DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2024 Maximusun -2 agi +2 end olması lazım sanki, adam ne dayak yedi 8 bölümde fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2024 base mi bunlar, ghoul kasmıştır onun üstüne, diğerleri newb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2024 (düzenlendi) Nisan 16, 2024 DRaGoN_SLaYeR tarafından düzenlendi 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2024 o degilde, bu dizideki numarayi arayinca 29 Kasim'a gun veriyormus, Fallout 5 duyurusu falan muhtemel. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2024 vegas yaziyorum buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2024 (düzenlendi) geçen sayfada konuştuğumuzu işlemiş. Nisan 17, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2024 falllout 3 remaster yaptıkları sızdıydı geçen bi ara odur büyük ihtimalle. Fallout 5, Elders Scrolls'tan sonra dediydi Todd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 todd geçen sayfadaki timeline ile ilgili olarak Spoiler shady sands'in new vegas ertesi nukelendiğini söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 kötüymüş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 öncesi olması kötü olurdu diye konuşuldu, retcon yok yani. yanlış anladın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 yanlış anlamadım, komple yok etmeleri kötü olmuş. Fallout 1-2-NV içinde geçen hikayelerin Bethesda tarafından daha önplana çıkarılmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 2. sezona yenilemisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 daha yeni mi? şimdiye çekimlere başlamışlardır diyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Patlasa bırakırlardı herhalde. Pahalı prodüksiyonlar, eskisi gibi gözü kapalı devam etmiyorlar artık. Tutmayanları sallıyorlar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Çekimler Eylül'de başlıyormuş sanırım - iyimser tahmin 2025 son çeyrek filan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 ilk bolumu izledim cok kotu dizi surekli slow-mo -_- ilerledikce duzelecekmis hissi vermedi bana, izlemem heralde daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 fallout 1-2 gecen sene oynadim, cok rahatsiz etmedi UI, muzikler atmosfer fln 10 numara. cocukken oynadigimda anlamadigim bir cok espri-referans varmis onlari yakaladim bu playthruda misal Redding polis memuru ariyor, gidip basvurursan hemen ise aliyorlar, rozet mozet veriyorlar, ilk gorevin gidip yasli kadini kiraladigi evinden tahliye etmek. asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 DoGMeaT, 19.04.2024 18:07 tarihinde dedi ki: ilk bolumu izledim cok kotu dizi surekli slow-mo -_- ilerledikce duzelecekmis hissi vermedi bana, izlemem heralde daha. abi ÇILGIN mısın çok güzel dizi sarkastik bi post mu diye düşündürttü fds 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 ehemm 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 güzel anlatmış. tim cain’in tavsiye ettiği review: maximus’la ilgili analizi birebir doğru yalnız: Spoiler power armor için katılıp başka birşeyi sallamayan oyuncu profili. neden maximus’u sevmediğimi daha da iyi izah etmiş oldu lmao. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 hazır maximusa saydırıyormuşuzken yukarılarda bi "hiç siyah kötü karakter yok" eleştirisi vardı dizide sjw kokuları var üzerine bi tartışmada. Abi dizinin en iğrenç karakteri maximus bence ahasdf o yüzden ben şahsen hiç sjw kokuları almadım diziden. sjw andıran sekanslar varsa bile kasıtlı yapılmamıştır, biz algıda seçicilik yapıyoruzdur, alıştığımız için böyle zorlama ırksal güzelleme / kötüleme olsun diye. Hatta yani bi adım öteye taşıyayım, karakter olarak dizinin en masum karakteri nihayetinde beyaz (vault girl), az evvel de dediğim gibi en karaktersiz haysiyetsizi de siyah sdgfh pis herif ya ama yani şunu şöyle konuşmak bile saçma. dediğim gibi kasıtlı yapılmış bi seçim olunca göze batıyor zaten, benim hiç gözüme batan bi zorlamalık olmadı. aa hatta; Spoiler bir diğer villain (kesin değil henüz gerçi de) yine siyah. vaultun son overseerı. netice olarak ne pis adamsın maximus 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 yine de protagonist maximus, sevilmeyen bencil tip olsa da. ghoul objektif olarak daha kötü ahlaken ama o da protag. gerçi modern seyirci yoz iyiden çok daha fazla nefret ediyor katıksız saf kötüye kıyasla. ama sjw düşmanı criticaldrinker gibi tipler beğenmiş gördüğüm, onlara bile dokunmadıysa herhalde normal lol. 2024 standartlarına göre beni de rahatsız etmedi zaten yazmıştım. maximus'un oyuncu iyi değil bir de o sıkıntı var, daha iyi kotarabilen biri olsaymış bari. anjin-san/sw yeni üçleme stormtrooper tier. adeta bir denzel vaşington oğlu. dizide rahat bir düzine daha iyi yan aktör sayılabilir kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 Xenocide, 20.04.2024 15:43 tarihinde dedi ki: hazır maximusa saydırıyormuşuzken yukarılarda bi "hiç siyah kötü karakter yok" eleştirisi vardı dizide sjw kokuları var üzerine bi tartışmada. Abi dizinin en iğrenç karakteri maximus bence ahasdf o yüzden ben şahsen hiç sjw kokuları almadım diziden. sjw andıran sekanslar varsa bile kasıtlı yapılmamıştır, biz algıda seçicilik yapıyoruzdur, alıştığımız için böyle zorlama ırksal güzelleme / kötüleme olsun diye. Hatta yani bi adım öteye taşıyayım, karakter olarak dizinin en masum karakteri nihayetinde beyaz (vault girl), az evvel de dediğim gibi en karaktersiz haysiyetsizi de siyah sdgfh pis herif ya ama yani şunu şöyle konuşmak bile saçma. dediğim gibi kasıtlı yapılmış bi seçim olunca göze batıyor zaten, benim hiç gözüme batan bi zorlamalık olmadı. aa hatta; İçeriği gizle bir diğer villain (kesin değil henüz gerçi de) yine siyah. vaultun son overseerı. netice olarak ne pis adamsın maximus Spoiler Hatta vault 4 deki o manyak deneyleri yapan bilim adamları da siyah aileydi. Kör göze parmak sjw bence de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2024 abi bu tim cain why i left fallout 2 vidyosundaki anlattigi herseye geri vites yapti bu vidyoda, notlarim dogru olmayabilir, olaylari yanlis hatirliyorum fln dedi, ya, tam bir denyoluk yaptigi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar