Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 15 e geri satarız araplara bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 bir de ali koç'un seçim dönemi dilinden düşürmediği kelimelerden biri şeffaflıktı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Eljif Elmas : 16 M € ( Napoli ) https://www.ntvspor.net/futbol/eljif-elmas-napoli-formasini-giydi-5d370fa3af785109001fb262 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 (düzenlendi) 8 saat önce, Natanyal dedi ki: Bu doğruysa senelik maliyeti 7.5 milyon euro oluyor. Bir nevi kiralık adı altında adamı bonservis ile almış oluyorsun. 2 taksitle almak gibi ama işte 5 milyon euro maaşı vardı orada onu tamamen ödemeyi kabul etmek yani, garip kulüp bu haldeyken. Şeffaflık işte, aynı boku 2 senedir BJK'de yiyor. açıkla KAP'a zaten daha da rezil olamazsın ödemeler konusunda. GS'de saçma sapan dağıtıyor parayı ama patır patır açıklıyor. O sayede çıkıp taraftar Fernando'ya ne kadar saçma sapan bi para ödediklerini kendileri görüp, gitmesine ses çıkarmak yerine övgü dizebiliyor vs... Taraftardan kendi yapısını, işleyişini saklayan herkesin arka planda kulübü sikme girişimi vardır hiç kusura bakmayın. Bunu BJK içinde diyorum 2 senedir FB çok daha uzun süredir yapıyor. Bu yapılara hiçbir şekilde güven olmaz. Fernando'ya yillik 3.3m + 300k bonus verilmis. 2 sene sampiyonlukta iyi isler yapmis 11 oyuncusu olarak + bonservis kazandirarak gitmis iyi paraya 31 yasinda. Sacma sapanlik goremedim. Ha az mi kesinlikle degil ama Galatasaray tarihinde 31 yasinda adami bonservisiyle satabilmis midir daha once, hatirlamiyorum ben. Bu tarz islere direk okeyim. Iyi adam al, bonservisiyle al gerekirse, ver maasini ama satabil sonra. Temmuz 23, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 37 dakika önce, kizillelma dedi ki: Eljif Elmas : 16 M € ( Napoli ) https://www.ntvspor.net/futbol/eljif-elmas-napoli-formasini-giydi-5d370fa3af785109001fb262 oha lan pink floyd - dogs çalarken haberi açıp eljifi pink floyd tshirtüyle görmem sdsfsdafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 15 saat önce, Sotto dedi ki: Fernando'ya yillik 3.3m + 300k bonus verilmis. 2 sene sampiyonlukta iyi isler yapmis 11 oyuncusu olarak + bonservis kazandirarak gitmis iyi paraya 31 yasinda. Sacma sapanlik goremedim. Ha az mi kesinlikle degil ama Galatasaray tarihinde 31 yasinda adami bonservisiyle satabilmis midir daha once, hatirlamiyorum ben. Bu tarz islere direk okeyim. Iyi adam al, bonservisiyle al gerekirse, ver maasini ama satabil sonra. 2.5 milyon euro bonusu var. 1 iyi oyuncu senelik parası bonus almış. o hesap paylaşımlarını kaçırmışsın galiba bi bakın yine sdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 NERDE OKUDUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 M.City'e ödenen bonuslarda oyuncuya diye aklımda kalmış. Totalde 1.1-1.2 falanmış oyuncuya ödenen bonus da aynı şey. Luyindama şuan o kadar alıyor neredeyse sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Maksimumun ne olduğunu ben mi yanlış biliyorum, başka bişey mi var görmediğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 takımınızın muhasebesini takip edecekseniz fenerbahçe topicini terkeder misiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 50 dakika önce, Natanyal dedi ki: M.City'e ödenen bonuslarda oyuncuya diye aklımda kalmış. Totalde 1.1-1.2 falanmış oyuncuya ödenen bonus da aynı şey. Luyindama şuan o kadar alıyor neredeyse sdfsdf YAVV.... sen yapma bunu bari sen yapma be adam sen yapma... Dark.. Rica ediyorum.. Sen yapma. Adam maksimum 900k € 'yu okumamış direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 (düzenlendi) He okumamıştım akjsdf sorry 300k euro daha düştü hesap Temmuz 24, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 (düzenlendi) Ya az degil zaten de bonservisle elden cikaramazdik eskiden. Bu bile artidir. Ne transferlere ne paralar gidiyordu 2000-2010 doneminde. Aciklanmiyordu bile dogru durust. Su an dedigin gibi aciklaniyor olmasi cok ciddi bir arti. Temmuz 24, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Çevir kazı yanmasın Osmaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Simon Kjær https://www.transfermarkt.com.tr/simon-kjaer/profil/spieler/48859 Dişi seyirci sayımız artacak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Dişi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Avrat demek istedi sanırım. Yanına solak seri bir stoper (Juan Jesus konuşuluyor) olursa, arkada süpüren olarak iş yapar tabi de, neden sürekli aynı oyunculara dönülüyor anlamıyorum. Monchi baba GS banega'yı ittiremedi piyango bize çıkacak belli oldu, İbrahim Amadou ile birlikte ikisini paket yapıp yıllık maaşı bize ittirecek sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Ilk yarı sonucu Bayern 5 - 0 fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Elek olduk. Daha da çok delik deşik ederler bu sezon bizi. İkinci yarı bi 5 tane daha atar bm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 sanmam ya. resmi maç değil, yarın tottım maçı var. 2. yarıya 3-5 değişiklikle başlar, maçı da 6-1 falan kapatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Ölüsü 3 tane daha atar gibime geliyo. Yarında rm de kitler 6 tane temiiiz. Neyse ersun diye yırtınan taraftara herşey müstahak. Hadi bu hazırlık maçı, rakip çok güçlü falan da sezon içi de çok farklı olacağımızı sanmıyorum. Ocağı görmez ersun, biz de kurtuluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Dk 62 6 - 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Dk 63 6 - 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Allahyar girmiş Allah yar ve yardımcıları olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Puyol’u oynatmadiniz mi 45 dkda 5 gol ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar