Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube

k1nJo

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...

bugün güncelleme gelmiş bana.
o kadar gereksiz ve saçma bir güncelleme olmuş ki, çalışanlara maaş ödemeye devam etmeyi haklı kılmak için yapmışlar resmen.
gerçi amaçları "less people interaction, more ads" da olabilir. ama yorumları veya video tanımlamasını okumak için theatre modu engellemek ve aynı anda bunlardan sadece bir tanesini okuyabilmek aptallıktan öte hıyarlık olmuş.

Sosyal ağlarda paylaş

bende ya ad blocker ya shorts block engelliyor galiba değişmedi. başka tarayıcı ile açtım öyle gördüm.

aslında normal boyutta kullanışlı. yan taraf işe yaramaz bir bölümdü bana tamamen, artık hem videoyu izlerken hem de yorumları dönebiliyorum.

theater modda yorum direkt hiç çıkmıyor galiba ben 10-15 satır indim paso video basıyo yorum katmanına ulaşamadım.

Sosyal ağlarda paylaş

İnternette her şey git gide paralı olmaya başlayacak, iddiaya varım gelecekte youtube hem paralı hem reklamlı olacak.

Streaming'cilere reklam geldi bile. Mesela gmail hesabını ilk açtığımda sürekli büyüyordu depolama alanı, reklamı da öyleydi hiç dolmayacak vs. Şimdi aylık google drive'a para veriyorum.

O paraya değer değmez muhabbetinde değilim ama git gide internette kullandığımız bir çok beleş hizmet paralı olacak.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...