eregorn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Oynadığım oyunları tekrar tekrar oynamayı seviyorum ben. çok şükür net hızlı. İstediğim zaman indiriyorum oyunları. En ağır oyun 5 saatte iniyor. Onu da zaten dışardayken app'e giriş yapıp indiriyorum. Oyunları da indirimdeyken alıyorum zaten, ucuz oluyor. CD'li olunca, tekrar oynamak istediğim zaman sıkıntı yaşıyorum. Takas yaptım mı acaba bunu ben diye düşünüyorum eve geçmeden. Şu an PS4'ümde 3 tane kutulu oyun var, 20 tane dijital var. Bence dijital en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 DİJİTAL ALINCA İÇİNİ AÇIP KOKLAYABİLİYO MUSUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 böyle yazınca biraz sapıkça oldu. eskiden kitapçık falan çıkardı bayılırdım o kokuya yeni oyun alınca. bugünlerde başka oyunların broşür reklamı çıkıyo galiba içinden sadece, kutulu almayalı seneler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 bildiğin plastik kokusu abi, napim o kokuyu. Evet haklısın, içinden çıkan kitapcığı özlüyorum (Witcher 3 kutulu aldım misal). Ama şimdi kutuyu alıyorsun, bi tane fikintronik key, bi tane tanks yazılı britto ve cd çıkıyor. Bazen güzel şeyler olabiliyor yine. Mesela RDR2 kutusundan çıkan harita gibi ama "aa güzelmiş" diyip kaldırıyorsun. Açtım baktım hariyata. 2 yıl oldu oyun çıkalı, bi daha haritayı. Oyunu tekrar tekrar oynadım ama kutu, cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 hava almıyor alet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Evet de yine fail zaten o kabinin öyle tasarlanmış/onaylanmış olması lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Ahahah bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 (düzenlendi) ahahah seni beni de kapatsalar öyle yere bizde de hata mesajı çıkar Kasım 6, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 https://v.redd.it/r0z5ixxf9wy51/DASH_720.mp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Fake o vapor üflüyorlar. Xbox access üyeliği ile 24-36 ay taksit ile konsol+game pass satacak deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 böyle yazmış tüm bebeler deneyip vidya çekecekler şimdi ahahah demo: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 (düzenlendi) kutulu oyun satan neresi var TR'de? dijital veya magaza? PS5 veya Xbox series X/S icin... Kasım 15, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 TR değil ama TR'den ucuz burası: https://www.shop4tr.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 kutulu satan dienar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 @Cokomantis D&R getirmemiş daha? nerden çıkardın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Ben de alırsam ucuz Xbox alırım sanırım. Tek üzüntüm yeni god of war'ı oynayamamak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 series x ve s arasında HW farkı olması lazım, PS gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Xbox artık saçma geliyor bana, Xbox exclusive kalmadı, Microsoft exclusive var artık. PC yeterli. Oyun PC'si almadan önce ama Game Pass filan tamamen Xbox almaya yönelmiştim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 1 saat önce, Goering dedi ki: @Cokomantis D&R getirmemiş daha? nerden çıkardın ki? ha bilmem, konsol ve kutulu yanyana gelince dienar diye ateşledim direk sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 1 saat önce, GERGE dedi ki: Xbox artık saçma geliyor bana, Xbox exclusive kalmadı, Microsoft exclusive var artık. PC yeterli. Oyun PC'si almadan önce ama Game Pass filan tamamen Xbox almaya yönelmiştim ama. 5k ya o performans veren PC toplanamaz artık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Ben bu yaz 6,5k'ya aldım, Godfall'ı 90-100 arası veriyor en üst ayarlarda. Şimdi aynısı 8k ama. Series X performansı veren PC 15k filan gerçi, 1080p oynuyorum ben. Ama Series X olsun, Series S olsun her şekilde daha pahalı sadece Game Pass oynamayacaksan. Valhalla 270-470 mesela Epic-Xbox fiyatları. Her oyun böyle. PC'deki gibi indirimler de olmuyor konsollarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Şu videoyu izledikten sonra aklımda tek bir soru var. Series s neden çıkartılmış acaba. Yani asıl pazarı olan ABD ve AB'de 200 birim daha fazla verip iyisini alır herkes. Arada baya fark var gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 (düzenlendi) usa'de christmas'da çocuğuna alan series s alıcak işte, o yüzden. iyi düşünmüşler, baya satar amerikan tüketicisine. avrupa'da farklı olabilir. Kasım 15, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar