goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 NYC'ye gidersen esenyurt gibi güzelleyebilecek misin acaba düşkün semtleri sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Adam Harlem’in krali olur 6 ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Florida oneririm ama Texas da olabilir. Miami biraz keşmekeş ama iyi chef icin her zaman is kolay bulunur. En kotu nusrete girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Nyc genc bekarlar icin iyi ama, evli mutlu kopekli adami cok uzerler orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Ben nj de kokorecci adamin dukkanina gitmistim, sonrasinda ki 2-3 ay kapatmisti galiba. Izmir den getirtiyodu, müşteri kitlesi hep Türktü. Amerikali kokorec canavari gormedim ben hic. Bayilan da vardir muhakkak ta, amerikadan hic cikmamis adam icin zor. Markette iskembe alan amerikali gormedim ben hic. Bobrek bile almiyolar lan. Ya araplar ya da hispanicler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Kokorec Taco yapican verecen primolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 30 dakika önce, reyou dedi ki: Ben nj de kokorecci adamin dukkanina gitmistim, sonrasinda ki 2-3 ay kapatmisti galiba. Izmir den getirtiyodu, müşteri kitlesi hep Türktü. Amerikali kokorec canavari gormedim ben hic. Bayilan da vardir muhakkak ta, amerikadan hic cikmamis adam icin zor. Markette iskembe alan amerikali gormedim ben hic. Bobrek bile almiyolar lan. Ya araplar ya da hispanicler. NJ zaten kucuk turkiye orda burgerci pizzaci acsan mahallesine gore yine musteri kitlen full turk olabilir west coastta yerler abi, hipster genc gocmen vb kitle var. NYC de oyle, herseyi satarsin yiyeni cikar zaten disarda yemek yiyolar haftada 5 gun, ortalama amerikanin yemege yaklasimi oyle, ilginc bisi diyip sana da denk gelirler, guzel yapiyorsan yurursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Türkiye'den getirtmesine şaşırmadım az kokoreç için orada yaptırmak büyük zahmet olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 On 26.05.2021 at 03:07, DoGMeaT dedi ki: max 20 dakka uzaklikta commute(arti+1 dakika commute icin 1$/h) 5-10 saat overtime verecek benefit pakedi olacak korona oncesi kazandigimin min %25 fazlasi olacak bilmedigim bir mutfak/mevzu hakkinda olacak Şimdiki işe gitmeden önce böyle kurallar uydurup hepsine uyan bir iş bulmuştum, yine benzeri bi arayışım olur, gelecekte de, Nusret fln nedir yahu, vizyonsuzluk olurdu benim için Bu arada düşündüm, Miami texas fln hikaye, bana legal recreational weed lazim , o da cali ve nyc de var. Ama zaten taşınma olayi henüz fantazi, bizim burda, Michiganda, tamir ettiğimiz, böyle kocaman ama yıkık dökük bi evimiz var, abd ye geldiğimden beri binbir dertle uğraştım, daha yeni yeni bisiye benzemeye başladı,.o evi bitirip içine taşınmak fln suan tek hedefim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 (düzenlendi) On 01.12.2021 at 09:30, DoGMeaT dedi ki: Ülkemizde zengin ve sarayların meyvesi . Smoothiesi meşhur Bilediğin bıçak galiba resim de ki de , ucu normal duruyor. Eline sağlık Aralık 2, 2021 Narstil tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Bunu tiktok ta agzini saplata saplata soyan bi dalkurek vardi. O geldi aklima sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2021 21 saat önce, Narstil dedi ki: resim de ki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Şef Kaliforniya ya taşıniyormus, manita işleri, adam evlenecek, hatun new York'ta, Michigan'a gelmek istememiş, beraber kaliforniya'ya taşınıyorlar Gel beraber gidelim, kimseye söyleme ama senle çalışmayı cok isterdim, Michigan'da en yüksek bu ama west coastta seviye cok daha yukarda, düşün taşın gelmek istersen yardimci olucam dedi Poachin yapiomus gibi görünmemek için kimseye söyleme diye tembihledi, söylemem zaten, jeff e söylesem fesatindan çatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Senin hanımın gelme durumları mümkün olur (iş filan işte) mu sen kabul edersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Hatunun bi yandan okulu var, bi yandan güzel kariyeri var, belediyede çalişiyor, birden taşınmak gerçekçi değil, ama dogrusu ben sıkılıyorum michiganda. şimdi yeni taşindıgımız apartman, downtownda, şehir merkezi, aktivitesi fln bol, eğlenceli baya, o iyi geldi, daha önce suburblarda yaşiyoduk, fena daraliyordum bide bahsettigim gibi, tamir etmeye calistigimiz baska bi ev var, icine tasinacaz bir gun, o ev bitine kadar kesin michigindayiz, bugun LA de yasayan bi arkadasla konustum, kiralardan, hayat pahaliligindan agliyor, michigan rahat bari o konularda. bu arada gecen komik bisi oldu gece şef ascilari soguk odaya çekti, kimseye soylemeyin diyip hepimize 20şer dolar verdi, o gün yemek yiyen bi misafir çok memnun kalmış, ozellikle istemis ascilari tip out etmeyi tip veren abi buymuş, fena bi sushi şefi, ilk defa basima geldi, çok hoşüma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Oha lan ne kral hareketmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Yeni iş arama olayı pause oldu Otelin yönetiminde bazı değişiklikler olmuştu, onun etkileri hissedildi bugün Michigan'li Zengin bi yatırımcı, bi otel grubuyla anlaşıp ortaklaşa açmış çalıştığım oteli, 2020 nisan ayinda. Adamın passion projesi gibi, sürekli ailesi ve ofisinin eventlerini yapio otelde zaten, birilerini ağırlıyor fln, ve daha da lüks olmasını istiyormuş Kısa bi süre önce yatırımcı (aka patron, mark Mitchell,) , otel grubunun payını alıp tek sahip oldu. Bugün HR Yeni benefit pakedi açıkladı, şartlar çok cazip Bedava healtcare, disability,life insurance(%100 employer contribution) ucuza dental+optical (aylik 15 dolar), Matching 401k (%5e kadar) Amerika şartları icin adeta komünizm Yine vardi benefit package ama bu büyük upgrade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Passion project derken, herif acayip modern sanat ile doldurmuş her yeri, otelin lobisinden odalarina, restorandan asansöre heryerde eser var Lobide bı tuşa basınca anatomik olarak doğru şekilde koşar gibi yapan bir at robotu var, acayip bişi, patron burning mande yanan at robotundan çok etkilenip "ben de istiyorum bana bi at robotu yap" diye eser sahibine sipariş etmiş, öyle bi mekân. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Iste gercek amerigan ruyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 On 13.02.2021 at 10:46, DoGMeaT dedi ki: detroitte pizza review izlemek isterseniz, benim hep gittigim mekanlara gitmis adam, hosuma gitti. 2. Vidyodaki abi, taşındığım eve cok yakin, cok kral bi adam zaten, bugün bi pizza patlatim, açsanız threade gelmeyin foto atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 "bir pizzanin lezzeti, merlot ile nasil pair ettigine gore degisir." - Kaynak: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 O ne be, pizzacıda makarnalı "gulaş" mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 ben elemanın benchler olmasına rağmen ayakta koca kutuyu devrilmelik tutup orada yemesine takıldım. ne acele kardeş açaydın bi marvel önüne oturup yeseydin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar