akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 ❤❤tüm kedilerimizin ve kedi severlerin üç kez miyav miyav miyav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 kedi demek masraf demek yine de kutu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Otuz yildir kedi beslerim, kedi beslemeye tahtakaledeki cok sevdigim bi abinin yaninda basladim. O zamanlar simdiki gibi kuru mama, hazir kum falan yok, ne zorluklarla hep kagida yazarak besledim kedileri. Sonrasinda londrada yine yillarca kedi baktim, cok kedi kaybettim ama cok kedi de kazandim. Simdi iki tane kadikoyde, bi tane de sislide kedim var, kedi bakmak icin en iyi ulke turkiye, kedi vergisi yok, sokaklar kedi dolu ve veterinerler cok ucuz. Size tavsiyem bir an once kedi bakmaya baslayin, benim bir arkadasim vardi, kizlar “bu nasi adam kedi bile bakamiyor” deyip evlenmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 ahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 mama sorun değil de veteriner pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 kedi besleyen adamdan zarar gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 gelir valla, sırf egosunu tatmin etmek sağa sola fotosunu koymak için alıpta leş gibi karakteri olan tonla adam-kadın tanıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 (düzenlendi) ha ben onları saymamıştım. parayla fold alanların .............. afedersiniz Ağustos 10, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 https://www.thegamer.com/alinitys-cats-pooped-experts-say-means-theyre-stressed/ kediyi bok çuvalı gibi arkaya fırlatmış stream'de ırıspı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 la kedinin ipinde bile olmayacak bişey o. tekrar izleyemedim de zamanında gördüğümde bunu düşünmüştüm. 17dk ne varsa artık videoda lol yalnız bu çok tatlışmış On 08.08.2019 at 12:10, akirafes dedi ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 43 dakika önce, Xenus dedi ki: https://www.thegamer.com/alinitys-cats-pooped-experts-say-means-theyre-stressed/ kediyi bok çuvalı gibi arkaya fırlatmış stream'de ırıspı fırlatmada pek bi bok yok da başka videolarını izledim vodka falan içirmiş hayvanlara. manyak ruhlu belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 bi de şu embesil vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 (düzenlendi) alinity zaten baldır, bacak, meme gösterip para kazanma peşinde. twitch'i, chaturbate-vari kullananlardan. banlanırsa oraya gider belki twitch de kurtulmuş olur. kneecoleslaw vardı benzeri, o da banlanmıştı hayvanlara salak salak hareketler yaptığı için ama geri geldiydi galiba yine. Ağustos 11, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 On 10.08.2019 at 15:14, neutrino dedi ki: Otuz yildir kedi beslerim, kedi beslemeye tahtakaledeki cok sevdigim bi abinin yaninda basladim. O zamanlar simdiki gibi kuru mama, hazir kum falan yok, ne zorluklarla hep kagida yazarak besledim kedileri. Sonrasinda londrada yine yillarca kedi baktim, cok kedi kaybettim ama cok kedi de kazandim. Simdi iki tane kadikoyde, bi tane de sislide kedim var, kedi bakmak icin en iyi ulke turkiye, kedi vergisi yok, sokaklar kedi dolu ve veterinerler cok ucuz. Size tavsiyem bir an once kedi bakmaya baslayin, benim bir arkadasim vardi, kizlar “bu nasi adam kedi bile bakamiyor” deyip evlenmediler. basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar