GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 (düzenlendi) abi sizi bilmiyorum ama ben ubi oyunlarını çok basit ve seri üretim buluyorum, 3-5 böyle akıl çelen mekanik vs birşey yapıyolar insanlar konuşsun diye, gerisi hep göz boyama gibi geliyor. Sürekli kendini tekrar eden, heyecan uyandırmayan ölü dünyalar. Gözümde her zaman dolandırıcı bir şirket olarak kalacak ubisoft, tabi rdr2 ayarında bir oyun yaparsa görüşüm değişebilir. Mayıs 19, 2020 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 (düzenlendi) 29 dakika önce, Sam dedi ki: longship setting'inde viking oynarken deniz savaşının bol olmaması garip olur. genelde denizde döğüşmek için yapmıyolardı ki onları, sağa sola raid'e adam götürmelik yapıyolardı. gerçi raid'ledikleri tipler biraz da denizde dayak yiyelim demiş olabilir. deniz kavgası olsun ama az olsun =| Mayıs 19, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 17 dakika önce, GONDARCENGIZ dedi ki: abi sizi bilmiyorum ama ben ubi oyunlarını çok basit ve seri üretim buluyorum, 3-5 böyle akıl çelen mekanik vs birşey yapıyolar insanlar konuşsun diye, gerisi hep göz boyama gibi geliyor. Sürekli kendini tekrar eden, heyecan uyandırmayan ölü dünyalar. Gözümde her zaman dolandırıcı bir şirket olarak kalacak ubisoft, tabi rdr2 ayarında bir oyun yaparsa görüşüm değişebilir. bugfest şeklinde release'lenen dandik bi ac'den sonra toparladılar ya. londra'da geçen olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. yıllık çıkarmayı bıraktılar falan. ama tabi hala bi viçer değil :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 8 saat önce, Cokomantis dedi ki: genelde denizde döğüşmek için yapmıyolardı ki onları, sağa sola raid'e adam götürmelik yapıyolardı. gerçi raid'ledikleri tipler biraz da denizde dayak yiyelim demiş olabilir. deniz kavgası olsun ama az olsun =| longship'le karada da dövüşürler ne olacak lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 9 saat önce, GONDARCENGIZ dedi ki: abi sizi bilmiyorum ama ben ubi oyunlarını çok basit ve seri üretim buluyorum, 3-5 böyle akıl çelen mekanik vs birşey yapıyolar insanlar konuşsun diye, gerisi hep göz boyama gibi geliyor. Sürekli kendini tekrar eden, heyecan uyandırmayan ölü dünyalar. Gözümde her zaman dolandırıcı bir şirket olarak kalacak ubisoft, tabi rdr2 ayarında bir oyun yaparsa görüşüm değişebilir. herkes Assassin's Creed 2'yi överken "seri üretim" denilen olay orada başlamıştı aslında. Origins bence çok görmezden gelinen bir oyun, çünkü seride tek radikal değişimi gerçekleştiren o olmuştu, ama esas o oyun "seri üretim" diye görmezden geliniyor. Ubisoft'un artık kopyala yapıştır oyun formülleri var, AC1 ve FarCry 2'den beri "boş haritada boş boş dolaş, aynı görevin 100000. kopyasını yap, kamp ele geçir". geçenlerde Dying Light bitirdim ve her görevinin ayrı bir detayı, anlamı, içeriği vardı. Ubisoft'un şu oyundan öğreneceği çok şey var aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 ubisoft artık şu açık dünya oyunu yapmayı bırakması lazım.. istemiyorum, oyunu bir birini tekrar eden fetch questler ile dolduruyorlar . açık dünya oyununu şuan en iyi yapan cd-projekt ve rockstar. onlarn seviyesinde ubisoft dan bir oyun beklemiyorum ancak şu açık dünya işine biraz ara versinler. oyunun süresini uzatmak için, abuk sabuk questler ile dolduruyor. birde oyunu ona göre dizaynladıkları için, bahsi geçen questleri yapmadan da tokat yiyorsun, öyle bir dizayn etmişler ki, hepsi olmasada yapacaksın demişler... exp lazım çünkü! son ass-creed'de bir kaç başarılı side-quest vardı ama gene çoğu; kill captain, burn war supplies, go there and kill that and bring that back tipi olduğu için bir süreden sonra mide kaldırmıyor. odyssey'i 80 saat falan gameplay'im var, sadece kassandra'nın story'i bitirebildim... dlcler ve diğer o true ending olayına daha bir bu kadar daha harcamam gerekiyor. femc karakter başarılı olmasa, yemin ediyorum o polat alemdar bozması alexiosu mc diye diretselermiş işim olmazdı bu oyunla net. neyse ki best girl oynattırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 ah bir de asasino jiletini atıp kalkan koyabilseydik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 45 dakika önce, Sam dedi ki: ah bir de asasino jiletini atıp kalkan koyabilseydik.. JILET DEDIGIN LEONIDASIN MIZRAGI BIR KERE TAMAMMI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 savaşın ilk saniyesinde kalkanını fırlatıp kalanında kalkansız dövüşmeyi 300'de bile yapmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 (düzenlendi) hath taam yeter alın yunanınızı Mayıs 20, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 1 saat önce, Sam dedi ki: ah bir de asasino jiletini atıp kalkan koyabilseydik.. hayaller gerçekler: ''Yes, Spartans did use shields, but our Hero is a mercenary, not a Spartan soldier. Our gameplay is much more versatile than that of Origins and a shield was not suited to it, so we replaced shields with dodging, rolling and parrying mechanics. The parry mechanics gives a bit more of feel of old school AC Fight of counter attack, while still retaining fight mechanics of Origins. I can't speak for the future of the franchise for social stealth and parkour." MALAKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Spartandan İngilizden Korsandan Kızılderiliden felan haşhaşi yapmaya çalışınca oluyor öyle şeyler. Roma yapalım, bir daha Roma yapalım, Paris yapalım, Hindistan yapalım, Çin yapalım, Rusya yapalım, ama Japonya olmasın... Desmond'un hikayesine bağlayıp ona odaklı tek bir oyunla finali yapmaları mümkünken, onu da öldürmüşler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 https://streamable.com/q562zl https://streamable.com/v812ig https://streamable.com/9p4nlm gameplay leak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 playable lagertha, sesi de tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 ulan ubisoft yine kopyala yapıştır yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 kaldırılmış videolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Şu norsecucklar da sıktı iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 lagertha baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 linkler uçmuş var mi baska bi yer bakabileceğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 (düzenlendi) uçmadan izleyin Temmuz 6, 2020 knox tarafından düzenlendi link düzeltme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 hop hop hemen kaldırıyorlar lol, bulunca bekletmeden izlemeniz lazım. beni yüzü rahatsız etmedi lagertha'nın, sizce bir sıkıntı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 youtube'a surekli yukluyorlar yenisini, son yarim saatte 2-3 tane gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar