Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Almam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 switch XL olmuş bu abi, birebir aynı özelliklerle geliyorsa mevcut kullanıcıların kaçı gidip alır ki bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Cukubik pokomik oyunlar icin eskisi yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Mevcut kullanicilarin kucuk bi kisminin upgrade edecegini dusunuyorum ben de. Asil yeni konsol alacaklar icin cazip olabilir, bu varken 50 dolar az olsun diye gidip kucuk ekranli almazdim simdi yeni alacak olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 geçen sene korona başlarında alacaktım switch, dedim 2017 release'den kaç sene geçti eskimiş konsol alınır mı, yenisi çıkar ağlarım diye almamıştım keşke alsaymışım.... oled 7" e 50$ fiyat farkı istiyorlar bide... değmez ki... yakın tarihte çıkacağını da sanmıyorum ama switch2 gibi bir şey çıkmasını bekleyeceğim ben artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 hala alınabilir bir cihaz bence çok fazla oynanabilecek oyun var, sıfır alcak olsam da oled i alırdım muhtemelen ekranı çok güzel duruyor. 2023ten önce de yeni versiyon falan gelmeyecek belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Switch 2 cikmaz bence yakin zamanda. Oled versiyon ekimde cikacakmis iste. 3 ay falan var. Switch ciktiktan sonra 2 seneye yakin surdunoyun kutuphanesinin oturmasi. 2020 aslinda tam switch alma yiliydi aslinda. Gerci fiyatlari da roketlediydi pandemiyle beraber. Ha birbde klasik nintendo switch 2'de degisik seyler olsun diye icine eder yeni cikartacagi aletin. Gimmick dolu cop olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Islemci ayni ise son derece gereksiz bir alet olmus. Ekranin daha da buyumesi iyi bir sey degil bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Nintendo Switch almak istiyorum. Hepsiburada'da 3500 TL, MediaMarkt'ta 6000 TL. Hangisine güvenip almak lazım? MediaMarkt fahiş fiyata mı satıyor yoksa Hepsiburada'da satanlar taklit üretim felan mı satıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 (düzenlendi) msrp'si 300 dolar. ona göre yap hesabını. bi de şimdi alma, biraz daha bekle oled modeli çıkacak. gerçi tekrar düşündüm de, x dolar olan ürünün fiyatı tr'de 10x tl oluyor genelde. 3k civarı fiyatlar normal o yüzden. ekimde oled çıkınca msrp de düşmeyecek, o yüzden fiyatının düşeceğini de sanmıyorum. oled'e gerek yok diyorsan al bence. satıcı puanları fena durmuyor. fiyatı 5k'dan indirmişler, alıp elinde kalan bi firma olabilir. Ağustos 8, 2021 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Ben alabileceğim en ucuz dükkanda bulup almıştım yazıcıoğlunun oralarda gezip 2 sene önce, hala sağlam alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Cakma nintendo switch diye bir sey duymadim hic. Ben ilk ciktiginda hepsiburada'dan 1500'e mi ne almistim. Tahtakale ithalatcilari buyuk miktarda getiriyordu hatta, dag gibi switch yigiliydi dukkanlarinda. Hala onlari satmaya calisiyor dahi olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 yok yahu daha neler ben şu kırmızı kutu iyileştirilmiş seri çıktığında almıştım doluydu dükkanlar onlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 On 08.08.2021 at 22:58, Bone dedi ki: Nintendo Switch almak istiyorum. Hepsiburada'da 3500 TL, MediaMarkt'ta 6000 TL. Hangisine güvenip almak lazım? MediaMarkt fahiş fiyata mı satıyor yoksa Hepsiburada'da satanlar taklit üretim felan mı satıyor? Ben çok büyük hevesler ile aldım. Memnun da kaldım açıkcası. Ama yüksek oyun maliyeti ve Mario'lar sıktı açıkcası. Cihaz da epey eskidi. Sattım 1 yıl önce. SteamDeck beklemek daha mantıklı olabilir. Nintendo exclusive seviyorum ben dersen ayrı tabi ki. Ben ısınamadım açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Daha açık yazabilir misin, yeterince açık olmamış açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 999 TL'ye Türkiye'de oyun satılıyor daha açık yönü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Oyunları buradan alıyorum ben: https://www.shop4tr.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 ilk başta ben ana hesabıma oyun alıp duruyordum ama sonra baktım böyle olmayacak donanımhabere sardım, ordan alıp oynayıp satıyorm başkasına bedavaya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 (düzenlendi) koyacak yer bulamadım gelecek mario filminin casti açıklandı... Along with Pratt, the film's voice cast also includes Anya Taylor-Joy as Peach, Charlie Day as Luigi, Jack Black as Bowser, Keegan-Michael Key as Toad, and Seth Rogen as Donkey Kong. Additionally, Kevin Michael Richardson will voice Kamek, Fred Armisen will voice Cranky Kong, and Sebastian Maniscalco will voice Foreman Spike. Eylül 23, 2021 Oce4n tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 On 12.08.2021 at 22:40, Bone dedi ki: 999 TL'ye Türkiye'de oyun satılıyor daha açık yönü Yiğenimin doğumgünü için hediye alayım diye gittim elektronik etikette 999'u görünce şaşı mı görüyorum dedim bu nedir abi ya? 500'e minecraft dungeon falan bişi aldım çıktım ama içime oturdu resmen, hayatımda daha oyuna o parayı vermemiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 2021'de dienara girip selam bana oyun verin dersen başına gelen her şeyi hak ediyorsun ya =.))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Yalnız ben d&r dan nerdeyse yarı fiyatına diablo3 almıştım sfgda ama genel olarak fiyatlar pahalı tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Ya bir sorum olucak. Yine bir zelda oyununu remastered yapmışlar. Acaba breath of the wild'in üzerine keyif verir mi bu ya. Valla breath of the wild 2 cıkarsa tekrar nintendo almam lazım veya birinden ödünç almam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Veya emulator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 2 saat önce, Masticore dedi ki: Ya bir sorum olucak. Yine bir zelda oyununu remastered yapmışlar. Acaba breath of the wild'in üzerine keyif verir mi bu ya. Valla breath of the wild 2 cıkarsa tekrar nintendo almam lazım veya birinden ödünç almam asdf BotW kadar grafikleri guzel degil, oynanisi da daha lineer tabi. Controlleri hareket ettirerek kilic, yay vs kullanmak guzel. Zelda seviyorsan oyna tabi ama BotW beklentisiyle girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar