Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 https://store.steampowered.com/app/1096530/Solasta_Crown_of_the_Magister/ başlık lazım buna. dnd 5th edition crpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 demosuna göre baya güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 UI neden o kadar büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 güzel olsunda devamları gelsin böyle oyunların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Coop yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 kasım 20 baya güzel tarih. bekliyordum zaten. yorumların gelmesini beklesem mi hemen alıp oynamaya mı başlasam karar veremediğim oyunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Cyber var nesi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 10 saat önce, Oce4n dedi ki: kasım 20 baya güzel tarih. bekliyordum zaten. yorumların gelmesini beklesem mi hemen alıp oynamaya mı başlasam karar veremediğim oyunlardan. trailerda october 20 yaziyor? kasim degil ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 abi oyun EA 20 ekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 https://store.steampowered.com/app/1096530/Solasta_Crown_of_the_Magister/ çıkmış early access Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 baldurs gate'in gölgesi altında kaybolur bu. ama EA olduğu için almam çıksın bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 ben begendim aldim direk supporter ed., ui sekle girerse tamamdir, bg3'ten daha bir dnd oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Coop gelcek miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 tee aylar once yok oyunu ona gore yapmadik bastan, sadece SP demislerdi ama simdi durum nedir bakmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 norak haklı, bg3 daha bir "oyun" duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 sonraki update ile early access bitiyor, release ile fiyati degismeden alacaksaniz eger https://store.steampowered.com/news/app/1096530/view/3094511057675171625 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Aldım ben bunu da oynamadım. EA bitsin diye bekliyorum. Ama hem bu, hem de BG3 üst levellara çıkmıyor. Üst levelları seviyorum ben ya, DM'lik yaparken de genelde level 7-9 arasında bailatıyorum insanları. Söyle level 1'den alıp 20'ye çıkarsalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 gel pathfinder wrath of righteous'ta su çok sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 çıktı bu, ilginç bir şekilde normal tarihten daha erken bir tarihte çıktı hem de... kör bir şekilde girişeceğim oyuna, ne trailer izledim ne en ufak bir bilgim var oyun hakkında. piyasada düzgün oyun yok şu an, vakit alır baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Akşam girerim ben de, merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 yayıncılar oynayınca çıktı sanmıştım ama 1.0 update'i hala gelmemiş steame. beklemeye devam gece gelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 6'da çıkıyor. Bu arada sırf adamlar kazansın deye full price aldım bunu, Game Pass'a da geliyor ama bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 ilk reviewlar iyi gibi. oyananır, 5th edition ı öğrenmiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 11gb oyunu download etmiştim dün, şimdi de 9gb update çıktı. adamlar ufacık bir şirket olmasına rağmen söz verdikleri her şeyi tamamlamışlar. ve erken tamamladılar. yayıncılardan biraz izliyorum da saçma sapan hatalar da gözükmüyor hiç. CDPR ders alsın biraz ama gergenin dediği gibi keşke ileri leveller de olsa hatta expansion olarak bile gelse çok güzel olur. 10lvl çok az eksik classlar da expansionda gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar