Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Pre orderlara verse Masquerade alicaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 zaten bloodlines2 yüzünden preorderlara indirimleri kapattılar geçen yıl lol. yoksa ben de division2 expi öyle alacaktım, epicten aldığım için daha pahalıya geldi uplayden toplamda. epic pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syringe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 2 saat önce, Syringe dedi ki: Lol the crew 2i aldim indirimden ama cross login sorunundan yukleyemiyorum bile Hadi server down oldugu icin oyuna girememek bi derece daha oyunu indiremiyorum bile ayrica rdr2 indirirken app crash yedi ve 110 gb data heba oldu, downloadi cacheda tutmaktan aciz bir app ulan hali hazirda ssdde bulunan oyunlari bile bulmaktan aciz, sisko adam kurtar bizi indir fiyatlari senden alalim Hala indiremiyorum oyunu, google’da workaround da yok. Beles oyunlariniz batsin parayla rezil olmanin resmi epic indirimi de batsin 30 kaat daha fazla verip baska yerden alirim daha iyi allah belani versin epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 10 saat önce, Darksun dedi ki: niye birini kullanmak zorundasınız ki Ona hırsız diyorlar, doğru. Çünkü kalbimizi çaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 kalbimizi çaldı şimdi bizden cukkaladığı paraları kızlarla eziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Sepete birden fazla oyun niye koyamıyorum allam kafayı yicem. Farcry 78TL. Delux'u 120TL. Bir Farcry bir de alan wake koysan 80TL olacak ama izin vermiyor. Tek tek al diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Çünkü o kupon tek oyun 80 ve üzeri için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 (düzenlendi) exodus var 124.5 standart / 170.55 gold edition Assassin's Creed® Odyssey 88.77 standart / 167.97 gold edition Phoenix point delux 89,10 Far Cry New Dawn 98 Deluxe Edition Far Cry 4 92,7 Gold Edition Borderlands 3 var 154,50 Mayıs 15, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 rdr 2 mantıklı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Hades de ve cyberpunk da kullanamıyoruz değilmi? Gerçi hades 32 liraya düşmüş ki kesinlikle daha fazlasını hakeden bir oyun ama cyber da kullanaydık iyiydi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 anno 1800 alasım var benimde kuponla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 (düzenlendi) ben yine kuponu kullanacak şey bulamadım, geçenkine de bulamadıydım Mayıs 15, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 (düzenlendi) geçen sefer böyle çıktığında farklı bir şeyler verdiler Kupon 1 kasıma kadar mı ne geçerli sanırım kenarda dursun. Anno 1800 ü tavsiye ederim bir 2205 miydi neydi onu oynamadım , diğerlerini oynadım bu oyun da bayağı iyi. Mayıs 15, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 kupon işte adı var ama fiilde yok gibi, birkaç oyun var 80-90₺ bandında almaya değer, onları da aldıysanız çoktan gg. birleştirme yok, önsiparişe yok. katalog kısıtlı olduğu için işlevi de kısıtlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 dlc lerde geçiyor artık sanırım o yüzden anno season 2 yi 77lira yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 (düzenlendi) 49 dakika önce, Sam dedi ki: kupon işte adı var ama fiilde yok gibi, birkaç oyun var 80-90₺ bandında almaya değer, onları da aldıysanız çoktan gg. birleştirme yok, önsiparişe yok. katalog kısıtlı olduğu için işlevi de kısıtlı. 80+tl oyun aldıkça, kupon veriyorlarmış. epic storeu gram sevmiyorum hatta kullanmıyorum bile ama yiğidi öldür hakkını yeme. pre-orderlarda kupon çalışmıyormuş niye ki? neyse genede o dandini storeuna rağmen ve sıfır servisiyle çokta kötü değil bence lol Mayıs 15, 2020 knox tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 (düzenlendi) iyi de işte kuponları anlamlı şekilde değerlendirebileceğin fazla oyun yok, normal indirimleri bunun haricinde az zaten. dediğim gibi division2 ucuza aldım diye sevinirken daha çok para verdim expansion çıkınca sonra, expansion'ı da epic'ten almak zorunluydu çünkü çalışmıyor diye. Mayıs 15, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 tasfiye nedeni ile zararina satislar tabelasi acan dukkanin onundeki kuyruga bakip "valla adamlara helal olsun, iyi indirdiler fiyatlari" demek gibi su afddsf gaben in askerleriyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 google az önce sabah'ın haberini bildirim olarak atıp sonra da faydalı mı diye sordu, bende hiç öle bişey açık olmamasına rağmen. neyse gta v nasıl bedava indirilir diye haber yapmışlar. adamlar steam'in erişmediği yerlere erişir bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 sabah xi parası mı yiyo şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Ya bu region bazlı bandwidth kısıtlama ne kötüymüş. 300kbit ile GTA indiriyorum resmen. Rapidshare yıllarına döndük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Phoenix point çakallık yapmış. Season pass ı kuponlu alamayalım diye fiyatını kırmış lul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 kuponun bedelini şirkete zaten epic ödüyor olması lazım ama kesin aralarında hesaplayıp ona göre ayarlıyorlar bazı oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 biz de mid tier fiyatlı oyunlara etkiliyor. hani kupon global olarak 10$ herkese. esas batı'da indirim yok o zaman anca dlcler iniyor onlarda da. store fiyatlandırması regional ama kupon uygulamasını 10$=60tl diye geçirmişler. bence çok tatava yapılmamalı şu ilk yaptıkları damping gibi olmadı gerçi ama her türlü endüstri üstünde sale'i. steam'deki gibi 20 liralık kupon için evini ipotek ettirmek gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar