df Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 razzRaziel, 25.10.2023 01:42 tarihinde dedi ki: bende iyi ya, cim'lere focuslayınca 20'lere düşüp araç ve bina modellerini çöp yapıyor ama takılmıyor yani sonuçta. normalde de 30 fix şu an 5k pop ile. baya da akıcı zoom in zoom out rahat takılıyorum. yağmur yağınca gg oldular lan bu ne sdf belediye olarak kışlık lastik teşvik paketi hazırla 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 abi bu nasıl bir oyun ana menü de 5 fps alabiliyorum... 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 ya şehirde bi mevzu olunca (yangın, suç vs.) olduğu yere gitme yok mu? bulamadım onu bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 "Firstly, we want to assure you that the issues are not deeply rooted in the game’s foundation, so we fully expect to be able to improve performance going forward," Colossal Order Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Xenocide, 25.10.2023 20:31 tarihinde dedi ki: ya şehirde bi mevzu olunca (yangın, suç vs.) olduğu yere gitme yok mu? bulamadım onu bi türlü. sağ altta event journal tüm olayları gösteriyor var ama location göstermiyor. location için şehirde ikon çıkıyor sadece şu an sanırım. hatta bazen radyoda anons geçiyolar kaza oldu şehirde diye arıyorum bulamıyorum ben de. zaten şu radyodaki malları da asacam şehrin ortasında. tornado çıkıyor bugün yollar bozuk olabilir dikkat edin falan diyorlar. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 radyo tam bir GitGud FM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 30k'ya yaklaştım ama ilginç şekilde performans ne yukarı ne aşağı gitti, öyle 20fps'te takıldı. sokaktaki kazaya zumlarsam 10fps'e iniyorum 2005 yılından bir sahneyi gözlemlemek için. oyun sardı ama bayağı, performans dışında tek sıkıntım yok too steep yok bilmemne diye devamlı yapboz yaptırması, refund'lar da bütün parayı geri vermiyor. şöyle mimar gibi önce haritada çizip sonra "yapın hadi" diyelim bari. tünel ve köprü yapacağım diye yok yere bir sürü para havaya gitti. bir de şehri dense urban yapmak istiyorum ama bütün talep amarigan suburban bahçeli evler. hangi yoğunluğa kanalize edeceğimi anlayamadım. google'da da henüz oyunla ilgili birşey çıkmıyor malum yeni diye, 1-2 haftaya birşeyler başlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 pause'la öyle yap ne yapacaksan, tüm yaptıklarını silsen de full refund eder. talep olayı da organik büyüme şekli. low atıyosun, etrafa servise park vs döşedikçe değeri artıyor. sonra onu mid'e çevirip low'ları uzaklara taşıyosun. o mid attıkların da yoğunlukla birlikte commercial için talep oluşturuyor ve istersen mid mix ya da direkt commercial ile karışık atıyosun orası downtown olmaya başlıyor. zaten low öyle yerde rahatsız oluyor. sonra da high. ama genel olarak demand'ı nasıl hesaplıyor bunda bilmiyorum, yeni etkenler falan da var. commercial'ları ayırayım dersen bi süre sonra müşteri yok diye ağlamaya başlıyolar. ayırmadığında eskiden commercial'ın mal ihtiyacı için ağır vasıtalar downtowna dalıyordu. onlar da hem trafik hem de gürültü yapıp şehrin içine ediyordu. bunda nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Evet commercial talebi köklenirken bile müşteri yok diye ağlıyorlardı, anlamadım o kısmı da. Commercial’ları eskiden beri karıştırmam ses yapıyorlar diye ve hakikaten gürültü şikayeti gelmeye başladı. Neyse en azından kaçmıyorlar direkt. dense için vergiyi arttırın, ödeyemeyip dense isteyecekler denmiş, belki onu bir denerim sonra. Bunlara bıraksam bütün şehir truman show kasabası gibi olacak. gerçi densede de çok trafik sıkıntısı başladı. Yeter deyip sekiz şerit çektim sonra kaliforniya gibi lol. Ahah bu araba düşmanı adam ondan beklediğimi yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Sam, 26.10.2023 04:30 tarihinde dedi ki: şöyle mimar gibi önce haritada çizip sonra "yapın hadi" diyelim bari. tünel ve köprü yapacağım diye yok yere bir sürü para havaya gitti. bu bayagi kotu yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Pausetayken full refund veriyorsa dozer iyi, sanki birazını yedi sandım ama belki de pauseta değilmiştir. Dikkat ederim pauselamaya artık. elevation ayarları biraz yorucu. Bir de düz yol köprü yerine özel köprü stili yapmanın bir esprisi var mı anlayamadım. Sanki daha fazla ayak koyuyor gibi özel köprüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Ne iyi firmaydı bu Paradox ya. Halka açılan neredeyse her oyun firması bu şekilde rezilleşmek zorunda mı? Oyunun bu halde çıkmasının tek nedeni mali yıl sonunun geliyor olmasıdır. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 shareholder dedigin igrenc bir sey iste, ne zaman bu noktaya gelsek evil corpo oluyor hepsi ne yazik ki. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Birkaç istisna var işte. Ubisoft mesela 1996'dan beri halka açık, ama hep Ubisoft. Öyle bitmemiş oyun da çıkarmıyor. Bakalım yeni nesil motor ile yapacakları Assassin's Creed nasıl olacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 beta bitince soyleyinde oynayalim madem abi, bedava beta tester olmaktan daral geldi artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 elemanın teki debug etmiş, basıyomuş ya karakterleri yakın uzak demeden. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 (düzenlendi) biz fakirler olarak gamepass'te modlayamıcaz mı ya şimdi bunu. modsuz sıkıntı ya. road management için 3-5 bişi koymuşlar baya yüzeysel kalıyor. yine saçma sapan son anda şerit değiştiriyo bunlar ve baya yola 90derece dönerek ve bazen de geri ileri yaparak falan yolu durduruyolar. onun dışında her şeride özel dönüş kuralları da gerekiyor tüm yol için olan çok yetersiz. bi road anarchy modu lazım ya buna yine. yalnız şu şerit ekleme ve azaltma olayı direkt yolların gerçekçiliğini değiştiriyor süper bişey. yalnız çok vakit yiyor. yaptığımız şeyi taslak olarak saklayıp lazım olunca yapıştırabilmeliyiz. Ekim 26, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 gamepass'de modlanabilecek ama daha paradox mod seysini acmadilar, kimseye mod yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 şimdi neden caddeye zumlayınca 20'den 10fps'e düştüğü anlaşıldı. adamlar lifepath göstereceğiz diye bütün city sim'in canına okumuşlar. yazık cidden, kaş yaparken göz çıkmış. lod'u very low yapın demişler de o zaman max zoom'da bile binalar quake 3 bile değil, populous 3d gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Bunlarla uğraşacaklarına şu oyuna bir challange koysalar. Komşu şehirler olsa ai ile bir kapışmada olsak zaman karşı yarış gibi olsa biraz ne bileyim. Eski sim cityleri hala ozluyorum bu yüzden. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 20’den 30’a SADECE low density demand, niyet londra iken sonuç los angeles oldu. bayağı hayalkırıklığı. hayır bir de rent ödeyemiyorum yüksek density diyenler çok ama bomboş apartman imara açık yerlere bir kazık çakan yok. hep böyle eski altyapılı, yolsuz yerlere gökdelen isteniyor. sonra trafik diye ağlıyorlar. cidden baygınlık geldi şunu spamlemekten bir de commerical spam devamlı köklenmiş halde ama aynı anda ağlıyorlar müşteri yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 (düzenlendi) onu ben de anlamadım cidden. müşteri yok diye ağlıyor herkes, commercial talebi sky rocket. bi de low density high density residence'ların vergilerini niye ayrı ayarlayamıyoruz? oyunda bazı şeyleri geliştirip bazı gelişmiş şeyleri de çıkartmışlar gibi hissediyorum, bi tuhaf cidden. bi de ilginç, babamın evine aldığım low-medium end pc'de oyun çok daha stabil çalışıyor hiç crashlemedi, evimdeki ryzen 9 4070'li makinede sürekli crash yiyorum, fps düşük. Ekim 26, 2023 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Ekran kartından dolayı oyunu açınca “Hardware Not Supported for Volumetric Materials” hatası ile karşılaşanlar için aşağıdaki şekilde bir workaround çözüm var. Paradox'un forumlarında gene benzeri vardı ama oradaki olmadı. Reddit'teki config ile açıldı Spoiler "C:\Users\YOUR_NAME\AppData\LocalLow\Colossal Order\Cities Skylines II" dosya yolundaki "Settings.coc" dosyasının içeriğini aşağıdaki şekilde güncelleyip kayıt etmeniz gerekiyor: Graphics Settings { "qualitySettings": [ { "antiAliasingMethod": "TAA", "@type": "Game.Settings.AntiAliasingQualitySettings" }, { "enabled": false, "budget": 0.166, "resolutionDepthRatio": 0.666, "@type": "Game.Settings.VolumetricsQualitySettings" }, { "enabled": false, "@type": "Game.Settings.SSGIQualitySettings" }, { "enabled": false, "@type": "Game.Settings.MotionBlurQualitySettings" }, { "levelOfDetail": 0.35, "maxLightCount": 2048, "meshMemoryBudget": 512, "@type": "Game.Settings.LevelOfDetailQualitySettings" } ], "vSync": false, "cursorMode": "Free", "depthOfFieldMode": "Disabled" } Keybinding Settings { "bindings": [] } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Sam, 26.10.2023 18:00 tarihinde dedi ki: 20’den 30’a SADECE low density demand, niyet londra iken sonuç los angeles oldu. bayağı hayalkırıklığı. hayır bir de rent ödeyemiyorum yüksek density diyenler çok ama bomboş apartman imara açık yerlere bir kazık çakan yok. hep böyle eski altyapılı, yolsuz yerlere gökdelen isteniyor. sonra trafik diye ağlıyorlar. cidden baygınlık geldi şunu spamlemekten bir de commerical spam devamlı köklenmiş halde ama aynı anda ağlıyorlar müşteri yok diye. ahah redditte de vardı ağlaşıyolar, elektronik devre gibi şehirler sdsfvsf Spoiler şunlara bak bunlar işe yarar. Alıntı Education: education tales time so don't pause the simulation all the time, let it run as you detail, build, and observe. Universities are pretty much required for higher densities, so plop that school. Taxes: tax low educated the most, this encourages people to go to school and will be more willing to live in higher densities. You can even subsidize high education through the taxes panel to help this. Just don't zone low residential: just because there is demand doesn't mean you have to immediately build 20 gids and spam that light green. Just wait, and then the game run, build a park or something and see how it changes. Open the zoning panel, and see why people do/don't want a certain zoning category. I had no idea this was a thing until a few hours ago, it's a button at the left of the zoning bars at the bottom. bu arada full refund etmiyomuş ya binalarda evet. ek olarak da cargo export buglı, mal getiriyolar götürmüyolar. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar