sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 (düzenlendi) Tinder'i scrape ediyorum 200 bine yakin profil taradim NYC'de buyrun siz de bakin neler neler var merakli baylar gercekten cok nimetli bir ulke... amac NSFW olmasi degildi ama gene de uyarayim NSFW!!! https://spousedetective.net Ağustos 6, 2019 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 ahdasf abi nabiyon yuva mi yikacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Amac ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 (düzenlendi) Sadece New York içi galiba, yoksa sağlam yuva yıkar hakkaten. Ağustos 6, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 3 dakika önce, Sotto dedi ki: Amac ne para charge edecegim, diyelim sevgilinin fotografini yukleyeceksin face recognition ile ona yakin profiller cikarsa blurlu hallerinin fotograflarini atip bu profilleri gormek icin 10 dolar at diyecegim. ama bunun icin acmadim konuyu tabii eglenin diye actim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 ahahah emek var. sakata gelmeyesin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 paralel evren olm orası, gel istanbul'a yap da eğlence çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 en fazla cease and desist gonderirler kapatirim ya bisey olmaz istanbula yaparsam haber veririm, onu bekleyen baya insan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Istanbul'u forumcak bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 ne guzel kizlar var hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Nasıl taradın 200k profili ya fake profil ile desen limit var bir yerden sonra otomasyona bağlayıp bir sürü profil mi açtın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 turkiyenin 8i amerikanin 6 si fln soyleyeyim size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Guzel kizlar hep amerikaya gitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 yoga yapiyorlar yillardir , kosuyorlar sokaklarda manyaklar gibi , herkes sporcu , bide melezler , yapcak bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Ne guzel sanslisin valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 NE KIZLAR VAR BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 çoğunun güzel profil fotosu var ama çirkinler. ama bi tane cloe var o baya güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 24 dakika önce, paradoksalkedi dedi ki: Nasıl taradın 200k profili ya fake profil ile desen limit var bir yerden sonra otomasyona bağlayıp bir sürü profil mi açtın? limit likelamak icin, sen app'i ilk actiginda "etrafimdaki insanlari bana goster" diyor sonra onlara like/dislike atiyorsun o ilk sorguyu atip duruyorum rate limiting yok, ama b*kunu da cikarmiyorum saniyede 100 kere atsan DDOS'a takilirsin mutlaka. gene de 8 tane profil actim ama hem kadin/erkek hem de farkli yas gruplarini toplamak icin ben bu tinder api isine ilk 2015'te baslamistim, bot yazmistim profillerime girip 2 saatte bir like atiyordu match/mesaj gelince de email atiyordu bana, cok ekmegini yedim. https://www.dropbox.com/s/s5ci35o6s2gn2b6/Screenshot 2019-08-06 18.49.00.png?dl=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Şunları bi tedx'te falan anlatsan gelecek nesil komple computer science okur sömdfndsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 48 dakika önce, senko dedi ki: Ne guzel sanslisin valla. ne alakasi var ben evli barkli adamim anca bakiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 istanbulda açacaksan ismini kari-tramer yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 aynısını state college için yaparsan makbule geçer tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 acayip iyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 stalkerlar için dev hizmet olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 yeşimi buldum https://www.spousedetective.net/profile-f69fffc2-342c-4ebc-bb6f-d73b71ac81d3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar