mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 kurtulduk, teşekkürler ali başkan. şimdi sıra caner, volkan, selcuk ve diğerlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 Aziz yıldırım'ın stad yapım sürecindeki vizyonunda başkan daha gelmedi fenere. Aziz Yıldırım'ın kendisi dahil. Gökhan Gönül, Tuncay şanlı, Kemal aslan gibi bir sürü genç yeteneğin üstüne kurmuştu takımı. O takım senelerce zirvelere oynadı. Alexle beraber Avrupa'da ilk kez iş yaptı. Hala yabancı cöplere milyonlar akitmaktansa şu fikre geri donulse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 (düzenlendi) 8 senedir şampiyonluğu bekleyen taraftar var ve bunun 3 senesi "Kurtarıcı" gözüyle bakılan, kurtarmak yerine takımı neredeyse küme düşüren Ali Koç ile. Onlarca aptal kararın alındığı, yanlış hoca, yanlış futbolcu tercihlerinin yapıldığı, taraftardan senelerce fedakarlık beklenen bir dönemde o tarz bir hamleye cesaret edemezler. Haziran 3, 2021 Gangren tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 (düzenlendi) ilk senesinde denedi onu ama baya sıçtı üstüne toparlayacağım diye gs ve bjk nin kovduğu çöpleri topladı takıma.o sene alınan oyuncuların hepsi ya fenerbahçe de çürüyor yada beleşe yollandı. 2 yıldır taraftarın gazını alacam diye de takımı bok etti bu sefer.önce asla getirmem dediği ersun u getirdi ve sezon bitmeden kovdu sonra emre yi getirdi ve takımı eski fener çöpleriyle doldurdu.erol bulut ne kadar iyi hocaydı tartışılır ama emre ve kankileri başını yaktı bence.caner bildiğin takımın sahibi gibi geziyordu sahada her duran topu alıp oyuncuları azarlıyordu Haziran 3, 2021 Esnaf tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Balık baştan kokar. Başkan buna göz yummasa değil Emre, değil Caner, tillahı gelse hiçbir şey yapamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 (düzenlendi) aziz başgan konuşuyor. bomba adam ya ali koçu göme göme bir hal etti Haziran 24, 2021 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Ali Koç üç büyükler tarihindeki en başarısız ikinci başkan olabilir (birincisi Dursun şarküteri) ama eğer Aziz gömüyorsa ayıp etmiş. Aziz başkanken ve yerden yere vurulurken, Ali Koç da ona rakip adayken kendisine Aziz sorulduğunda "Aziz Yıldırım şu anda bizim başkanımızdır, hakkında kötü konuşmayız, dışarıda kötü konuşanların da haddine değil" gibi bir laf etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 öyle olabilir tabi ama Ali Koç sürekli Aziz dönemine çakıp duruyor. Klasik enkaz devraldık edebiyatı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Aziz'in keyfi yerinde ya. Cem Yılmaz izler gibi izliyorum kralı gjdfjh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 hala çıkmış , git ramos'u , marceloyu getir diyor. kulüp bu yüzden bu halde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 4 dakika önce, pattisliborek dedi ki: Aziz'in keyfi yerinde ya. Cem Yılmaz izler gibi izliyorum kralı gjdfjh. cidden 2 dk bakar kapatırım diyordum ama bomba adam ya acaip keyif alıyorum izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Bir kameraya bir tripoda yenileceksiniz. Demedigi kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 açtım backgroundda çalışırken güzel oldu aziz reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 ben de actim 2 saat keyif simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 9 saat önce, Rewendor dedi ki: Ali Koç üç büyükler tarihindeki en başarısız ikinci başkan olabilir (birincisi Dursun şarküteri) ama eğer Aziz gömüyorsa ayıp etmiş. Aziz başkanken ve yerden yere vurulurken, Ali Koç da ona rakip adayken kendisine Aziz sorulduğunda "Aziz Yıldırım şu anda bizim başkanımızdır, hakkında kötü konuşmayız, dışarıda kötü konuşanların da haddine değil" gibi bir laf etmişti. Yildirim Demiroren gibi bir yildizi unutma abi lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Aha doğru, valla unutmuşum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 500 az .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 (düzenlendi) Koçtan masallar sdf zengin olunca adam daha rahat masal anlatıyor Haziran 25, 2021 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Ailemin adını ağzınıza almayın yoksa.... yürü be ali reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 dün öldürdü aziz. babam öğretmendi biz sokaklarda büyüdük sen yalıda dedi bitirdi işi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 (düzenlendi) Ali Koc baya fail ya. Fail olmasinin sebebi basarisiz olmasi degil bana kalirsa. Konusmalarindan vs ben hic o bilincli ne yaptiginin farkinda planli giden bir adam havasini alamiyorum ilk gunden beri. Elbetteki tarzlarini karsilastirmiyorum Aziz tam sokak agizli ama Ali Koc'un dediklerinde vay bu adam cidden farkliymis dedigim tek birsey olmadi. Cunku ben bu tarz adamlarin rasyonel olmasini beklerim. GS'nin egitimli elit kesimi rasyoneldir mesela bunu konusmalarindan anlayabiliyorsunuz. Adam Sorbonne'da okumus dil biliyor vs. - taraftardan farkli. Ali Koc da bu yok mesela ki ulkenin en varlikli ailesinin mensubu. Babasi ve dedesi cok farkli adamlardi mesela. Haziran 25, 2021 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 (düzenlendi) önümüzdeki sezon potansiyel en kötü sezonu olabilir, baskı iyice arttı aziz yıldırım'ın "fb için ne yaptım, hapis mi yattın?" söylemi ama kabaktadı Haziran 25, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Aziz baskana simdiki yonetim cok salliyormus. O yuzden ciktim falan diyor. Ama sedat reissiz bu gunlerde cok iyi oldu. Devami gelir ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar