Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 MHK'ya şafak operasyonu yapılmış. Burakyılmazistifa.avi
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 bu akp ye ne oluyor hukukun varlığına mı inandırmaya çalışıyorlar bizi nedir
df Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 (düzenlendi) Bence akp içinde yine büyük bi kapışma başladı. Herkes birilerinin pisliğini ifşalıyor. Fon, mhk, süzer plaza vs peş peşe yardırıyorlar. Bunlar anca birbirini yiyerek biter zaten. Dışarıdan muhalefetle zor. Eylül 29, 2026 df tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 ne güzel ne güzel Ferhat efendi bile alınmış. https://www.sozcu.com.tr/ferhat-gundogdu-gozaltina-alindi-burak-yilmaz-in-aylar-onceki-sozleri-gundem-oldu-p364491
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 HTS ve MASAK kayıtlarına istinaden Ferhat Gündoğdu, Ferdi Karadoruk, Ahmet Şahin, Yunus Yıldırım ve Sebahattin Şahin'e yöneltilen suçlamalar şöyle: • Objektif ve Gerekçeli bir karar göstermeksizin bazı hakemleri klasman dışı bıraktıkları, • Görev vermedikleri veya sistematik bir şekilde doladıkları, • Bazı hakemlere ayrıcalıklı davrandıkları, • Puanlama ve atama süreçlerine müdahale ettikleri, • 2022 ve 2024 yıllarında hazırlanan hakem/gözlemci listelerinde usulsüz değişiklikler yapıldığı, • 2025 yılında Rivada gerçekleştirilen kural sınavında sınav soruları ve notlandırma sürecine müdahale ettikleri, • Bazı hakemlerin sınav sonuçlarının değiştirildiği husus ve iddialarından hareketle; Yapılan tespit ve çalışmalar kapsamında; • Ferhat Gündoğdu isimli şahsın; Mobing ve Kamu Görevlisinin Evrakta Sahteciliği, • Sebahattin ŞAHİN isimli şahsın; Mobing ve Evrakta Sahtecilik (Ferhat Gündoğdu isimli şahıslar müştereken hareket ettiği) • Ahmet ŞAHİN isimli şahsın; Evrakta Sahtecilik (Sınav sorularını TFFGHD yandaşlarına vermek sureti ile Ferhat GÜNDOĞDU isimli şahısla müştereken hareket ettiği) • Yunus YILDIRIM isimli şahsın; Mobing ve Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Ele Geçirme • Ferdi KARADORUK isimli şahsın; Mobing (Derneğe üye olmayan hakemler/gözlemciler üzerinde baskı kurmak suretiyle), Müstehcenlik, Güveni Kötüye Kullanma (Zimmet) suç isnatları kapsamında çalışmalar yapılmış olup yapılan çalışmaların ve iddiaların alınan müşteki-tanık beyanları ile desteklendiği, evrakta sahteciliğin yapılan inceleme sonucunda tanzim edilen bilirkişi raporu ile tespit edildiği, • Alican SAĞLAR isimli şahsın; (Ferdi KARADORUK isimli şahsın İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan Müstehcenlik dosyası kapsamında alınan telefonundan İMAJ raporları doğrultusunda yapılan inceleme sonucunda hakem listelerinin belirlenmesine yönelik iki şahıs arasında gerçekleşen WhatsApp görüşme içeriği olduğu tespit edildiği)
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Ali Koç: "Ben hayatta olduğum müddetçe; başkan olayım ya da olmayayayım Ferhat Gündoğdu'nun ne olduğu, neyi temsil ettiği, hangi zihniyete hizmet ettiği açıklanana kadar peşinde olacağım. Bu işin intikamı olacaktır." (17 Eylül 2025) Ali Koç: "Başkana şunu aktardım. Evrakta sahtecilik, sınav sorularının manipüle edilmesi, bazı hakemlerin kayırılıp diğerlerine mobbing uygulanması... Ferhat Gündoğdu’nun, hakemleri FaceTime üzerinden arayıp 'Şu kulüp başkanıyla görüştüm, maçta sıkıntı olmasın' gibi manipülatif ifadeler kullandığı... Bu niyetli TFF’nin, bu niyetli MHK Başkanı'yla yola devam etmesi sıkıntı yaratır. Yazık olur." (18 Eylül 2025)
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Yapı var mıymış şimdi gerçekten
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 MHK'ya soruşturmayı başlatan şikayet dilekçesini veren Hakem Ali Tuna: "Ben tarafım ve sürecin içindeyim. O nedenle fazla yorum yapamam. İşlerine yaramadığım için hakemlik hayatımı bitirmek istediler. Sınavı geçemediğim açıklandı. Oysa ben çok emindim sınavı geçtiğimden. Kağıdımı istedim, TFF bana gönderdi. Kağıdımda yazanların benim olmadığını görünce suç duyurusunda bulundum. Zaten ifade veren hakemler de bunu doğrulayacaktır. Türk futbolunda yapı var. Bazı maçlara istenen hakemler atandı. Ben bu sisteme uymadım, bu nedenle üst klasmanlara çıkmam engellendi. Hakemlik için çok fedakarlık yaptım. Bu nedenle çocuğum, onu göremeden büyüdü. Umarım bundan sonra her şey düzelir ve temizlenir.." (HT Spor)
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 @Rewendor ve @Aceace acil göreve!!1 bu başlığa plssss lol 1
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 E hepimiz biliyoruz bazı maçlara istenen hakemler atandığını. En bariz örnek olarak sırf FB istedi diye Acun'un Maribor'lu kankası yabancı hakemi tarihte eşi benzeri görülmemiş (ve sonradan da bi daha kabul edilmeyecek) şekilde GS derbisine atadı adamlar
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Shadow, 29.09.2026 16:28 tarihinde dedi ki: @Rewendor ve @Aceace acil göreve!!1 bu başlığa plssss lol
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Ciddi olmak gerekirse... Türkiye'de her takım ben akım, siz boksunuz diyor. İstisnasız... Fenerbahçe taraftarlarını diğerlerinden ayıran ise intergalaktik bir oluşumun Fenerbahçe'yi engellemeye çalıştığını iddia etmeleri. Hani yabancı hakem konusunu Rew yazmış. Üstüne bir şey eklememe gerek yok. Hani 10 yıldır hakemlik yapan bazı hakemlerin 4 sene boyunca Fenerbahçe maçına verilmemesini bile gördük. Ne diyeyim arkadaşlar? Ne dememi bekliyosunuz? Aynı hakem 3 farklı maçtan sonra 3 farklı takımla şoplanmış fotoğrafları dolaşıyor. Yani kimse hiçbir hakemden memnun değil. Masak çıkar da "Dursun'dan Ferhat'a aha bu kadar para gelmiş" derse tekrar oturur konuşuruz. O zamana kadar Aziz Yıldırım'ın yaptıkları, ama ne yaptıysa Fenerbahçe için yaptıklarıyla takılmaya devam edeceğim. 1
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Bu hakemleri toptan uçurup 1-2 sene yabancı gitmek lazım. Yerlileri de bu zaman zarfında eğitsinler baştan, birde koruyacak önlemler alsınlar ki bunlar çıktığında korkudan kararlarını çekimser vermesin. Aynı maç içinde benzer pozisyonlara bile farklı karar veren değişik tipler var ya, direk şutlanmaları lazım.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Hakemlerden öte konu evrakta sahtecilik galiba. Sevmedikleri bi hakemi elemek için sınavdan bırakmışlar, kağıdını görmek isteyince de değiştirip başkasının kağıdını vermişler. Adam da şikayet etmiş. Ne mevkilerde nasıl tipler oturuyor da bundan maaş falan alıyor ya...
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mobbing yapalım istifa etsin Sorular gelmedi .. https://ntvspor.net/futbol/galeri-hakem-dosyasi-sorusturmasinda-mesajlasmalar-ortaya-cikti-mobbing-yapalim-istifa-etsin-430428
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, TFF binasında VAR odası ve hakem koridorları dahil tüm kamera kayıtlarını incelemeye başladı.
yusema Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 "sevdikleri" hakemlerle belli ki bir çıkar ilişkileri var. Kim bilir arkaplanda neler dönüyor. 3-5 kişiyi alıp detayları açıklamadan olayı kapatırlar. Seçim yaklaşıyor zaten kulüpleri taraf olarak dahil edecek bir sürece girebileceklerini zannetmiyorum.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Bi fişler çekildi galiba arka planda, Hacıosmanoğlu da istifa edecek falan deniyor.
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, TFF’den rapor talep etti. Kulüpler; sahte belgeyle hakem yapıldığı iddia edilen hakemlerin kimler olduğunu ve bu hakemlerin hangi maçlara atandığına ilişkin detaylı rapor istiyor.
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 TFF Riva Tesisleri’nde İlk incelemelerde, bu sabah erken saatlerde hakem işleri departmanındaki bazı dijital materyallerin silindiği tespit edildi. Emniyet teknik personeli silinen dijital materyalleri geri getirdi.
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Shadow, 29.09.2026 17:50 tarihinde dedi ki: Bak işte Galatasaray başlığında boş konuşuyonuz ya. Dönüp puan durumuna bakıyorum. Tam olarak tepkim bu oluyor
yusema Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Bu olaylarda en rahat kulüp fener. Kaybedecek birşeyi yok. 10 küsür yıldır birşey kazanamamış zaten. FB aleyhine bile birşey çıksa ne olabilir ki her türlü dibi yaşamışız bize işlemez artık 1
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 (düzenlendi) Tum sistemin degismesi gerekiyordu zaten guzel is. Ben eskiden hakemlerin profesyonnel olmasini gerektigini dusunuyordum ama zamanla bunun belli bir zumrenin kontrolunde finansal ciddi bir gelir kapisi oldugunda manupile edildigini ongorememistim. Herkes kendi penceresinden ssnki bu insanlarin belli riskleri sadece kendi tuttuklari klupleri kayirmak icin aldigini dusunuyor ama ben bunlarin daha kisisel daha kendi cikari amacli oldugunu dusunmekteyim. Eylül 29, 2026 Sotto tarafından düzenlendi 1
yusema Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Sadece tuttukları takımları kayırma amacıyla yapılmaz bencede. Para mevzusudur büyük ihtimalle. Yukardakiler "sevdikleri" hakemlere istediklerini yaptırıyolardır. Bi hakem fb/gs'ye sempati duyuyor diye o riske niye girsin. Rambo okan olsa yapmaz.
Öne çıkan mesajlar