Darksun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 işte strandart alınca dlc indirime girmezse kupon mupon geçmiyor. Season pass indirimle 90 lira şimdi. 109,95 Standart , 160 mı ne gold. 109,95 alıp sonra season pass alacağım dersen 199,95 e geliyor indirimli :p dlc leri sallarım diyorsanız tamam tabi. 160 a geri gelmesi için ileride dlc leri 50 liraya düşürmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 (düzenlendi) 3 saat önce, Darksun dedi ki: phoenix point xbox pc gamepasse gelmiş bu, outer worlds bitsin buna geçecem. 1 dolara 3 aylık üyelik alabilirsiniz Aralık 31, 2019 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 yarın haftalık bedava oyunlara dönüyor, Steep ve darksiders 2 verecek sanırım. https://store.steampowered.com/app/460920/Steep/ https://store.steampowered.com/app/388410/Darksiders_II_Deathinitive_Edition/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2020 Darksiders 1&2 ve Steep beleş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2020 beleş kingdom come olacak diyolardı yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 (düzenlendi) Epic'te kurduğum ilk oyun Steep olacak heralde bi de encore week diye bişi çıkarmışlar. olm bu sene ne çok kampanya türedi ya, iyice bokunu çıkardı çoğu market, pushladıkça pushladılar. nese yıl başı satışıyla aynı muhabbetler, sadece epic kuponu harcamayanlar harcadığında bu sefer 1 mayısa kadar kullanılabilen bi 10$ kupon daha veriyolar. illa rdr2 al diye ittiriyorlar ama direnicem Ocak 2, 2020 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 abv bu ne olm internet pert, indiremiyom oyunu. ya download ya internet ikisi arasında seçecez heralde haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 ben net'te birşeye bakacağım zaman pauseladım hep, bütün banviti emiyor umarsızca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 hee şimdi de lunar sale yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 (düzenlendi) nese bitmiş download gece, hade bakayım oyuna dedim şu çıktı. abi ben setup'ı indirdim benim işim bitti diyor epic, sonra memur kafasıyla uplay'e paslıyor update falan varsa ilgilensin diye ahah. üstüne de yarım saat dosyaları discover ediyor uplay. e olm oyunu da oradan indirseydik, sen direkt aradan çıksan daha kolay olacak. nese uplay'e ekleniyosa oyun bi daha oradan devam ederim. Ocak 4, 2020 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 evet aynen dediğin gibi oldu division 2 için de. gerçi steam de devamlı güncellenen oyunlarda yapıyor onu. ama epic'ten oyunu çalıştırmanın "şu kadar saat oynadın" diye onda göstermesi hariç hiçbir esprisi yok. gmg'nin bir tık üstü işte, dosyaları dl ettiriyor isteyene, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 daha ne olsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 sonunda dayanamadım aldım ya rdr2'yi. ps4'te bitirmiştim ama daha iyi grafiklerle bi kez daha akarım/sağını solunu incelerim diye. şimdi 2 gün internet yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 anno yu ubi üzerinden açmayı denedim oluyor, epic ile alakalı bir halt açmadı kütüphanede gözüküyor zaten , steam de eklediklerinizide zaten buraya ekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 evet ya onu fark ettim o yüzden aldım epic'ten. oyunu açarken rockstar launcher'dan açacam direkt, gtav de orada zaten steam'den gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 https://www.epicgames.com/store/en-US/news/epic-games-store-weekly-free-games-in-2020 review şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 (düzenlendi) ben de bunu koymaya gelmiştim. https://80.lv/articles/epic-games-store-has-generated-usd680m-in-its-first-year/ Spoiler sadece 250m gelmiş satışlardan, gerisi fortnite diye okudum. o 250m'nin de 88/12 dağılımı ile 30m'u epic'e gelse. hatta muhtemelen daha da azı çünkü exclusive anlaşması, yeni çıkmış oyunlara kısa sürelerde özel indirimler vs baya etkilemiştir dağılımı. bi de üzerine free dağıtılan oyunları eklersen asıl tablo baya büyük zarar(hatta full zarar gibi bişey). 2020'de müşteri satın almaya devam edecekler, bu en azından bizler için karlı. Ocak 14, 2020 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Kardan vergi vermektense zarar gosterip vergiden yirtiyorlardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 (düzenlendi) yaşasın turkey %1.57 aktif player heh Genelde yeni firmaların öngörüsüdür bu bir kaç sene zararı göze alabilirler, pazara tutununca gerisi gelir zaten. Ocak 15, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Fortnite dururken zarar edemezler zaten, 23 milyon dolar harcamışlar toplam sübvansiyona. Benim anlamadığım bu adam niye şirketin %40'ını Çinlilere sattı. Tek açıklaması şişko kompleksi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Cin pazarina girmek icin satmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 para verdikleri icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 çinli olduğunu fark etmemiştir. sizin gibi ırkçı olmadığı için insan ayırmıyodur çinli/çinsiz diye, bakınca sadece insan görüyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 or green is green. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Yani o para olmasa Fortnite'ı yapamayacak mıydı diye merak etmiştim, ama Çin pazarına girmek mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar