Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Dragonforce caliyor aahahh teambuild kötü duruyor lucy-natsu cikarip erza'nin yanina minerva kagura koyulsa süper olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 bütün hikayede o dediğin yapılsa en güzeli olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Nintendo Switch almak istiyorum da değer mi ki? Switch ve Switch Lite arasındaki tek fark televizyona bağlanabilmesi herhalde, fiyat farkında da kararsızım. Ama en çok kafamı karıştıran oyun azlığı. Breath of the Wild, Super Mario Odyssey, Link's Awakening, Dragon's Quest XI S, Xenoblade Chronicles oynamak ve SNES emulatörünü kullanmak için alınır mı ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 işte 10'dan az oyun için değer diyorsan ne ala, 3ds'i de ben "daha çok çıkar" diye aldım, yıl başına ortalama 1 oyun filan çıktı fiyatını hakeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Ace Attorney Trilogy aldım. Çok iyiymiş; mizah, karakterler, öykü... Neden DS vaktinde almamışım ki? En azından 3DS'e alaydım keşke. En azından oynayacak 6 oyun var şimdi, birinciyi daha yeni yarıladım. Seriyi oynamayan varsa kesin alsın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Professor Layton'la olan oyunu efsanedir baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 Botw 2 'nin dedikoduları artmaya başladı. yakında yeni bir tanıtım videosu izleyebileceğimize dair dedikodular var. yeni bir Direct mi geliyor dedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 nintendo kadar rumorfest environment yok abi, gözünle görene kadar boşver (metroid prime trilogy remake when?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 kaptan tusubaza geliyoree çok sevdim playstationda vardı çok eskiden benzer bir oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 gameplay vidyosu gösterdiler abi baya dandik duruyo, fyi baltalı ilah sundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Abi ne bekliyorsun ki tsubasa işte özel şutlar çalımlar falan var, gerçekçilik arayan fifa oynasın burda dırayvo şuuuto var dırayvo şutebayooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 stat'lı menülü oldschool bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Aga singleplayerlı ilerlemeli stat kasmalı bekliyorsan bence yapmazlar öyle bişi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 pro controller lazım oldu bana ya, nerden uyguna bulunur çok pahalıymış meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 https://www.shop4tr.com/nintendo-switch-accessories/nintendo-switch-pro-controller ben aldim burdan uyguna geldi 1 haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 hacım vergisi ne kadar tuttu, gittigidiyorda 504 TL'ye gördüm en düşük, eğer buna yakın bir tutarsa hiç kasmayayım alıp geçeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 yuzde 18 sanirim yok trden illa ucuza gelmisti 450i gecmiyordu oyle hatirliyorum, bir haftada geliyor bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 https://www.shop4tr.com/nintendo-switch-accessories/8bitdo-sn30-pro-plus-gamepad-sn-edition-for-nintendo-switch suna bakabilirsin ucuz yollu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Böyle şeylerde ucuz etin yahnisi baya dandik oluyor ben ötekinden alıp geçeyim ya sağolasın bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 300lira ucuz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 8bitdo epey iyi bu arada, alacağım ben de onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 1 saat önce, Fin dedi ki: 300lira ucuz mu Orjinali 380 aynı yerde 80 lira için değmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 (düzenlendi) O fiyatlara gümrük de ekleyeceksiniz bu arada, aklınızda olsun. He bir de pro controller öyle efsane değil, daha iyi alternatifler var. Hatta usb adapter üzerinden ps4 ya da xbox controller'ı bağlayanlar falan var. Evde onlardan varsa usb adapter sipariş edin geçin. Şubat 3, 2020 deadwoll tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 (düzenlendi) sn30 pro+ iyi baya, tavsiye ederim. tldr'si pro controller'ın amiibo/nfc hariç bütün feature'ları var ve dpad'i daha iyi. build quality de gayet iyi, ucuz etin yahnisilik bi durum yok. ucuz da değil zaten, release fiyatı 50 dolardı (ds4 de o civarda) pro controller pahalı sdf. ha bi de sleep modundaki sviçi uyandıramıyo pardon. Şubat 3, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 @LiebeTürkiye'de vergi %20'den %40'a çıktı sanırım. 1.4 ile çarpın joysticki. Bir de shop4tr'de 4-6 şubat arası %10 indirim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar