neutrino Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 De tabi ne cekineceksin abi, versinler dolgun ucreti. Aynisi sana olsa gozunun yasina bakmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Baştan öyle birşey deme,sonuçta karsılıklı güven ilişkisi patron-calısan arasında önemlidir.Sen burayla görüş,eşimlede görüşeyim izin verirseniz vs ,size yarın cevap vereyim de.Ertesi gün diğer tarafla görüş hangisi iyiyse onunla devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Çok iyi geçti görüşme, mutfağa bir girdim 3-4 tane eski çalıştığım adam var, bir tanesi yönetici pozisyonunda ve hepsi bana öküz gibi refere olmuşlar, bir iki tane de test yaptılar, görevler verdiler aşçılıkla alakalı işte yemek yaptırdılar filan, tabii şakşağımi öttürdüm şeklimi koydum tertemiz çalıştım Güzel bir teklif yaptılar, sigortası falan da güzel dental optik vs, paid time off, hatta signing bonus galiba bu mekan olacak , diğer otel taa haftaya cuma gününe görüşme verdi, bu abiler bu kadar güzel teklif vermişken haftaya cumaya kadar beklemenin bı sebebini görmüyorum, ama merak ediyorum onlarin testini gecebilcek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 (düzenlendi) https://www.instagram.com/madam_restaurant/ bugun gorsutgum mekan Haziran 10, 2021 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Burası güzelmiş cidden. Testi geçersin abi niye gecmeyeceksin. İçine sindiyse baş geç buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Bunu bekletip diğerine de alınmamak var. İkisinden de olma sonra, beğendiysen git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 evet, bu yolculukta mükemmel kararlar veremiyorsun, her zaman optimum seçim şartları oluşmuyor. belki de iki sene sonra oraya efsane teklifle çağıracaklar. sen kendini geliştirip ismini yaymaya devam et. yeetman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 karar veremiyorsan yazı tura at. çıkan sonuç karşısında üzülürsen diğerini seçmen gerektiğini anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 On 10.06.2021 at 19:34, DoGMeaT dedi ki: https://www.instagram.com/madam_restaurant/ bugun gorsutgum mekan Yarın ilk günüm, çok sebebi var burayı seçmemin, daha sonra detaylı anlatacam Bu hafta çok yoğun geçti, hayvan gibi kosturdum, henüz hazır değilim bence Salı çarşamba günü 2 günlüğüne bı restorana part time olarak gittim, Detroit in önemli bir restoranı, Antoni Bourdain de no reservations ta ziyaret etmişti, Flowers Of Vietnam Sefi meşhur Filistinli bı adam, Filistinli çocuklar yararına yapılan bı eventte yemek yapacaktık, ona gittim ekstra olarak. Muhallebi yap dediler, 40 kilo sütten, parti parti yaptım, ilk basta yaptıklarim gayet güzeldi ama sonrakiler cıvık kaldı, düzeltmeye çalışırken daha da bozdum, şef kızdı, ortam gerildi, benim moralim bozuldu, bı sürü süt şeker vs ziyan ettim. Bide cuma günü işe başlamak ilginç, ilk mesaimde restoranın en yoğun halini görebilirim, hard mode, hafif tırsıyorum, ama işte rüştünü ispatlama fırsatı da olabilir, bakalım nolcak yarin, inşallah muhallebiye bağlamam tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Bu arada benim önceki tasakli chefim, rahmetli chef Jason'in butik bı işi vsrdi, sucuk turşu peynir vs yapıp satıyorlardı, o işi beraber kurduğu ortağı Reese, burda sous chef, bu mekanı seçmenin önemli sebeplerinden, saygı duyduğum bı adam Ayrica "madam' çok lame bir restoran ismini bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Hayirli olsun, maceralarin devamini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Muhallebide sonradan çıkan sorun neydi? Neden tutmadı kıvamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 some nişasta problems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Discord da konustuk gerci. Muhallebi, sutlac kolay gibi gozukse de, ufak bir hata da kivami gg oluyor, dibi tutuyor, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Ne dedi ki sutlac sulu olunca patron? - civik mudurum afedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 ilk gunu atlattım, çok zordu, yemekler, standartlar üst seviye, çok ince işçilik, herşey mükemmel olmalı, beklentiler yüksek mekanda. Her tabak Yemek çıkmadan önce 3 kişi inspect ediyor(sous-chef-lead server) , ok veriyor, öyle servis ediliyo Ama memnun kaldılar sanırım, şef fln "yeet, you are a fucking awesome cook man" fln diye övdü durdu, içten içe çok korkarak gittim ise, ama iyi geçti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 https://streamable.com/57eg0p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Vaaay kumpir de yapıyor musunuz iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 yalnz amerikada kumpir tutar haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 58 dakika önce, DoGMeaT dedi ki: https://streamable.com/57eg0p Mutfak ortamı degisik ya, kısa sürede güzel yemek cikartmak zor is, stresli bi kere. İyi yapana saygi duyuyorum bayagi, hll. bu bölge senin sorumluluk alanın sanırım, nasil isliyor sürec mesela senin alaninla ilgili siparis gelmezse bekliyor musun, yoksa baskalarina mi yardim ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Normalde edilir, ama karakter meselesi, etme zorunluluğu yok, bugün edersen yarın da sana yardım ederler. Zorluk da göreceli, sıcak görecek ürünler hariç her şey hazır zaten, tabaklama yapılıyor sadece, rush hariç zorluğu yok, o da tamaman stres yönetimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 bu tarz mutfaklar cok farkli gercekten. simdi calistigim projede 1 kat ginza project'e ait bir restoran olacak, sef ile calisip bir liste cikarttilar. dun mimar ve mep ekibini de alip nereye hangi ekipman gelecek onlara falan calistik hep beraber. bin tane urun varmis! o saladette, pacojet ve corba falan pisiren blenderi hatirliyorum sadece gerci su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 metrik sistemin gozunu sevim ya, pint-quart-ounce-pound fln nedir ya cidden kafami convert etmek zorunda kaldim 30 yasindan sonra, ama hala tam alisamadim, zorluyor. bugun 3. gunumdu, cok zor bi mutfak, fine dining yapiyoruz, hersey en muntazam, en kaliteli olacak, limon dilimin 3cm kalinliginda olmasi isteniyorsa, 3.2 santim olmayacak, ve her urun icin gecerli bu. baya ogrenmem gereken seyler var, biraz saskin ordek gibi hissediyorum bazen kendimi, ama bozuntuya vermiyorum, neyse bugun servis sonrasinda bi suru insan gelip tebrik etti, sous chef tesekkur etti, iyi calisiyorsun kapiyorsun mevzuyu fln diye. baska bi asci, durup dururken geldi `real recognizes real, cok iyisin adamim, hareket etmen calisman fln gosteriyor sen biliyorsun bu isi` fln diye, insan mutlu oluyor boyle seyler duyunca, ama bu sirada sicaktan apis aram pisik oldu, cok zor geciyor, geceleyin eve gelip dus alip yataga tirmanmak zor geliyor, cidden duvara tirmanmak kadar zor oluyor yataga cikmak, insallah alisirim talimsizlikten boyle zor geliyodur kilise hic boyle zor degildi valla kebap bi isti bunla karsilastirinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 https://www.quotes.net/mquote/985604 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 On 20.06.2021 at 08:34, dasaaa dedi ki: bu tarz mutfaklar cok farkli gercekten. simdi calistigim projede 1 kat ginza project'e ait bir restoran olacak, sef ile calisip bir liste cikarttilar. dun mimar ve mep ekibini de alip nereye hangi ekipman gelecek onlara falan calistik hep beraber. bin tane urun varmis! o saladette, pacojet ve corba falan pisiren blenderi hatirliyorum sadece gerci su anda. 6 sene sonra restoran açma planım var, projenin son halini hacılamak serbest mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar