khalad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 3 dakika önce, Borlach dedi ki: biz bişeyi savunmuyoruz. ama sen istersen cenkin eli ile aldığı topu burada paylaşıp sabaha kadar savunabilirsin. var protokolünü okumanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 ben varda niye iptal etmediler diye bişey dedim mi? el niye verilmedi sen onu savun önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 4 dakika önce, Borlach dedi ki: biz bişeyi savunmuyoruz. ama sen istersen cenkin eli ile aldığı topu burada paylaşıp sabaha kadar savunabilirsin. Bu pozisyon harbiden türk futbolun ne kadar pis olduğunun ve uefanın şikeci türk takımlarını açıklayarak ne kadar haklı olduğunun kanıtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 neyini savunayım ki cenk'in elinden sonra top erzuruma geçiyor erzurum atak yapıyor kendi yarı sahasından paslaşarak çıkıyor orada Dorukhan araya girip topu kapmasa gol yesek mesela Cenk'in elinden dolayı iptal mi istemeliydik ? Saçma sapan futboldan uzak konuşmalar yapmanın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 arkadaşım pozisyon el mi değil mi? el ise en direk çalınıyor mu çalınmıyor mu? sen bana onu bi söyle sonra futboldan uzak olmayan tartışmalar yapalım beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 1 dakika önce, Borlach dedi ki: aha bi tane daha geldi salyalar saçarak. hadi kış kış kendi başlığınıza seviyesi belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 valla sizin seviyenize inmek zorunda kalıyoruz ne yapalım. bizim içinde zor oluyor ama idare ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Net golu iptal etmişler. Fenerli havada olsa bu itme ile faule kararı doğru olurdu. Fakat yerdeyken bu itme çok basitti. Antepe olsa fenerin gol iptal edilmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 21 dakika önce, Borlach dedi ki: biz bişeyi savunmuyoruz. ama sen istersen cenkin eli ile aldığı topu burada paylaşıp sabaha kadar savunabilirsin. abi kural, var yönetmeliği diye bir şey var ama hala cenk eli diyor olamazsınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 gs maçında HAKEMİN GÖRMEYİP VARA GİTMESİ BÜYÜK SKANDAL diyenler şimdi ne var pozisyon erzuruma geçmişti zaten diyorlar. hani hakemin vermemesi falan konuşulamaz çünkü takım bjk. sizin seviyeniz bu abi işte inmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 @applev0dka hayır olay var protokolü golün iptali falan değil. hakem gördü görmedi çaldı çalmadı olabilir bişey demiyorum. ama gelip rakip takımın taraftarına şu şu şu pozisyonların bi savunmasını verin bakalım diyebiliyorsan (ki biz neyi niye savunacakmışız oda bir muamma) evvela kendi takımının maçında olanların bi savunmasını ver değil mi? bi de yani serdar'ın irfan'ın pozisyonlarını çarpıtan mı var burada? ne yapalım yani pozisyon pozisyon tüm maçın olaylarını buraya mı listeleyelim? gol pozisyonu da bana göre faul. temas var, itiyor. başkasına göre faul olmayabilir, bişey diyemem. yukarda da aynısını yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 (düzenlendi) borlach'a niye saldırıyor gs'lisi bjk'lisi? adamın çok da umrunda değil herkes istediğini düşünsün yazmış. Nisan 12, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 darlıyorlar beni goering üstad :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 (düzenlendi) 33 dakika önce, Borlach dedi ki: @applev0dka hayır olay var protokolü golün iptali falan değil. hakem gördü görmedi çaldı çalmadı olabilir bişey demiyorum. ama gelip rakip takımın taraftarına şu şu şu pozisyonların bi savunmasını verin bakalım diyebiliyorsan (ki biz neyi niye savunacakmışız oda bir muamma) evvela kendi takımının maçında olanların bi savunmasını ver değil mi? bi de yani serdar'ın irfan'ın pozisyonlarını çarpıtan mı var burada? ne yapalım yani pozisyon pozisyon tüm maçın olaylarını buraya mı listeleyelim? gol pozisyonu da bana göre faul. temas var, itiyor. başkasına göre faul olmayabilir, bişey diyemem. yukarda da aynısını yazdım. ben bir şey demedim abi, sinirini benden çıkartmışsın sadsafa ben golde faul olmadığını düşünüyorum, onun dışında bahsi geçen kırmızı kartları görmediğim için yorum yapamıyorum. kimseye de bir şeyin savunmasını ver demiyorum. golde faul olmadığını düşünme sebebim de "itme" olmaması, elini koyduğu anın fotosunu çekersen faul dersin. ama sırtında eli hisseden fenerli kendisini geriye doğru bırakıyor, ben bir "itme" olduğunu düşünmüyorum o yüzden. fikrim bu. takımından bağımsız en ufak temasta kendini yere atan oyunucların, buna göre oyun planlayan hocaların, buna göz yuman hakemlerin tr futboluna zarar verdiğini düşünüyorum. cenk eli konusuna da takıldığım için alıntıladım, çünkü kuralları bilmeden bol kesen sallıyor insanlar. (futbolcusu, hocası dahil) pozisyon el, hakem/yan hakem görmüyor. sonrası rakibe geçtiği için konusulacak bir şey yok son paragraf +1 Nisan 12, 2021 applev0dka tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Sana demedim ben onları ya khalad için dedim. Önceki postları okuduğunu farzederek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 İrfan’ın ve irfana yapılan pozisyonlarla , pelkas’ın pozisyon max sarı bence. İptal edilen golde bence temiz.Evet itme var ama o kadar itme çekme her korner/duran topta oluyor. szalai niye öne doğru düşmüyor denilmiş. Szalai itmeden sonra hala kafaya çıkmak için topa hamle yapıyor(geriye doğru) Daha iyi faul alabilirdi. ilk yarı senenin en iyi oyunlarından birini oynadık. Takımda hala büyük beceriksizlik var.Birde gol sonrası ne yapacağını bilmiyor takım. her halükarda bu sene 2.likten fazlası olmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 bende hem oyunu hemde kadroyu çok beğendim. ama irfan solda pelkas sağda olsa daha iyi olacak. irfanın sağ ayağı hiç yok. topu soluna alıp düzeltene kadar çok vakit kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 altayın bileği kırılmış sezonu kapamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Üzüldüm valla, geçmiş olsun diyelim. En ihtiyaç duyabileceğimiz dönemde sakatlanması kötü oldu çok, en azından kaleye azıcık güveniyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 tüh bee üzüldüm geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 gel de harunla maça çık şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 GG gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 harun da iyi o kadar gömmeye sebep yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 geçmiş olsun, bu kadar maç temposunu kaldıramıyor herhalde topçular. Bu lig eski haline 3-4 sene sonra mı gelecek 4 takım düşe düşe? geçen sene pandemi mandemi 40 maç oynarız diyen zihniyet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 2 saat önce, Llama dedi ki: altayın bileği kırılmış sezonu kapamış hasstir yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar