 tarihinde dedi ki:

Savcı Yasin Kol için tutuklansın demiş ..

İş artık şikeyi de geçti bayağı hortuma dönmüş iddialar doğruysa. Adamın para giriş çıkış hacmi falan yüzmilyonları buluyor, yönettiği maçlarda sahaya çıkmasıyla paralel dakikalık patternlerle para transferleri tespit etmişler. 

Mesaj tarihi:

twitter dan bakıyorumda fb&gs birbirlerine yapıştırmak için kullandıkları pozisyon hata vs leri hepsi bjk maçlarından. Burada hemfikir olduğumuz şey önüne gelenin bizi düdüklemesi 😛 . 

Mesaj tarihi:

Tam senin mesaj öncesi Fırat Aydınus'un VAR hakeminin yanlış yönlendirmesiyle penaltı verdiğini açıkladığı twiti gördüm, o da BJK maçında FB'ye verilen penaltı pozisyonunda ahah

Gerçi bi tane de Skiniar kırmızı kart es geçilen dirsek compliation var, içinde olmayan süper lig takımı yok galiba onda 😛

• Uzuldum 1
Mesaj tarihi:
yusema, 05.10.2026 13:08 tarihinde dedi ki:

Ama yapı yok diyen sizin başkanınız değil miydi ?

Ali koçun iddia ettiği gs yapısı baya net şekilde yokmuş. Ali koç sanki yapı var, bunlar kötü insanlar mı diyordu? GS KOLLANIYOR 😢 dışında bir söylemi yoktu. Hakan safinin seçim dönemindeki, hakem atamalarını Ben yapıyordum minvalinde söylediklerini de detaylıca anlatmış Ibrahim seten İki gün önce.

Ferhat gündoğduya karar veren toplulukta gs yok. Sezon içinde sürekli tffde olan tayfa içinde de gs yok. Baya elinde patlamış kimler kurduysa yapıyı. 

• Haha 1
  • Yeni Oluştur...