Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlayStation 5 vs. Xbox Series X

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Benim amazon uk dan aldığım dijital ps5 yolda geliyor. 466 pounda almıştım. Tek korkum xbox ile böyle donanım farkı varken 3 yıl sonra ps5 de pro çıkartırlar mı?

Mesaj tarihi:

Önce PS5 slim çıkar, Sonra PS5 pro çıkar

Bakınız PS2 slim

Bakınız PS3 Slim

Bakınız PS4 Slim - PS4 Pro

Hiç şaşmaz. 

Her zaman için pro'yu beklerim. Oyunlar yerine oturur. Mis gibi oynayacak bi sürü oyunum olur

Mesaj tarihi:

Dun Walmart'tan PS5 almaya calistik saat 3'te satisa sunuldu...10 saniye icinde "out of stock" cikti... Bu bot'lar oldugu surece, zor gibi ya, umudumu kaybetmeye basliyorum.

Mesaj tarihi:
1 saat önce, zeper dedi ki:

Dun Walmart'tan PS5 almaya calistik saat 3'te satisa sunuldu...10 saniye icinde "out of stock" cikti... Bu bot'lar oldugu surece, zor gibi ya, umudumu kaybetmeye basliyorum.

aynisi bana oldu carta attım kredi kartı girdim adres girdim out of stock dedi.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

sizi şöyle canlandırdım kafamda

OOZ3dr.png

de işte bunu gerektirecek bi sebep göremiyorum oyun yok bişi yok alette değecek. aceleye de hiç gerek yok. 

razzRaziel tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

amazon uk den önsipariş verdiğim dijital versiyon ps5 Salı öğleden sonra geldi elime. Sağlık problemleri sebebiyle ancak kurabildim. Dualsense tutuşu vs oldukça rahat. sadece ps collectiondaki oyunlardan days gone ve detroiti çalıştırdım. Ps4 fan sesinden tvyi duyamazken ps5 te hiç ses duymuyorum. Umarım sonradan başka yerde fail vermez.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

466 pound. Amazon başta herşeyi hesaplayıp ona göre bir fatura çıkarttı. Ekstra bir ödemem olmadı. 

Items:

£299.99

Postage & Packing:

£37.98

Total before VAT:

£337.97

Total:

£337.97

Import Fees Deposit

£128.42

Order Total:

£466.39

KingV tarafından düzenlendi
Ücretlendirme eklendi
Mesaj tarihi:

yurtdışından birden fazla konsol getiren var mı yanında? 2 3 tane torba ile çıksak hemen alırlar heralde gümrük kontrole diye düşünüyorum ama bir kuralı var mı yani 2den fazla ise satma amaçlıdır vs gibi?

Mesaj tarihi:
3 saat önce, KingV dedi ki:

466 pound. Amazon başta herşeyi hesaplayıp ona göre bir fatura çıkarttı. Ekstra bir ödemem olmadı. 

Items:

£299.99

Postage & Packing:

£37.98

Total before VAT:

£337.97

Total:

£337.97

Import Fees Deposit

£128.42

Order Total:

£466.39

3-4 bin ucuz türkiye'ye göre. buna da bi maraz çıkartmasınlar sonra. 

• Yeni Oluştur...