Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cthulhu, 17.07.2024 10:34 tarihinde dedi ki:

Ayrıca yayın ihalesi için ya diye yumuşatma çabanızı anlıyorum ama asıl dert diğer rakiplerin 3. yıldız kavgası verirken beşiktaşın cücük gibi kalmasıydı. 

Acımasız gerçekler. Tartışmasız en doğru yorum. beşiktaş jimnastik kulübü ülkenin 2 büyük takımı karşısında küçük kalınca böyle bi yola gidildi. Aksini iddia eden beşiktaş jimnastik kulübü taraftarıdır. 

Mesaj tarihi:
Cthulhu, 26.07.2024 07:48 tarihinde dedi ki:

doğmuş muyddun sen o yıllarda? 

Malum örgütün palazlanmasının bir takımın avantajına dönmeye başladığı ilk yıllara canlı şahitlik ettim evet. 

Uğur tütüneker vs hatırlıyorum. Heralde o da kaçak. Ya da tutuklu

• Haha 1
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
FuCKiR, 30.07.2024 13:08 tarihinde dedi ki:

Malum örgütün palazlanmasının bir takımın avantajına dönmeye başladığı ilk yıllara canlı şahitlik ettim evet. 

Uğur tütüneker vs hatırlıyorum. Heralde o da kaçak. Ya da tutuklu

yok ya o adam yıllarca halı saha falan işletti darbeden yıllar önce futbolu bırakmıştı zaten hala td'lük yapıyor bir yerlerde. beraat etmişti bu bilgiyse naparsan yap 😄 iflas edince arsamızı alıp halı saha yapmıştı da o yüzden merak edip baktım ehehe 

Mesaj tarihi:
Archangel_, 19.09.2020 12:29 tarihinde dedi ki:

Ligin takibini gelen bildirimlere indirgeyeceğim bu sezonda konuyu açmak bana nasip oldu sanırım

6 hakemde (4'ü klasman hakemi) corona tespit edilmiş

son 2 senedir falan lig bildirimlerini de almıyorum. hayat kalitem arttı. tavsiye ederim 😄

Mesaj tarihi:

Geçmiş olsun Ali Koç açıklamaları görüyorum Anadolu kulüplerinin resmi Twitter hesaplarından. Galatasaray hariç kimse sahadaki fili işaret etmemiş sanırım. Birisi gidip tribünde Ali Koç'u itmiş düşürmüş gibi garip açıklamalar. 

İkinci haftadan kaosu getiren büyük başkan be 💙💛

Mesaj tarihi:

daha 2. haftada gs nin bitane buz gibi golu yendi. fb nin yediği temiz gol iptal edildi ve fenere uydurma penaltı verildi. erken başladık hadi bakalım.

• Kustum 3
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

trabzon fatih tekke'yi getirecekti anlaşmışlardı. siyaset müdahil olup engel olmuş şenol güneş geliyor takımın başına. sabah radyoda a spor denk geldi tekke daha hazır değil çok genç muhabbeti yapıyorlar dsff

Mesaj tarihi:

TS'de teknik direktöre sanırım zaten direkt siyasi idare karar veriyor.

Daha önce de Ünal Karaman'ı Berat'ın emriyle kovmuşlardı taş gibi giderken.

Berat ekonomi bakanıyken bi yenilgi sonrası artık nasıl kendine hak gördüyse Ünal'ı arayıp hesap soruyo, tersliyo falan, Ünal da "Bence hepimiz kendi işimize bakalım. Yoksa ben de sizi arayıp bu ekonominin hali ne, dolar ne oldu diye sorabilirim. Soruyor muyum?" diyo, ertesi gün kovuyorlar.

• Haha 1
Mesaj tarihi:

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: "Önümüzdeki günlerde yabancı sınırı değişebilir. Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ın sıkıntısı var. Belki bir veya iki opsiyon daha verilebilir."

lol ya yine kural değiştirmeler falan komik iş.

• Yeni Oluştur...