Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 (düzenlendi) evet güzel yerler yaptım aslında ama sonra low density aşırı popüler oldu. hani low rent project tarzı apartman denedim ama kabul etmiyorlar onun yerine. low density’e geçip sonra kira çok diye ağlıyorlar. tax denemedim bugün ama belki yarın denerim. yine de bıraktım artık low density’i ne kadar isterlerse isteseler. barların detayına bakınca diğerlerini istememe için tek neden “yer var” çıkıyor. neyse bugün herhalde binalar dolmuş ki high density apartman dikebildim 40’tan sonra. university pahalı diye dikmekte geciktim, ondan ve yavaşta oynamaktan kaynaklı bir mezun eksiği var ama bugün hızlı biraz yürütünce etkisi gelmeye başladı gerçekten de. yalnız garip bir liseye ihtiyaç duymama var şehre gelenlerde. 5 elementary, 2 kolej, hatta üniversite doldu ama lise dolmadı lol. sanırım sadece küçük çocukla spawn oluyorlar. o kargo bugı kötüymüş ya, ben de diyorum neden her baktığımda hala aynı mallar duruyor. çabuk fixlerler umarım. steam’de hotfix çıkmış, ms’den gene tık yok. bunlara kalırsak yandık. Ekim 26, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 var ya bir sürü bug. unrealiable healthcare var, not enough customers var, hatta direkt demand barları, park koydun mu yollar tek yön olmamasına rağmen arka sokağa bile ulaşmaması vs. overlayler de aşırı kötü, build ederken bi bok görmüyosun. araçları da despawn ediyor yine, ona da mod lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 road maintenance'da no parking tabelası ararken bi fikir geldi aklıma. normalde yolu değiştirip park yapmalarını engelleyebiliyoruz ama onun bi esprisi yok. onun yerine park yasağı tabelası koysak ve yine de oraya piç piç park edenler olsa, onlara ceza yapıştırsak ve araçlarını otoparka çekebilsek süper olmaz mıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 razzRaziel, 27.10.2023 02:26 tarihinde dedi ki: ek olarak da cargo export buglı, mal getiriyolar götürmüyolar. bu da bayagi scma bi bug abi, gozden kacmis olmasi sasirtici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Peki ben bişey soracağım, bu kadar bariz performans sorunlarından herkes bahsediyorken neden satın aldınız? Neden cüzdanınızla karar vermediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Gamepass'de beleş. Meraklısı vardır tabi para veren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 (düzenlendi) beleş olmasaydı da alırdım muhtemelen. senelerdir bunu bekliyorum. arada yoksunluğa girip ilk oyunu açıyorum, eksikleri yüzünden bayıp kapatıyorum. city sim'de sim mahalle ile patlayan maxis sonrası dengi yok, hatta hiç oyun yok. en yakın transport tycoon oyunları var. oyun iyi bu arada. eksiklerini zamanla görücez, ama şu an iyi gidiyor. piç paradox yüzünden erken çıkarmışlar işte. yoksunluğa giriyorum demiş miydim? Ekim 27, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 (düzenlendi) surda yukardaki buglarin nerede olabilecegini analiz etmis: Ekim 27, 2023 Norak tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 sıfır oyunda depth of field kapalı 25-30fps alırken dünkü patch'den sonra depth of field açık 70'e yükseldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 hala çıkmamış ms update. çıkana kadar bırakayım çünkü herkes fps ciddi düzelmiş diyor. öte yandan 3 günde çıkaracakları hotfixi bir hafta önce çıkaramamışlar mı yani ilginç. boşu boşuna oyunun skorları büyük darbe yedi. kimse sonradan gidip değiştirmez o skorları yama çıktı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Veri topluyorlar işte, beleş betalık. Onun yerine çıkış öncesi free beta weekend yapsalardı Diablo 4 gibi daha makul olurdu tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 materyal ekonomisi acayip can sikici. commerciallarin falan calisiyor olmasinin sorundan haberdar olup o sekilde calisabilir hale getirmeleri disinda bir aciklamasi yok. modculara region pack yaptirmislar. artik bilmiyorum paradox'da mi top, zahmet edip mod zimbirtisini cikarmalari gerekiyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 paradox'tan gelen yanıta göre bazı buglar da işin içinde anlaşılan, bugları fixlediklerinde daha net anlaşılır ama iddialar doğruysa kötüymüş. buglar düzelince tekrar test eder birileri herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 you had one job 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 Yazık cidden oyunun hedefi high end makineli insanlar değilken özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 Gerçekten iş bilmezlik şu durum. Bu oyunu çalıştıracak donanıma sahip insan oturup saatlerce şehir kurma simülasyonu veya herhangi nir simülasyon/strateji oynamaz zaten. Karar verilirken tamamen “o kadar masraf ettik para harcadık bunu çıkaralım yıl sonuna satış geliri yansır, insanlar zaten donanımını yükseltir” diye düşünmüşler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 https://www.reddit.com/r/CitiesSkylines/s/mwZZT8Rboe 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 aksine kum havuzu + mod destekli oyunlar donanimi zorlayan oyunlardir. duzgun release addedilecek halleri bile AAA oyunlardan fazla yuk olabilirler. mesela modded minecraft benchmarklik bir oyundu. cities gibi oyunlarda motor ve simulasyon limitleri ve optimizasyon dogrultusunda bir hard cap olur fakat modifikasyonunda esneklik adettir. bu kota asiminin beygir gucu bedeli agir olur. mesela ben potansiyel upgrade planlarimi bu oyunun modlanmis haline gore yapmistim zira ilk oyun cok agir mod kullanimi icin oldukca yuksek ram ile rahatlayabiliyordu. 16 GB ram ile her seyi oynayabilecegin donemde 64 GB icin kullanim alani olusabiliyor. yuksek donanim hedeflemis olmak bu oyunun sikintisi degil bahanesi. enthusiast deneyimi saglamasi gereken donanimla 1080p medium'a mahkum edip salliyorlar. bu turde oyunlara ilgisi olan biri olarak degil 30, 15 fps oynamaktan nasibimi almisligim var. fakat kutudan her sartta 30 fps cikan oyun icin bu tarz oyunlar boyle oynanir gibi bir rasyonalizasyon ilk kez bu oyunla duydum. o performans oyuncu oyunu zorladigi zaman makuldur. haritada insa etmedik alan kalmaz, mod listen kabarir, 3d heykeltras muamelesi cekersin gibi gibi... ortamlarda pahali makineler duzgun performans vermiyor cunku gelecegin oyununu yaptik dersin, kim bilecek. aha biz... biz biliyoruz hocam. yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 dun benim makineyi yakti bu. baya ciddi yandi gitti. dur boyle cok dramatik oldu, PSU yandi diyelim en azindan. 2 3 saat cities akayim dedim actim save'i, 10sn'ye sonra cat kapandi pc. 2017'den beri tek bir sorun bile yapmayan makine birden göçtü gitti la. tekrar bastim UPS'in tum gucunu cekti birden yanik kokusu yayildi. actim inceledim herhangi gorunur zarar yok. umarim sadece PSU gocmustur, sadece o les gibi kokuyor. o da a tier'di seasonic prime 750w. Sedas'in cilgin elektrik kesintilerine iyi dayandi senelerce, kesin o yordu hep. Neyse gidecegi varmis, CS2 yuk bindirince gg. orta halli bi psu bulayim da bakalim umarim baska bisi ucmamistir. 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 iki güzel haber birden geldi bugün. yeni aldığım psu geldi, taktım tüm sistem normal çalışıyor, hiç bir parça zarar görmemiş. kaliteli psu burda önemli işte. diğer güzel haber de taa 6 sene önce almış olmama ve türkiye distribütörü sadece 2 sene garanti demesine rağmen seasonic değişimi onayladı ve adamları arayıp ürünü almalarını söyledi. onlar almazlarsa biz direkt taiwan'a alır burdan değiştiririz sen hiç merak etme diye de jest çekti. bundan sonra ortamlarda seasonic pr'ıyım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 geçmiş olsun, iyi bari. başlık aç reddit'te, yanan psu'yu koy viral olsun lol. gp'de hala yama yok cidden rezalet. ben sanırım dlss filan gelene kadar kenara koyacağım, o zamana kargo vs buglarını da yaparlar herhalde. oyuna yazık oluyor çünkü herşey very low'da 10-20fps. aslında framegen de eklemeleri lazım buna, tam lazım olan oyun. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 ben de kenara koydum, 1-2 patch gelsin öyle devam ederim bu haliyle oynayıp tüm eğlenceyi ziyan etmenin lüzumu yok. bi şehir kurcaz, minyonları izlicez stres atıcaz diye psu yakmayak biz de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 ulan sanırsın farklı konsollara yapıyolar update'i. millet yetti steam'den alıyorum falan diye ağlamış, bi noktada işlerine de geliyor. update'ler hep böyle gelecekse yandık. ben de açmaya tırsıyorum artık lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 developer console guzel imkanlar sunuyor su videoda listelemis: elemanlari kapatmanin fps arttirdigini soyluyorlar. burada zoomed in gosteriyor fakat zoomed out da performans artisi oldugunu yazmislar. ben dun denedigimde hic fps artisi gormedim ama yapmasi kolay, denersiniz. bh/character ve didimo shaderlarini kapatiyorsunuz. tam listesini bilmiyorum. yollardaki asinma efektini kapatabiliyorsunuz ama bu sefer de gercekcilik biraz darbe aliyor. keske kisma gibi bir ayar olsaymis. en onemlisi sehir sekillendirme icin direkt model secmece var o isle ilgilenen varsa ve anarchy var. videoda ornegini gostermis, bu oyunda sahilde yol yaparken cok yardimci olur. simulasyon ayarlarinin detayliligina bakilirsa modlar cilgin atacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 olm 72k'lık saç var oyunda bak referans olarak aloy'un saçlarını koyuyorum bunlar 60k ya da bak nadine'inkileri koyayım bunlar da 20k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar