Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 dünya haritası çok tatlı değil mi bee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Oralar hep ege işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 turuncu renk baskinligi benim gozumu yordu bide auto resolve diyince animasyon izletmesi fln cok gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 oyun iyi. qısqananlar çatlaxın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Bu oyun baya güzel olacak gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Baldan tatlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 https://www.ign.com/articles/a-total-war-saga-troy-review https://www.pcgamer.com/a-total-war-saga-troy-review/ reviewleri çıkmış. Birde bedava olacak 24 saat artık epic store ne zaman güncellenirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 https://www.epicgames.com/store/tr/product/a-total-war-saga-troy/home çıkmış go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 yapıştırınnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 On 11.08.2020 at 23:29, Xenus dedi ki: Spoiler şunu denedim de hata veriyor ya, linklemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 ben connectledim eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Bi mail gelmişti ama başka yerde yazdığınıda görmedim: The 13th August is drawing near to claim TROY FREE on the Epic Games Store and before you know it you’ll be 10 turns into your legendary campaign. Here are a few things you can do to prepare for launch day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Rome remake yapılsın ya. Şu oyundaki üniteler grafikleri ve ayrıntılar ilk Rome veya MTW2 haritasında oynanabilsin. O harita mekaniğinden neden vazgeçildi hala anlayabilmiş değilim. Ordu spamlanmasın diye dediklerini hatırlıyorum ama birçok oyunda gene full stack ordu spamladı AI... Bactria ile oynarken oyunu öğreneyim diye savunmada kalınca etraftaki satraplar bir olup sonsuz sayıda orduyla üstüme çökmüştü. Kes kes bitmiyordu herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Umarım sira MTW 3 dedir. Benim sevdiğim iki seri var zaten bir rome digeri medieval Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 (düzenlendi) rome +1 biraz baktım ama bu oyun güzel gibi duruyor, britanya oyununda ve daha eli ayağı düzgün gibi Ağustos 14, 2020 Feamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 yeni historicden önce warhammer 3 çıkarırlar heralde. 3 Kingdoms, Warhammer 2 den sonra çıkmadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 shogun yerine kingdoms cikti. Medieval lazım en eski o kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 içinden geçmedikleri bi medievaller kalmıştı onları da berbat etsinler de rahatlasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Warhammer serilerinde morale çok yüksekti, kolay kolay kimse rout olmuyordu Şimdi herkes habire rout, çatışmalar çok hızlı bitiyor. Campaign mekaniklerine daha tam hakim değilim ama bu RPG öğelerine herolara special abilitylere valla gerek yok tarihsel Total War oyunlarında Factionlar olsun, diplomasi kasalim, research yapalim fln istiyorum, oysa quest kastiriyor oyun. Şu ana kadar meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 campaign'e daha başlayamadım ama "hero" seçtirmesi ve campaign selection haritasında yer bile göstermemesi daha en baştan eksi not. action rpg char ekranı gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 (düzenlendi) Bu oyunun battle daki grafikleri niye böyle dandik yav, düşük bütçeli olduğundan mı böyle? 1080p extreme ayarlarda bile age of mythology remake gibi duruyor. Terrain ve unit texture lar kafadan 7-8 yıllık oyunlarla anca yarışır. Ağustos 15, 2020 Dark_Soul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 1080p oynamiyorum, 2560x1440ta AAyi kapadim, oyle oynuyorum sahsen yoksa cirkin bulanik oluyor grafikler. hicbisi secemiyor gozlerim. 1080p bence diger total warlarda da cirkin oluyor, AA ile alakasi var , oyun icinden kapatip ekran kartinin kendi uisinden AA acmayi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar