roket adam Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 Istanbul'dan çok fena şekilde bunaldım. İyi şartlarda yaşadığımı düşünüyorum ancak gün içinde kendimi kendime acırken buluyorum. Gençlik enerjisi bittikten sonra burada bu tempoda devam edebileceğime dair olan inancımı yitirdim. (Ailevi sebeplerden yurtdışı imkansız), bu şartlar altında yurtiçinde güneye taşınıp b2b bi iş yaratmanın imkanı olur mu? Böyle hayalleriniz var mı, gerçekleştiren tanıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 meslek ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 Bilgisayarlı her işi yaparım bi şekilde diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 Az önce çok darlanmıştım da şimdi geçti ya. Kalkıp taşınamam bu saatten sonra. Bi 10 sene sonra falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 valla kazancını bir şekilde ayarlayabilirsen istanbuldan kaçmak mantıklı. Malesef iş yüzünden bağımlıyız anca emekli olunca kaçabilirim ben herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 adamin yemeksepeti siparisi gelince darlanmasi bitmis. dagilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Tipik beyaz yaka serzenişleri. Cesaret lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 güneyde canınız sıkılır sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 nem var, doğya git nike kars factory de çalışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 ben zaten istanbul içinde de iş harici emekli gibi takılıyorum, içim geçmiş yapacak bir şey yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Istanbul'da sıkılan güney'de kafayı yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 güneyde neden sıkılınıyor ki tertemiz hava mis gibi doğa, insan kalabalığı yok, dogal besine daha rahat ulasabiliyorsun falan istanbul cehennem gibi bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Bodruma taşın ufak bi bilgisayarcı ac milletin bilgisayarına format falan atarsın arada da twitch youtube kasarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 58 dakika önce, bLackcha0s dedi ki: Istanbul'da sıkılan güney'de kafayı yer +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 napcan olm guneyde, antalya filan cehennem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 süperbox en fazla 2 mbit çekiyor, elektrikçi çağırdım altı günde geldi sigortalar hala çalışmıyor vb. şikayetlerle gelir bence bu sefer sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Adamın sıkıntısı 1saat 3 dakika sürmüş. Ne güzel her sıkıntı böyle olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 İstanbul'dan bunalıp Kaplankaya Six Sense'de finans pozisyonunda işe giren arkadaşım vardı, maaş İstanbul şartlarına eşit, baya para kalıyordu adama yani. Gündoğan'da denize sıfır villada falan oturuyordu hatta kaldığı süre boyunca ama en yakın yer olan Gündoğan'dan bile her gün tekneyle 1.5 saat git gel yapıyordu işe giderken. Eylül'de işe başladı, 9 ay dayanabildi çünkü kışın gerçekten Bodrum harici hayat yok gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 hergün çalışan adama nerede olsa hayat yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 20 dakika önce, Allure- dedi ki: İstanbul'dan bunalıp Kaplankaya Six Sense'de finans pozisyonunda işe giren arkadaşım vardı, maaş İstanbul şartlarına eşit, baya para kalıyordu adama yani. Gündoğan'da denize sıfır villada falan oturuyordu hatta kaldığı süre boyunca ama en yakın yer olan Gündoğan'dan bile her gün tekneyle 1.5 saat git gel yapıyordu işe giderken. Eylül'de işe başladı, 9 ay dayanabildi çünkü kışın gerçekten Bodrum harici hayat yok gibi birşey. orayı biliyorum çok uzak bir yer. Bodrum merkeze de uzak olduğu için doğal olarak patlar insan. Kempinski'de çalıştığım dönem otelde kalıyordum. 2+1 residence denize sıfır, müthiş manzara. 5'te paydos sonra denize giriyordum. Kasım'a kadar harika gitmişti sonra aşırı baymıştım köpeklerle şarap içerek geçiyordu günüm Arkadaş ortamı iyi olacak ya da kafayı kırıp kendini doğaya bırakacaksın her fırsatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar