Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Yok yok. Dursun'un hazmedemeyeceği hiçbir şey yok. Ali Koç'a oy vermek ve vermemekten bağımsız söylüyorum. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Cthulhu, 17.07.2024 10:34 tarihinde dedi ki: Ayrıca yayın ihalesi için ya diye yumuşatma çabanızı anlıyorum ama asıl dert diğer rakiplerin 3. yıldız kavgası verirken beşiktaşın cücük gibi kalmasıydı. Acımasız gerçekler. Tartışmasız en doğru yorum. beşiktaş jimnastik kulübü ülkenin 2 büyük takımı karşısında küçük kalınca böyle bi yola gidildi. Aksini iddia eden beşiktaş jimnastik kulübü taraftarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 böyle büyüklük olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2024 doğmuş muyddun sen o yıllarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2024 ali koç'a trabzonspor da mı oy vermiş asdgljasdş ben dursun dan çok ona daha çok şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2024 Cthulhu, 26.07.2024 07:48 tarihinde dedi ki: doğmuş muyddun sen o yıllarda? Malum örgütün palazlanmasının bir takımın avantajına dönmeye başladığı ilk yıllara canlı şahitlik ettim evet. Uğur tütüneker vs hatırlıyorum. Heralde o da kaçak. Ya da tutuklu 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 TFF Başkanı : Adil ve adaletli bir düzen yok, iki takımı al yürüt 99-102 puan, dünyanın hiçbir yerinde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 yıllarca bunu istemediler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 FuCKiR, 30.07.2024 13:08 tarihinde dedi ki: Malum örgütün palazlanmasının bir takımın avantajına dönmeye başladığı ilk yıllara canlı şahitlik ettim evet. Uğur tütüneker vs hatırlıyorum. Heralde o da kaçak. Ya da tutuklu yok ya o adam yıllarca halı saha falan işletti darbeden yıllar önce futbolu bırakmıştı zaten hala td'lük yapıyor bir yerlerde. beraat etmişti bu bilgiyse naparsan yap iflas edince arsamızı alıp halı saha yapmıştı da o yüzden merak edip baktım ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Galatasaray'ın Leicester City'e teklifi: 'Zaha'nın maaşının tamamını biz ödeyelim, siz kiralama bedeli ödeyin'. … Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Artida olman gerekiyor transfer yapabilmek icin; Zaha'dan 0 a 0 kapatmaya ugrasiyorlar demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Archangel_, 19.09.2020 12:29 tarihinde dedi ki: Ligin takibini gelen bildirimlere indirgeyeceğim bu sezonda konuyu açmak bana nasip oldu sanırım 6 hakemde (4'ü klasman hakemi) corona tespit edilmiş son 2 senedir falan lig bildirimlerini de almıyorum. hayat kalitem arttı. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2024 defans ve ortaya takviyelerle izlenir gibi ya bu sene besiktasspor doktorcum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 Geçmiş olsun Ali Koç açıklamaları görüyorum Anadolu kulüplerinin resmi Twitter hesaplarından. Galatasaray hariç kimse sahadaki fili işaret etmemiş sanırım. Birisi gidip tribünde Ali Koç'u itmiş düşürmüş gibi garip açıklamalar. İkinci haftadan kaosu getiren büyük başkan be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 gs yalnız değil merak etme, f.tezcan f.bölükbaş gibi önemli isimler de benzer şeyler yazmış. 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 Tam ciddiye alıp cevap verecekken zekanı ortaya koymana bayılıyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 sen bu konuda silahsız olduğun için şartları eşitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 daha 2. haftada gs nin bitane buz gibi golu yendi. fb nin yediği temiz gol iptal edildi ve fenere uydurma penaltı verildi. erken başladık hadi bakalım. 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 şu işi twitter'da yapın bari de 3-5 kuruş troll yevmiyesi alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 anlat yöntemleri de öğrensin insanlar. senin kadar bilgili değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 suyun başını sizinkiler tutmuş bize fırsat mı var sanki. yukarıda yazdım bi kaç tanesini dm'den yürüyün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 trabzon fatih tekke'yi getirecekti anlaşmışlardı. siyaset müdahil olup engel olmuş şenol güneş geliyor takımın başına. sabah radyoda a spor denk geldi tekke daha hazır değil çok genç muhabbeti yapıyorlar dsff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 TS'de teknik direktöre sanırım zaten direkt siyasi idare karar veriyor. Daha önce de Ünal Karaman'ı Berat'ın emriyle kovmuşlardı taş gibi giderken. Berat ekonomi bakanıyken bi yenilgi sonrası artık nasıl kendine hak gördüyse Ünal'ı arayıp hesap soruyo, tersliyo falan, Ünal da "Bence hepimiz kendi işimize bakalım. Yoksa ben de sizi arayıp bu ekonominin hali ne, dolar ne oldu diye sorabilirim. Soruyor muyum?" diyo, ertesi gün kovuyorlar. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Hahah doğruysa güzel kaymış ünal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: "Önümüzdeki günlerde yabancı sınırı değişebilir. Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ın sıkıntısı var. Belki bir veya iki opsiyon daha verilebilir." lol ya yine kural değiştirmeler falan komik iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar