kujo123 Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 19 nısanmı iyi tarih ben yaza bekliodum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 19 nisan anca expansion reveal yanlız , ne zaman çıkar allah bilir. Son zamanlarda Ağustos/Eylül lerde çıkarıyorlar, 19 nisanda duyurup ağustosda release derlerse bayağı şaşırtırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Eskiden oyunlari 3'e bölüyorlardı, artık expansionlari da mı bölmeye başlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 (düzenlendi) yok bu expansion son raidi geldi zaten, bunun sonunu 19 nisan da göstereceği hikaye ile yeni expansion a bağlayacaklar güya. Son video o kadar boktan ki millet bayağı tepki gösterdi. Mart 10, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 agustosa yetiştiremezler, keşke yetiştirseler tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Vol'jin pisi pisine öldü, yetmedi Saurfang pisi pisine öldü. "Evil kuvvetlerin daha evil kuvvetinin daha evil kuvvetinin daha evil kuvveti var" tribi yapmaktan öteye gidemiyorlar. Ulan bari Vol'jin ve Saurfang gibi karakterlerin sahnelerde rasengan ve kamehameha atarak bu düşmanlarla savaşmasını izlesek, pisi pisine ölmese şu karakterler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 daha kötüsü, artık öldürecek karakter de kalmadığı için; olan karakterlere curse atıp mind controle sokup ondan sonra bize dispelletiyorlar. keşke jainanın sylvanasın falan bi kızı oğlu falan olsa da varian'ın ölümü gibi havalı bir ölüm daha izlesek. o değil de o kadar adam gitti, lorthemar halen dimdik ayakta, helal olsun herife bir şekil yürütüyor gemisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2022 ben de başlasam mı hikayenin gerisinde kalmamak için diyordum da okudukça, izledikçe boşver amann diyorum jkhasdf shadowlands baştan sona o kadar faildi ki normal ya böyle bitirilmesi de. cidden blizzard'da adam kalmaması bi yana gelecek içinde çok umut yok. microsoft belki ekibi değiştirirse bi hype yaşarım ama zor gibi o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2022 niyetin varsa 19 undan sonra başla bunların güzel yaptıkları şey genelde cinematic, yeni expansionınki gelecek işte. Gaz yaptırır millete . Season 4 diye bir halt düşündüklerine göre o kadar hızlı çıkmayacak yanlız bu, çok zamanın var. Dragonflight bir sonrakinin adı. Dragon temalı expansion tutmazsa zaten kapasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Azeroth a geri dönüyoruz muhtemelen? dragon flight olucaksa hayır yani jailer void lordlar baş edilemeyecek kozmik büyük güçler derken nasıl ve neden ejdaryalara geri dönüyoruz anlamış değilim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 (düzenlendi) ya düzgün hikaye olsun da warlords gibi gerekirse ket vururuz o bölümlere jkhdsdf rüyaymış aslında falan olur. slyvanas blitzkrieg taktiği ile işgala devam ediyor falan bi gün kalkıyoruz. saurfang falan yaşıyor. Nisan 10, 2022 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 yeni class ve race siz expansionlar hep fıs çıktı bu güne kadar derslerini alsalarda yeni bir haltlar ekleseler. Bu shadowlands i açıkladıklarında da bu ne ya 4 covenant feature mı şimdi demiştim. İlk almadığım expansion, biri zorla hediye etti yabancılardanda öyle başladık 1 tier sonra. Bana hediye eden adam bu son tier öncesi bıraktı yanlız hueha lan benim niye başımı yaktın be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Bütün server lar kapansın vanilla sonrası elternatif evrenler devreye girsin değişsin timeline, tbc yerine başka birşey wotlk yerine başka paketler oynanır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 pre exp patch genelde güzel oluyor. blizzin yaptığı bir şey varsa o da bir kötü bir iyi exp paket çıkarmak oldu. evet bfa da kötü idi ama hiç olmamış gibi saydım ben bfa'yı. belki güzel olur. bu arada SL'i bok eden adamı(yazardı galiba) bayağa yerin dibine soktu blizz çalışanları. o adamın diretmeleri sonucu darnasus yandı, banshee queen kötü tarafa geçti. şimdi o adamı kovdular. belki düzelir işler. ha bi de oyunun aylık ödemesini game pass'e bağlayıp sadece exp paket satışı yaparlarsa acımadan akarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Shadowlands yerine return of the lich king diye eklenti yapsalar bolvarı lich king elegeçirse hikaye diablo çakması olsa bile bundan 10 kat daha güzel olurdu ne gerek vardı bu kadar sallamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Darnassus yandı, Saurfang öldü, Vol'jin öldü, Thrall ezik ezik takıldı. bir hiç için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Erderha ırkı gelebilir deniyor d&d dragonborn gibi birşey olucak sanırım olsun güzel olur öküz den hero oluyorda ejderyadan neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 8 saat önce, GreenPeace77 dedi ki: güzel olur öküz den hero oluyorda ejderyadan neden olmasın "öküzden" olmuyor zaten Tauren'den oluyor. D&D'deki Dragonborn'dan farklı burada, Dragonkin oluyor ve model sıkıntıları yüzünden geleceğini zannetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 (düzenlendi) Tauren ırkının ayağa kalkmış inek soylarından olduğu yani onlara dayandığı söylenmişti diye hatırlıyorum. Oyundaki tek ejderha ırkı dragonkin ise kuyruğu kırpılmış olarak gelebilir belki. yada worgen beast human form gibi de olabilir isterlerse yapabilirler. Dragon ırkı varmış zaten oyunda. Drakonid have been described as half-man, half-dragon. Drakonid Nisan 18, 2022 GreenPeace77 tarafından düzenlendi örnek ırk ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 doğru. unutmuşum onları. gelsin evet öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Olursa da druid tarzı olur zaten, dragon formuna dönünce armor falan gözükmez, human/undead formunda gözükür vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Lore çok bilmiyorum da, dragon aspect lerin devamı olma durumu var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 üzülme abi yapımcılar da çok bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 15 saat önce, Dynun dedi ki: üzülme abi yapımcılar da çok bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar