µh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 (düzenlendi) Eskiden her istediğimi public trackerlarda direk bulurdum şimdi ünlü dizilerin full sezonlarını arıyorum ve baya zorluk çekiyorum. Babam 3-4 tane dizi istedi dötüm çıktı publiclerde bulucam diye. Private'e mi döndü ortam iyice acaba yoksa oralarda da sorun var mı? Davetiye varsa fişekleyin pls. Temmuz 15, 2019 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Thepiratebay de yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 torrentz2 de aratıyorum tüm publiclere bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 İşte o sonuç bulsa bile güncel şeyleri filtreliyor diye biliyorum. Hatta biyerde küçük yazıyordu şu sonuçlardan çıkarılmıştır diye. Ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 endgame torrenti niye cikmadi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 dusmedi daha en son kadinli marval filmi dustu endgame dusse de izlesek diye bekliom ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 torrentlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 endgame e 1 ay var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 (düzenlendi) arsivci olucaksan (tam sezon dizi ve <1980 filmleri) newsgroup uyeligi alicaksin. black friday'i bekle 1TB al, omur boyu goturur. HBO ve AMC dizileri bu arada her yerden siliniyor, torrent'e ozel degil. Temmuz 15, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 deepwebde var her şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 rarbg her işimi görüyor benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 19 dakika önce, Xenus dedi ki: rarbg her işimi görüyor benim this. çok extreme durumlarda, misal yeni film çıktı, gidesin yok 1-2 ay geçti korsub vs bişeyler düştümü diye bakıyon. o zaman "Thepiratebay" girip indirip bakarım görüntü çamur gibiyse silkerler diyip düzgününü beklerim. anime içinde horriblesubs. FREE ENTERTAINMENT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 streamio güzel gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Zorlaşmıyor https://1337x.unblocked.lc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Icerik miktari arttigi icin torrentlerin eskime suresi artti. Ornegin, 2 sezon onceki diziyi bulmak git gide zorlasiyor, hele populer degilse iyice zorlasiyor. Ama bu hafta cikan episode u cotank diye indirebiliyorsun. Bunda eski/yeni icerigin streaming platformlarina kaymasininda buyuk etkisi oldu. Achiving kasanlarin sayisi da azaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 zaten hali hazirda hizlica erisebildigin content var ise, kasip da "bulayim da indireyim, inmesini bekleyeyim, dur altyazisi var miydi acaba? hmm bunun senkronu bozukmus..." ugrasmiyor kimse. ben ugrasmiyorum. 80lerden, 90lardan eski fimler falan amazon'da var. guncel seyler orada yoksa buyuk ihtimalle hbo'da var netflix tam bir cop yigini zaten. icine girince cikisin dahi zor oluyor. eskinin tv kanallarina dondu. 100 tane kanal, bir tane izleyecek sey yok. listeyi gecerken kayboluyorsun icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 korsub izleyen mi var ya, hiç mi kendinize saygınız yok kardeşim.... @GONDARCENGIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 //invite paylaşmak yasak diye hatırlıyorum. Değilse tekrar koyarım mesajı geri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 yasak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 @goldbären türkçe mf do you speak? okudun mu gfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 elim sikayet butonu ustunde, bekliyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Ben tirsiyom federal lerden. Hddizicehennemi rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 eztv best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 eztv yoruyor beni eski diziler konusunda özellikle. bölüm bölüm indirmeye koymak sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 torrent neydi? torrent emekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar