vivavale Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 slm zaaaaa bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 hakemin formalı fotoları var aslında o da atsaydı bir tane skor eşitlenirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 (düzenlendi) Hakemin çıplak fotolari da olsa ancak bu kadar etki edebildi. Ek olarak Sosa tranfer edildiğinde ben yazmıştım bulabilirsiniz mesajlarda hatta sosa eski sosa degil dedim biri bana cikti su golu atti ts de son sezonda vs dedi, yarisi penalti. Ama mesele o degil. Oyuna bakarım ben. Bitik adam. Bos zamanda surekli Partiliyor ve net şekilde dinlenmiyor adam. Gökhan bjk de son sezonda canla başla oynadı ama son 4 mac futbol hayatında yemediği çalımları yemeye başladı. Artik belli ediyor kaldırmıyor vücut. Bir de takımda eğer ki gerçekten sistem oturmamışsa ve caneri oynatiyorsaniz, takım tamamen caner sistemine evriliyor. Neyse bu kadar kritik adam tespiti yeter gerisini de erol çözsün Bir de ZAAAAAAAAAAlandin fenerbahçe Kasım 30, 2020 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Yalnız fenere gerçekten ne kadar acı koymuşlar. 1.5 porsyon beşiktaş 3.5 porsyon adana acısı koymuş. . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Zaaa dememişim japon bayrağı koyacaktım da yasaktır filan şimdi şettiremedim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 bir ülkenin bayrağını koymak neden yasak olsun, pati olarak her türlü ırkçılığın karşısındayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Pardon zaaaalamayı unutmuşum. Zaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 On 06.11.2020 at 17:31, Borlach dedi ki: çatla Sen nerde kaldın ya sesin çıkmıyor. Komple korona oldu dün kadıköy, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 takım yenilenince bi oturamadı taktik falan yok gibi oynuyorlar.18 yeni oyuncuyla zor oluyor tabi ister istemez ama bu kadro şampi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 (düzenlendi) Valla şampiyon olmadığı her sene işi daha da zorlaşır. Kadroda olan adamların bazılarının yaşları ilerisi için çok güven vermiyor. He kenarda dursun bir çuvalla oraya buraya para vermeye devam ederiz dert değil deniliyorsa bilmem. Kasım 30, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Ali Koç geldiğinden beri her sene yeniden kadro kuruluyor zaten en büyük hata bu. Her transfer sezonunun şampiyonu fenerbahçe sonra aldığı oyuncular uyum sağlayamıyor şu oyuncu bu oyuncu rezalet deniyor halbuki bir iskelet kurup onun üzerinden devam etseler daha iyi olabilirdi.Ama Ali Koç'un filan tek derdi acil başarı elde etmek o yüzdende sürekli gözü karartıp bir sürü oyuncu alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 2 saat önce, FuCKiR dedi ki: Sen nerde kaldın ya sesin çıkmıyor. Komple korona oldu dün kadıköy, geçmiş olsun sen rahatsız mısın arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 başlığa girmişken hazır bi iki şeyde yazayım takımla ilgili. bu orta saha kurgusundan vazgeçmezse daha çok maç kaybeder. erol da devre arasını görmez. sosa sevdasına takımı yakıyor. ozanı geri çekip öne pelkas'ı koyması lazım bence. tabi bu benim fikrim ama sosa ile olmadığı kesin. bi de her dakka kadroyu değiştiriyor. bu kadar takımla oynanmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 inanılmaz işler, olmayacak şeyler oluyor, kırmızı kart serdar aziz, penaltı kullanıyor denizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 ele degince penalti olmasi inanilmaz, bu nasil hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Altay penaltıyı ile birlikte 1 dk da 3 kurtarış yaptı helal reyize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Hocam kafamdan sekti dediği için sarı kart gördü çok ağır konuşmuş kırmızı çıkmalıydı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 28 dakika önce, sardalya dedi ki: ele degince penalti olmasi inanilmaz, bu nasil hakem omzuna degmedi mi aga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 bu ali palabıyık düdüğünü asmadıkça memlekete rahat yok. kimin maçını yönetse katlediyor. allah bizi bu heriften kurtarsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 3 saat önce, Goering dedi ki: omzuna degmedi mi aga? bende izlediğimde omuz gördüm ama bugün maç sonu 1-2 kişi hariç herkes sözleşmiş gibi el diyor. garip gerçekten. izlediğim açı şu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Dk 22 fener 0 - 2 Malatya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 (düzenlendi) bi actim fenerliler hakem dovuyor gene, noldu penalti olmadi mi bu mac? aleyhine olmus Aralık 12, 2020 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 ilk yarıyı izlemedim ama belli ki rezaletler. maç sonu erol bey ile el sıkışıp teşekkür edelim, pazartesi idmana aykut kocamanla çıkalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 derken gol 3 oldu hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Yine yönetici hakem diye çıkar maç sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar