AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Senaryoya göre LED ekranımıza yağ veya vişne suyu fışkırdı, hatta bir süre orada kalıp kurudu. Şimdi bu ekranın temizliğini yapmak için mikrofiber bez şart, onu biliyorum. Fakat bezi ıslatacağımız sıvılar soru işareti; piyasadaki ekran temizleme solüsyonları anti-statik sıvı ve su karışımından ibaret, lekeyi çözeceklerini sanmıyorum, daha ziyade bezi ekranda kaydırdığım her yere o yağı yayarlar gibi geliyor. 1/10 oranında sulandırılmış sirke yazıları görüyorum, paneli bozma adına bu riskli bir işlem mi olur? Leke çıkarmak için ne kullanalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 cam sili sık sarı bezle sil sonra peçeteyle kurularsın ya da eski bi tshirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Peçete paneli direkt çizer. Bez konusunda mikrofiberden şaşmamak lazım. Benim sorunum zaten beze uygulayacağımız sıvı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Bugüne kadar ıslak mendille sildim ve bir sorun yaşamadım. Baskı uygulamadan yavaşça ıslak mendili geçirip sonrasında doğrudan kurumaya bırakıyorum. Acelem varsa gözlük bezi ya da tuvalet kağıdı ile kuruluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 parmaginin ucuna tukur, sil gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 ucuzundan solüsyon + mf bez benim kullandıgım. ama sen ekranın üzerine vişne pörtletip kfc yemiş yağlı parmakların ile duhul etti isen ne fayda eder bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 49 dakika önce, AscAnsio dedi ki: Peçete paneli direkt çizer. Bez konusunda mikrofiberden şaşmamak lazım. Benim sorunum zaten beze uygulayacağımız sıvı. senin gibileri kazıklıyolar işte böyle peçetenin dandiğini alıyorsun çizer diyosun ama mikrofiber beze 70 lira veriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 abi o sıvı herşeyi çıkarır ya. al bi tane dursun evinde zaten denemiş olursun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 (düzenlendi) bu paticik acaip. geçen kasaya iki tokat attım diye beni gömdüler iş monitöre gelince tükür geçere bağlamışlar. akila bak sana güzel one liner ortası açtım. Temmuz 12, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 microfiber bez + sprey 15 lira falan abi. gözlüğü falan da siliyorum ben. spreyi beze sıkıyorsun ama direkt alete sıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 yağ gelmiş bi şey olmamış beze sıkçaan sıvı da bi şey yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 tantuni söyle, yanında gelen ıslak mendil ile sil, win win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 29 dakika önce, Xenus dedi ki: microfiber bez + sprey 15 lira falan abi. gözlüğü falan da siliyorum ben. spreyi beze sıkıyorsun ama direkt alete sıkma. olm gözlüğü onla silince gözüm yanıyo benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 pardon onu kullanmıyormuşum, zeiss spreymiş kullandığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 1 saat önce, Black-ice dedi ki: bu paticik acaip. geçen kasaya iki tokat attım diye beni gömdüler iş monitöre gelince tükür geçere bağlamışlar. akila bak sana güzel one liner ortası açtım. tükmükleyip sadece sürtün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Sirkeyi 1/10 oranında sulandırıp mikrofiber bezi bunla ıslatıp epey sıkarak sildim ekranı. Sonra da farklı bir bezle ekran silme solüsyonuyla sildim. En son kuru mikrofiberle son cilayı attım. Niye bu kadar kastın diyebilirsiniz ama Teknosa’dan teşhir bir üründü. Şu an pırıl pırıl ve hangi açıdan baksam silme izi bile kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 namaza hazır hale gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 abi fetüs silmiyosun ekran siliyosun, sil geç işte ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Beluga Epicure vodka ve bella hadid'in donu ile silmen lazimdi. weak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 17 saat önce, Fistan dedi ki: cam sili sık sarı bezle sil sonra peçeteyle kurularsın ya da eski bi tshirt bunu yapmayin, monitorun kaplamasi kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Oha bizim yatak odasındaki televizyonun filmi demek bu yüzden kalkmış. Umarım temizlikçi aynını salona da uygulamaz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 ya yok öyle bişey tv dandiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 sivi tankinda bekletmiyorsa o tabakanin kalkmasi zor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 6 saat önce, Fistan dedi ki: ya yok öyle bişey tv dandiktir Bknz. RBMK core patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 (düzenlendi) tekrar yazayim lcd tv/monitor icin camsil kullanmayin: lcd'lerin ustu katman katman, ilk coating anti-glare. o sicarsa skinti buyuk. 2. olarak da, sicakken monitor/tv ekrani silinmez. (kururken leke birakir zaten tekrar silmeniz gerekir) camsil iceriginde parfum ve amfoterik aktif maddeler var (*) sulandirilmis isop. alkol veya gozluk temizleme sivisi (ayni sey) kullanin. Temmuz 17, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar