Drall Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Selam ahali, bu haftasonu hatunla konyaya gidelim dedik trene atlayıp, ama oteller evli olmayana oda vermiyo. Var mı acep aranızda konyalı? Bi yol yordan gösterecek yahut bize bir oda kiralayabilecek var mı acep?
grinny Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Nasıl evli olmayana oda vermiyor ya? Ben Ramada'da kaldım birkaç sefer, Konya'da kalınabilecek iyi otellerden. Bir de Dedeman var zaten. İkisine sordun mu?
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Haftasonu Konya planı yapan için baya hafif bi ceza olmuş.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 İş için konyaya giden garibana acımaya gelmiştim ama kız arkadaşla konyaya gitmek? Türkiye gerçeklerinden nasıl uzaksınız olm siz? Şeriatla yönetiliyor lan konya hahaha canınıza mı susadınız? Şehirler arası yol yaparken işemek için bile girilmez konyaya.
eldar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Ben sırf etli ekmek yemek için Ankara'dan trenle günübirlik Konya'ya uğramıştım. Gastronomik bir tura kız arkadaşıyla gidebilir insan. Ayrıca şehir planlaması bakımından ilk 5'e girer herhalde Türkiye'de, tabii 8-9 saatte ne kadar yerini dolaşabildiysem. Demek istediğim o ki, sosyal hayat için değil ama turistik amaçla gidilebilir. Ardahan falan değil neticede, sokakta gayet keyifli yürünüyor.
Loex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 bide dumduzmus sehir galiba bisiklet icin super
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 (düzenlendi) Gonyaya kiz arkadas la tatile gitmek mi? Abi bu karari nasil aldiniz 2 yetiskin insan cok merak ediyorum. Nasa cakmasi uzay arastirma bilmemne binasi var birde thk muze gibi bir alani var hemen millet bahcesinin yaninda dfsffs onu gorun, etli ekmek yiyin ordan yallah eskisehire. Ic anadolunun medeniyet baskenti, bir ton gezilecek yeri var bence vaktinizi orda gecirin. Haziran 13, 2020 Dark_Soul tarafından düzenlendi
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 otellerin evli olmayana oda vermemesi vazgeçmek için yeterli diil mi abi
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 (düzenlendi) mevlana türbesi ve müzesi için uğranabilir, kimseyle muhatab olmayacaksın ama etli ekmek falan da yenmez, müslümanım diye geçinen rezil insanların elinden. kimbilir ne çakallıklar yapıyorlar, ıyy düşündükçe konyayı midem bulandı Haziran 13, 2020 Fistan tarafından düzenlendi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Ankara'dan günübirlik gezmeye gidilir, ama uzaktan Konya'ya gelmek? Bilemedim. Ankara'ya gidin siz, Anadolu Medeniyetleri'ni, Anıtkabir'i filan gezersiniz. Sonra da Pazar günü hızlı trenle Konya'ya geçersiniz. 1,5 saat filan sürüyor olması gerek. Pazar akşamı da uçağınıza Konya'dan biner dönersiniz. 2 gün kalınacak bir yer değil zaten orası.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 abi 12 aralık 2019 tarihli konuya şimdi mi cevap yazıyorsunuz fafsadf
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Genel yönetici bile keko ya sonra niye diskürda gidiyor insanlar.
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 drall napmış gitmiş mi. konyadan sonra hala kız arkadaşıyla birlikte mi yoksa kız tekmeyi mi basmış beni konyaya mı getirdin diye cevaplanması gereken çok soru var
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 ben genel olarak yazdım tarihi gördüm ama GERGE ve diğerleri adama laf atarak yazmışlar gerge görmedi mi tarihi kesin gördü ama yazası varmış yazılan aynı şeyleri tekrar yazmış bile bile keko+1
Loex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 bu karikaturdeki heriflerden var bu baslikta
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Uplayan da senmişsin fakat.
Loex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 oyle bi niyetim yoktu. bolumun hitsizligi
Drall Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Yok ya gitmedik. Sonra beni neden konyaya götürmedin diye terketti beni hatun...
Öne çıkan mesajlar