Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 1 saat önce, Norak dedi ki: cok oyle bir indirimi yok ama Terminator'un son oyunu baya iyi: https://store.steampowered.com/app/954740/Terminator_Resistance/ Güzel görünüyor tabi senaryonun yarısını kadın karakter ile oynamıyorsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 14 dakika önce, Max Damage dedi ki: Güzel görünüyor tabi senaryonun yarısını kadın karakter ile oynamıyorsak. hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 t2 sarah connor arkadaşla görüşmek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 13 saat önce, Xenus dedi ki: A little pro-tip about Civ 6. If you want to buy Platinum Edition add Civilization & Scenario Pack Bundle to the basket first, you'll get a better deal this way. dgf 132ye geliyo cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 5 dakika önce, Silphatos dedi ki: t2 sarah connor arkadaşla görüşmek istiyor Sarah Connor nuke atıldığında ölmüyor mu zaten? Etleri tellere yapışıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 rüyaydı la o nasıl izledin filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Bugunde yine baskalari adina utandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Rüyaydı zaten ama demek istediğim Terminatör evreninde apocalypse ve sonrasını görmüyor Sarah. 3. filmde bile ölüydü zaten. Skynet kontrolden çıkmadan evvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 11 dakika önce, Sparkcaster dedi ki: dgf 132ye geliyo cok iyi ana oyun bir kaç dlc vardı bende, 139 paket fiyatı 105 e indi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 t2de bitti ama seri,senin dediğin şeyler ne ben bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 17 dakika önce, Max Damage dedi ki: Rüyaydı zaten ama demek istediğim Terminatör evreninde apocalypse ve sonrasını görmüyor Sarah. 3. filmde bile ölüydü zaten. Skynet kontrolden çıkmadan evvel. james cameron hikayesinden sosis fest beklemek en baştan hata, adam 1980'lerde bugün olsa "kadın varsa izlemem" denecek filmler çekiyordu zaten. ama millet o filmlerle büyüdüğü için yadırgamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 ana karakter adam zaten, arada 1-2 support fem var ama onlarla oynuyor muyuz emin degilim. Players take on the role of Jacob Rivers, a soldier from the Resistance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Cook, Serve, Delicious 3, Outer Wilds, Griftlands bide hazır alıyoken Nier Automata ekledim. Başka da alacak bir şey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 oha onun 3.sü mü çıktı sdjkhfsd alayım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 cook serve delicious ayni oyundur muhtemelen ama ben de alirim 3.sunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 hah bunu şimdi gördüm adam kingdom come da kendini oyuna koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 kendini oyuna koymuş derken? başkası koyuyor adamı, aktör değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 aktör evet ama herifin tavırlar dahil her şeyi alıp oyuna montajlamışlar mimikler bile orada ahah. Kadın mesela çok benzemiyor, niye o kadar fark varsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 hmm bir atraksiyon vb olmayacak herhal baska, 2-3 bisi daha ve 1-2 eksik dlc aldim bitti, puanlardan hic harcamadim 11k olmus, anca yanardonerli avatar belki alirim ilerde, emote vs sux. X Rebirth Complete Decay of Logos Expeditions: Viking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 your grace i alacağım onun dışında hep çizim anime + civ expansionları almışım. Sanırım canım sıkıldıkça ufak tefek ne varsa topluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Geçen management türüne gireyim dedim Factorio'nun demosu sağolsun bir kıpraşmalar oldu, 1 haftadır Oxygen Not Included oynuyorum çok hoşuma gitti. Rise of Industry, Factorio, Rimworld aldım. Bunların yanına arkadaşlarla takılmalık ve farklı bişeyler olsun diye Outward ve Deep Rock Galactic gömdüm. Birde farklı bir türde, değişik birşey alayım diyorum. Outer Wilds gözüme çarptı, çok övülüyor, önerir misiniz ? O çok elden tutmayıp araştırmayla/okumayla birşeyleri çözdürme olayı falan bayıyor mu veya gameplay loopu sıkıyor mu genel olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 "Fallout 76 coming to Game Pass PC on July 9" almayın yani dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 bandwith e yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar