aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Yok aboubakarın 2 maç kaleyi tutturma cooldownu var şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 16 dakika önce, Rewendor dedi ki: Müneccim dışkısı mı yedin arkadaş, adam ne dese çıkmış. En az 2 gol daha lazım demiş, 3 tane atmış Fener, BJK 4 atmasa hakkaten alamıyomuş. Penaltı demiş verdiler, kırmızı demiş verdiler. Her kadıköydeki maç böyle ya özel bir yetenek gerektirmiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 6 saat önce, Rewendor dedi ki: Müneccim dışkısı mı yedin arkadaş, adam ne dese çıkmış. En az 2 gol daha lazım demiş, 3 tane atmış Fener, BJK 4 atmasa hakkaten alamıyomuş. Penaltı demiş verdiler, kırmızı demiş verdiler. Bak sana bir şey daha diyim, algı operasyoncusu medyanın tabiriyle futbolcuların emre abisi olaylara müdahale etmezse CE feneri tek başına bitirecek. Erol CE nin anasına söveydi de maça yedek baslatmasaydi. Erolun kalibre bu krizi yönetmeye yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 CE kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 caner erkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Yalnız beşiktaş ne acı koymuş fenere. Fenerliler üzgün mü hühühühü diye gelip bu başlıkta mı ağlıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Oh No! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 49 dakika önce, axedice dedi ki: Yalnız beşiktaş ne acı koymuş fenere. Fenerliler üzgün mü hühühühü diye gelip bu başlıkta mı ağlıyorlar? Hepsi arazi suanda. Hele birine biraz futbol dersi verip neden fenerin sosayi almaması gerektiğini anlatmıştım daha sezon başında. Feneri tokatlayıp balon sondurecegimizi de bazaksehir maçından sonra söyledim. Temenni değildi . Sistem yok fenerde duran top + penalti gölü üzerine strateji inşa etti erol. Sergense o sırada ideal 11 sekillendiriyordu eldeki sağlarla. Sistem yine kazandı hep kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 yoo ne arazisi ya ergen ergen mesajlarına cevap vermiyoruz sadece sdfg tebrikler bjk , nice 15 senelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Fistan critlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Bu hafta rakip kasımpatı, yine tokatlarız ama fener maçı kadar rahat olmaz. Daha kuvvetli bir rakip en azından bir sistemi var. Tek fark yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Savunma yapmayı bilen takımlara karşı işimiz çok zor. Kadroda bi tane çilingir var o da grevde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Maç yarın 19.30da. Cuma falan sanmayın kaçırmayın maçı. Ben tek fark veya beraberlik bekliyorum. Sonuçta ligin en fazla gol yiyen takımıyız, kolay geçmez bu maç asgdjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 yarın cuma değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 yarın cuma zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 kafa gitmiş la fakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 yarin cuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 adam tek postla futbol bölümünü canlandırdı sdfhgn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 hiçbiriniz de cumayı kaçırmadınız mübarekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 (düzenlendi) Nerde o eski futbol bolumu ya. Gerci forum genel olarak bitik de. Bu gidisle tek tek takimlar icin basliga gerek yok hepsini konsolide etmek lazim. Aralık 3, 2020 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Önce haftalık maç topicleri gitti, sonra derbi topicleri, yakında takım topicleri de gidecek, hepsini sezon topicinde konuşacaz heralde. Bi işte transfer dönemleri biraz kıpırdıyor bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 süper lig 20-21 konusunu ben açtım sanırım bu sene. geçen sezon artı bu sezon toplasan 90 dk türkiye ligi maçı izlememişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2020 ben fenerliyle ayni baslikta konusmam, fistan haric. 20 takimi konsolide edebiliriz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 beyler ben anlamadım şimdi maç cuma mı bugün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 tokat 1, mensah 45+3 te yabıştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar