mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 aslında haklar sadece jordan'da değil. bu çekim için izin alındığı zaman chicago yönetimi, nba entertainment şirketi ve jordan onay vermişler çekimler için ancak yayınlanması için de bu 3ünün onayı olması gerekiyormuş. daha önceler 2003 yılı civarında 1 saatlik bir belgesel olarak tasarlanmış ancak ortaya çıkan şeyden çok memnun olmamışlar. sonrasında 2010 (sanırım) civarlarında bir kez daha bu olay konuşulmuş bu kez film uzunluğunda bir yapım olarak, ancak o dönemde de yapılan denemelerden memnun kalmamış bu 3 taraf. (belki de sadece jordan veto etti bilemiyorum onu) 2015 (2017de olabilir) yılında en son bu şekilde 10 bölümlük bir belgesel olarak tasarlanmış ve anlaşma sağlanmış. hatta söylenene göre jordan'ın onayı lebron cavs ile şampiyon olduktan sonra gelmiş. ne kadar doğru bilemicem tabi bu detay. bu arada şampiyonluk kutlamaları sırasında bill wennington'ın çektiği kaseti de istemişler ancak vermeyi kabul etmemiş. asla kimseye göstermeyeceğim demiş üzerine belki ileride daha fazla paraya satabileceğini düşünüyordur ama keşke ordaki görüntüleri de görebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 (düzenlendi) 4. bölümde üstüne basa basa bu çektikleri yüzünden dalga geçiyor onunla zaten jordan asjdkfh bu arada önceki çekimleri işte jordan'ın veto ettiğini iddia ediyorlar hep. onu bilemeyiz gerçi de bulls yönetiminin ve reinsdorf'un para getirecek bir şeye hayır diyeceğini sanmıyorum. aynı görüntülerle 5 kere yapacağız dese yine ok verirler yüksek ihtimal. bu arada 2010'lardaki olayda jordan aslında az daha kabul edecekmiş diyorlar. ama bayağı bir detay eklenmesini istemiş. o filme dönüşme olayı zaten jordan'ın istediklerinden sonra olmuş. ardından süre arttıkça bari geliştirelim vs. demişler. iki uzun bölüm olmuş, sonra falan filan derken çokça çalışıp, araştırıp falan bu haline yakın bir şeyi jordan'a sunmuşlar bak bu güzel demiş. eklemeler falan böyle olmuş işte. sonuçta jordan'ın ne kadar büyük olduğunu biliyoruz, kaç bölüm kaç film jordan anlatırsan anlat adamın büyüklüğüne bir şey katmazsın ama franchise içinde onu yüceltmek, farklı açı getirmek vs. ismini yüceltiyor. mesela ben şeyi duymamıştım bu lebron şampiyonluğundan sonra jordan'ın başlayalım dediğini. bu tam tamına jordan hareketi. cavs ile şampiyon olduğunda ilk defa lebron, mj'in olduğu yere adım attı. Çok büyük kesim MJ ile aynı seviyeye falan bile koydu. Böyle bir iş gelip algılara hükmetmesi Jordan'ın tekrar şarttı. Mayıs 1, 2020 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 bu hafta kobe ağlattı, grant konusunu "belgesel benim" edasıyla "evet o yaptı." diye acele acele geçmesi de güldürdü. çok güzel iki bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 6. bölümü yeni izledim, geçen konuştuğumuz Jordan Rules kitabına bölüm ayrılmış zaten lol Nasıl koymuş Jordan'a, hırs yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Ayrıca; Isiah Thomas: "LeBron James, gördüğüm en muhteşem basketbolcu. Kareem'e GOAT derdim ama LeBron, daha önce görmediğim şeyler yapıyor. Asist, ribaund, skorerlik, liderlik, saha dışı verimi... Bunların hepsi, LeBron'da var." MJ'i kudurtmaya adanmış bir ömür, KRALLL asdfasdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 (düzenlendi) thomas tam ben eşşeğim ya tam Mayıs 7, 2020 Llama tarafından düzenlendi vay güzel sansür sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 1 saat önce, Natanyal dedi ki: Ayrıca; Isiah Thomas: "LeBron James, gördüğüm en muhteşem basketbolcu. Kareem'e GOAT derdim ama LeBron, daha önce görmediğim şeyler yapıyor. Asist, ribaund, skorerlik, liderlik, saha dışı verimi... Bunların hepsi, LeBron'da var." MJ'i kudurtmaya adanmış bir ömür, KRALLL asdfasdj kral olana kadar önce biraz tutarlı olsun sadsafdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 MJ'yi kudurtmak abi adamın amacı ne zaman ne dediğinin bir önemi yok fjhaskjfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 80'lerden iki tane MJ çıktı, ikisi de alanlarının tek kralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 2 saat önce, Natanyal dedi ki: MJ'yi kudurtmak abi adamın amacı ne zaman ne dediğinin bir önemi yok fjhaskjfasd abi kuduran mj mi yoksa isiah mı hala barcelona 92 kadrosuna girmeme muhabbetine ağlamasıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Böyle dönüş mü olur ya Öve öve bitiremeyeceğiz yine. Aradaki 1.5 sezonda kiminlerin şampiyon olduğunu, genç shaq'lı horace grant'li orlando kadrosu ve şampiyonluğu gibi unutulan güzel bölümler var. MJ'nin insan olduğunun kanıtı şeklinde. Jordan pandemi'de resmen kariyeri ile tutuyor insanları. Bakın boşuna yaşanmadı bu mazi diyerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 güzel bitti, genelde biraz taraflı olmuş ama olsun artık o kadar. pizzacı da itiraz etmiş "ben mj hayranıydım kendi ellerimle pişirip götürdüm kimseye güvenmediğimden" diye. hangisi doğru artık kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Belgeseli çeken firma jordan'ın mı ortağı mı ne öyle bir şeymiş zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Flu game dunyanin en buyuk yalani ya. Net hangover Jordan aksamki kumarindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 10 saat önce, Sturgian dedi ki: Belgeseli çeken firma jordan'ın mı ortağı mı ne öyle bir şeymiş zaten.. Jordan'ın kendisinin onayı olmadan tek bir sahne bile geçmemiş. Şuan ne izliyorsan Last Dance'da Jordan'ın sunduğu şeyi izliyorsunuz. Flu Game yalandı oydu buydu bilmem de Pizzacı mesela açıklamasında kendisinin de Chicago Bulls fanı olduğunu hatta o dönem doğmuş çocuğuna hayranlığından Jordan ismini verdiğini vs. söyledi ki bakmışlar harbi öyleymiş. Eleman Chicago Bulls ve Jordan'dan sipariş geldi diye normal çalışanlara bile iş vermemiş, pizzayı bütün prosedürlere göre kendi hazırlayıp kendi teslim etmiş. Jordan'ın dediği gibi 5 kişi geldiler falanda değil zaten şubenin bütün çalışanı 5-6 kişiymiş o saatte hepside orada yokmuş vs... Horace Grant, Kukoc gibi isimleri direkt silmesi mesela kişisel nefretinden vs... Jordan çok çok çok büyük bir sporcu ve figür ama gerisinde cidden leş bir insan bir kere daha emin oldum bundan bu seride yaptıklarından. Zaten Scottie Pippen bile ağlamış seri bitince böyle değildi çoğu şey çarpıtılmış vs... diye. Benim gözümde de yaşamış en efsane basketbolcu halen Jordan mesela ki aslında bu yazdıklarımın çoğunu zaten biliyorduk. Ama işte şu serideki egosunu yöneltme şeklini vs. görünce Lebron'u bi daha sevdim. Adamın hiçbir akıl hocası olmasan, çapulcu tiplerle şu olduğu noktaya kişisel gelişimini kendi kendine şekillendirerek geldi ve hep zirvedeydi. Lakers ile bir yüzük gelse direkt Jordan'ın üstüne çıkar net ki şuan görece LeBron'u daha üste koyanlarda var. Benim için sadece yarım adım gerisinde LeBron. Lakers ile o tam adımı atsa keşke ki bu sene olurdu aslında da işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 23 dakika önce, Natanyal dedi ki: Zaten Scottie Pippen bile ağlamış seri bitince böyle değildi çoğu şey çarpıtılmış vs... diye. akirafes vol2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 şopar elemental pippen ağlamasa şaşardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Jordan ne sıkıntı bir tipmiş yav belgeselden ben bunu anladım, tam bir bully. Adam dövmeden psikolojik baskıya yöneticiye vs diklenmeye herşey var adamda. Ama dünyanın en iyi oyuncusu ancak böyle olunuyor demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Belgeselde anlatılmayan daha ne yediği boklar var Jordan'ın, hepsini saklamışlar melek gibi göstermişler Jordan'ı. Az bilen insan için gerçekten güzel gelebilir ama takım arkadaşları ile ilişkileri burada çok çok iyi anlatılmış, o dönemde Kukoc ile olan kavgaları, takımdan kovmak istemesi falan anlatılmamış mesela. Bence izlemesi keyifli ama anlatılmayan çok detayın olduğu bir belgesel olmuş. Fikrimi değiştirmedi, King is GOAT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 (düzenlendi) yani adamın onayı gerektiyse her sahnede bile, belgesel de aşırı yarışmacı gösteriyor, kendi de öyle kabullenmiş ki o denli bir hırs gütmese aynı yetenek o noktaya ulaşabilir miydi, belki evet ama muhtemelen hayır. ha bu yüzden çevresindekilerle yaşadığı sürtüşmeleler vs olması da şaşırtmadı beni şahsen çoğu şeyi bilmediğim halde çünkü benzer şekilde davranan insanla bulundum ve alınan sonuçlar "demek ki böyle oluyormuş" dedirtti sonradan. "o öyle demediği halde demiş gibi düşündüm kendimi bilemek için" demesi, diğer herkesin tekrar tekrar onaylaması filan, belli yani normal insan değil. ama adamı sohbet arkadaşı olarak takdir etmiyoruz sonuçta, yaptığı iş üzerinden takdir ediyoruz. Mayıs 23, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 pippen neden küsmüş peki jordan a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Jordan modeli başarılı olmak için tek model değil. Mesela Magic Johnson hiç de takım arkadaşlarına zorbalık yapan biri değil ama 5 şampiyonluk aldı. Zaten günümüzde Jordan'ın 90'larda uyguladığı yöntemi uygulama ihtimalin yok. Nesil değişti, ters teperdi. Fakat başarılı sporcuların ve sanatçıların karakterleriyle yargılanmaması gerektiğine katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 dün oturdum 7 bölüm gömdüm, baya keyifli izlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 o zamanlarda 90larda bir sürü takımın lideri 3 assagı bes yukarı tüm sporlarda böyleydi. Bugunun zamanına uymadıgı gercek. Bu zamanda da oyuncular ayakkabı degiştirir gibi takım degistiriyorlar. Lebron seviyesindeki eski oyuncular basladıgı takımda bitirirdi. Lebron gezici süperstar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 gezici süperstar ama her gittiği yerde 2-3 seviye yukarı taşıyor. bunu yaparken de bireysel olarak ligin hep top 3'sinde oluyor. spor tarihinde performans olarak yaklaşık 20 sene boyunca hep zirvede olan başka sporcu yok. jordan'ın yaptığını farklı bi yoldan yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar