Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Spoiler Abi benim beynim yetmedi galiba hiçbir şey anlamadım. Fİlmin başında adama rayların yanında işkence yapıyorlardı, sonra adamı görünce tanımadı. O olay daha olmamıştı desen oradan aldığı hap ile intihar edecekmiş işte Sator, bayağı bayağı olmuş yani. Neyi kaçırdım ben orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 ozet: "hmm bu dumbelllarda eskidi ha, son bi time travel filmi mi ceksek yenisini almadan?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Kac kglik acaba dambillar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 düşmüş kaliteli izlenebilir versiyon, çok bekledik nolan reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 plebrip izleyenler "zaten düşmüştü?" diye gelse de kavga etsek bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 (düzenlendi) usenete düşmüştü, gold gibi kekolar ne anlar usenetten. Aralık 4, 2020 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 (düzenlendi) Karikatür yasahhh kardeşşş Aralık 28, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 (düzenlendi) usenete düşse iki saate filehosting forumlarından alırdık, senin de onlardan haberin yok demek ki üstadım... Aralık 4, 2020 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Nadir olan şeyleri hangi sitede bulabilirim? - salih222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 assffdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 isiya nerabtlog nal sek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 (düzenlendi) On 04.12.2020 at 15:05, Silphatos dedi ki: .. abii hafızamın çok gerileriden bir şeyi çıkarttığın için teşekkür ederim ya tanzer serisi efsaneydi. adamları o umarsız surat ifadesiyle dövmesi falan asdasdad kaan erteme hastayız ya. nerde o eski lombaklar lemanyaklar (pro version: kemikler) Aralık 28, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 şu yukardaki tipi ve hastane masrafları tarafımdan karşılanacaktırı görünce aklıma direkt tanzer geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 böyle izledim filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Asdfghkkls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 filmi saçma buldum ben biraz ya. anlamayacağımız filmi niye çekiyosun nolan kardeş.... Spoiler tam olarak şeyi anlamadım şimdi ben. rusun karısı karnından vurulduktan sonra gemiye çıktılar ve geri gitmeye başladı bizimkiler. geçmişte karı gidip rusu öldürdü. geçmişte rus daha gemide öldüyse gelecekte karıyı kim kurşunladı? paralel evren mi oluştu orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 what's happened happened. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 hakkaten koskoca nolansın sen ya ocean karşısında komik duruma düştün olacak iş miydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 18 saat önce, Oce4n dedi ki: filmi saçma buldum ben biraz ya. anlamayacağımız filmi niye çekiyosun nolan kardeş.... Gizli içeriği göster tam olarak şeyi anlamadım şimdi ben. rusun karısı karnından vurulduktan sonra gemiye çıktılar ve geri gitmeye başladı bizimkiler. geçmişte karı gidip rusu öldürdü. geçmişte rus daha gemide öldüyse gelecekte karıyı kim kurşunladı? paralel evren mi oluştu orada? Spoiler Gemide ölen rus da geçmişe giden versiyonu. Geçmiştekini öldürmedi. Bunlar gemide kremlenirken işte o zamanın rusu ve karısı gemide değildiler. O yüzden cesedide suya attı. Olay akışını bozmadılar öyle. diye hatırlıyorum. Oldu seyredeli tabii baya sdf. bide doctor strange deki zamanı geri alma sahnesi bu filmdeki sahnelerin hepsinden güzeldi. Tenet'in sonunda nerden geldiği belli olmayan mermilere karşı koşturan adamlar seyrettik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 tabi canım marvel her türlü daha iyi hepsinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 marvel'ın iyi ya da kötü olması Tenet'in sonunun güzel olmadığını değiştirmiyor. Askerlerin ileri geri koşması heyecanlı yada güzel bir sahne yapmıyor bence. Zamanla oynama, büyük aksiyon set piece, Nolan filmi olunca askerlerin boş arazide birbirlerine doğru ileri geri koşmasından fazlasını bekliyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 abi bence de tenet eksik bir film ama askerlerin ileri geri koşmasından değil. oraya gelene kadar çoktan olay örgüsünden kopmuşsun, 22 kişi bi topun peşinden koşuyor demek gibi oluyor seninkisi : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 öyle kıyas olur mu be, lel. full metal jacket patlama sahneleri çok iyiydi ama a space odyssey deki yerçekimsiz sahneler etmez abi demek gibi bir şey. tenet te askerler koşuyormuş related https://eksisozluk.com/funda-ozkalyoncuoglunun-kitap-ozetleri--5209699 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 (düzenlendi) maalesef nolan'ın seyrettiğim en zayıf filmi çıktı, dunkirk'ten itibaren ciddi düşüş var nolan'da benim için. "yapsak ne enteresan olur" diye ama işlemede enteresanlığını koruyamayan (zaman gibi manipülasyonunun ilginçliği neredeyse banko bir alanda cidden nasıl becerilebilir) bir fikir üzerine tamamen havada bir olay örgüsü. üstüne oturup "şimdi ne izledik biz" videosu filan da izledik üstüne ama en detaylı açıklamada bile hatırı sayılır plot hole'lar var. o kadar anlamsız patlamaya çatlamaya görsellik de zayıf, heyecan yok ne yakın dövüş ne silahlı çatışmada. oyunculuklar zayıf, karakterlere de bağ yok. oğlu yerine denzel oynasaymış bari. tam bir screen presence sıfır kütük çıktı baş çocuk. vampir yanında duayen gibi kalmış. Spoiler neden geçmişe döner dönmez kendini dövdün, kafana sıkmaya çalıştın, hiçbir anlamı yok. orada anlamsızca maske takıyor, sonra araba sürerken görünmez oluyor önceki haline falan, saçmalıklar silsilesi, koptum zaten sonlarda artık filmde aksiyon olsun diye clone wars gibi birbirine koşup ateş edenler, karşıdan gelenler vs manasız curcuna. Haziran 4, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar