Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2020 ?(25 Haziran-20:00 - 9 Temmuz-20:00)?️

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
13 saat önce, Xenus dedi ki:

A little pro-tip about Civ 6. If you want to buy Platinum Edition add Civilization & Scenario Pack Bundle to the basket first, you'll get a better deal this way.

dgf 132ye geliyo cok iyi

Mesaj tarihi:
17 dakika önce, Max Damage dedi ki:

Rüyaydı zaten ama demek istediğim Terminatör evreninde apocalypse ve sonrasını görmüyor Sarah. 3. filmde bile ölüydü zaten. Skynet kontrolden çıkmadan evvel.

james cameron hikayesinden sosis fest beklemek en baştan hata, adam 1980'lerde bugün olsa "kadın varsa izlemem" denecek filmler çekiyordu zaten. ama millet o filmlerle büyüdüğü için yadırgamadı.

Mesaj tarihi:

ana karakter adam zaten, arada 1-2 support fem var  ama onlarla oynuyor muyuz emin degilim.

Players take on the role of Jacob Rivers, a soldier from the Resistance

Mesaj tarihi:

aktör evet ama herifin tavırlar dahil her şeyi alıp oyuna montajlamışlar mimikler bile orada ahah. Kadın mesela çok benzemiyor, niye o kadar fark varsa artık.

Mesaj tarihi:

hmm bir atraksiyon vb olmayacak herhal baska,

2-3 bisi daha ve 1-2 eksik dlc  aldim bitti,

puanlardan hic harcamadim 11k olmus, anca yanardonerli avatar belki alirim ilerde, emote vs sux.

X Rebirth Complete

Decay of Logos

Expeditions: Viking

Mesaj tarihi:

Geçen management türüne gireyim dedim Factorio'nun demosu sağolsun bir kıpraşmalar oldu, 1 haftadır Oxygen Not Included oynuyorum çok hoşuma gitti.

Rise of Industry, Factorio, Rimworld aldım.

Bunların yanına arkadaşlarla takılmalık ve farklı bişeyler olsun diye Outward ve Deep Rock Galactic gömdüm.

Birde farklı bir türde, değişik birşey alayım diyorum. Outer Wilds gözüme çarptı, çok övülüyor, önerir misiniz ? O çok elden tutmayıp araştırmayla/okumayla birşeyleri çözdürme olayı falan bayıyor mu veya gameplay loopu sıkıyor mu genel olarak ?

• Yeni Oluştur...