Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Bi youtube kanalı vardı oyunlar ve filmlerle ilgili kısa videolar çekiyordu komedi katarak, hatta deadpool videosunda deadpool'da geliyodu karşılıklı diyalog falan yapıyolardı. Bilen beri gelsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2024 video ui'ı değiştirmişler, theater mode'da 1 comment okuyabilmek için en az 6 tane video thumbnail yüklemek gerekiyor. kim yaptıysa kovardım yani canına okumuşlar. akılsız adamlar ya. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2024 bugün güncelleme gelmiş bana. o kadar gereksiz ve saçma bir güncelleme olmuş ki, çalışanlara maaş ödemeye devam etmeyi haklı kılmak için yapmışlar resmen. gerçi amaçları "less people interaction, more ads" da olabilir. ama yorumları veya video tanımlamasını okumak için theatre modu engellemek ve aynı anda bunlardan sadece bir tanesini okuyabilmek aptallıktan öte hıyarlık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2024 bende ya ad blocker ya shorts block engelliyor galiba değişmedi. başka tarayıcı ile açtım öyle gördüm. aslında normal boyutta kullanışlı. yan taraf işe yaramaz bir bölümdü bana tamamen, artık hem videoyu izlerken hem de yorumları dönebiliyorum. theater modda yorum direkt hiç çıkmıyor galiba ben 10-15 satır indim paso video basıyo yorum katmanına ulaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2024 İnternette her şey git gide paralı olmaya başlayacak, iddiaya varım gelecekte youtube hem paralı hem reklamlı olacak. Streaming'cilere reklam geldi bile. Mesela gmail hesabını ilk açtığımda sürekli büyüyordu depolama alanı, reklamı da öyleydi hiç dolmayacak vs. Şimdi aylık google drive'a para veriyorum. O paraya değer değmez muhabbetinde değilim ama git gide internette kullandığımız bir çok beleş hizmet paralı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 ya bu akılsız algoritma artık "bu videoyu gösterme" dediğim videoları da tekrar göstermeye başladı. 2 kere "i dislike this video" seçeneğinin çoktan seçili olduğunu görünce emin oldum artık. keşke bazı tag'leri koyup bloklayabilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 muhtemelen işlemiyolar çok yoğun olduğu için. direkt videoya gömülecek yeni reklam sistemi üzerine çalışıyolarmış. Alıntı YouTube is currently experimenting with server-side ad injection. This means that the ad is being added directly into the video stream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 videolari kaldirsinlar toptan bari full reklam ciksin hep, onlarda kurtulsun bizde madem 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar