reampage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Earthlock 5.7 dolar. Bu arada yazıcıoglu işhanı alt katta ki dükkandan pokemon swordu 310 tl ye bıraktı adam bugün nası oldu anlamadım. Orası epey uygun BOTW ve XB2 yi de 300e almıştım. Bandrolü olan oyunlar genelde 375-400 spot oyunlar dubaiden geliyormuş sanırım onları ucuza veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 On 22.11.2019 at 11:42, Cokomantis dedi ki: daha shop'a girmedim de, youtube'da gördüm eu indirimleri diye geçiyordu. store değiştirip bi bak istersen. tr'den girilmiyor shop'a vpn ile de giremedim ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 tr'den girilmiyor derken? my nintendo'dan değiştirebiliyosun, belki orda tr yapınca patlıyordur da bilemicim. ben default s.africa kullanıyorum da https://savecoins.app/'den bakıyorum hangi region'da ucuz diye. vpn falan gerek yok bişeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Eshop-prices var nerde ne ucuz görebilirsiniz süper bir site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 (düzenlendi) nintendo mario kart 8'li switch bundle'larına eski model switch'i koymuş (hac-001). açık açık yazıyor orijinal hac-001 modelini veriyoz, pili bu kadar gidiyo diye de fine print neticede, gözden kaçabilir. 300 dolara satıyor, baktığında 60 dolarlık (ve must have olan) bi oyunu bedeve alıyosun ama eski işlemci var, pili daha az gidiyo falan filan. tldr bundle olsun olmasın switch alacaksanız bi araşıtrın hangi model olduğunu. yeni modeli hac-001(-01) diye geçiyor. Kasım 24, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Ya PS4'ü açmayalı bir sene olmuş. 1400-1500e okutup bundan mı alsam diye düşünmeye başladım. Düşünceler neler? Bir de bu oyunlara para yetirmek zor. Gördüğüm kadarıyla SX filan birşeyler varmış var mı kullanan? Pros & cons sıralayabilecek güzel insan varsa kullanıp da sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Ben yakın zamanda satan birisi olarak şöyle söyliyim: Switch alacaksan şunları sor kendine, evde PC varken eline alıp oynayacak mısın? Nintendo ve JRPG title'larını seviyor musun? Ne kadar seyahat ediyorsun? Switch inanılmaz güzel bir handheld, parasını fazlasıyla hakediyor, oyunlara verdiğim paraya da acımadım hiç, aldığım oyunlar yeterince eğlendirdi ama nintendo title'larını bitirdikten ve seyahat programım rahatladıktan sonra elime almamaya başlamıştım aleti. Akşam eve gelip de PC mi Switch mi diye düşündüğümde PC kazanıyordu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 dıtz. en az bi tane arkadasin varsa switch her türlü aliyor.cumartesi günü assignment yapıcaz diye kütüphaneye gittik projektöre bi bağladık smash bros turnuvasi oldu okulda mesela bi 10 saat falan oynadik. TV'ye baglayip oynanacak oyun cok fazla handheld 10% kullanıyorum yolculukta daha cok mobil oyunlari terjih ediyorum yada diablo3 e sarmiştim bi ara 4 tane sattım 5.yi aldim pişman değilim ara ara soguyosun cihazdan tabi ps4 exclusive cıkınca ben bu 30fps boku niye oynuyorum diye ama uzun vadede switch eziyor her türlü oynanabilirlik açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 On 23.11.2019 at 17:13, Cokomantis dedi ki: tr'den girilmiyor derken? my nintendo'dan değiştirebiliyosun, belki orda tr yapınca patlıyordur da bilemicim. ben default s.africa kullanıyorum da https://savecoins.app/'den bakıyorum hangi region'da ucuz diye. vpn falan gerek yok bişeye. ben humbleshop için diyordum .Pek bir şey göremedim ben açıkcası bf indirimi olarak. Bu arada usa vpn ile humble'a girince 20 dolara 12 aylık online membership sattıgını görüyorum acaba aldıktan sonra problem cıkarır mı ya https://www.humblebundle.com/store/nintendo-switch-online-12-month-individual-membership Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 (düzenlendi) ha ok ben düz store'dan bahsediyosun sanmıştım. yalnız online subs'ın normali de yıllık 20 dolar abi zaten sdf Kasım 27, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 (düzenlendi) 30 degil mi oyle saniyordum Kasım 27, 2019 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 (düzenlendi) iki tane güzel indirim var . https://www.dekudeals.com/items/mario-rabbids-kingdom-battle https://www.dekudeals.com/items/unravel-two Unravel two'yu kesin alıcam , mario'dan emin degilim güzel mi ? Cok fanı degilim teeh amerika indirimiymiş bunlar, bu nintendo'nun indirim olayı sinir bozucu Kasım 28, 2019 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 unravel iki kisilik belki, kiz arkadasla olabilir ama tek bayiyor. (origin free verdi, 2 kisi baydik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Kingdom Battle kesinlikle türünün en iyi örneklerinden. Grafik olarak da Switch'in en iyilerinden bence. Strateji ile hafiften ilgin varsa al, düşünme. DLC de çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Rabbids acayip güzel, ben de mario çok sevmediğim halde aldım. bildiğimiz mario konseptiyle alakası yok pek turn based strateji oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 USA indirimiymiş o yok güney afrika'da indirim. Thumper ve Sundered: Eldritch Edition aldım . 20-25'er liraya geliyorlar. Thumper tv'de güzel akar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Ee ama bölge değiştirebiliyorsun çok kolay. İndirimli yere girip alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Usa store kartimi kabul etmiyor, tum amerika kitasini denedim nerdeyse turk kredi kartimi kabul ettiremedim. (Guney amerika dahil) yoksa en hesapli store arjantindi. Var mi yapabilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 USA ve AUS store kullanıyorum. Girdiğim kredi kartını hiç değiştirmedim. Garanti kartı işte. Genelde AUS kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 (düzenlendi) online bıdı bıdısını nerden almak en avantajlı ? ayrıca PSN'de olduğu gibi, bir online üyelik ile o PS'deki tüm kullanıcılar online'a çıkabiliyordu. bunda da öyle mi ? Kasım 29, 2019 applev0dka tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 AUD benimki. Genelde ortalama olarak en ucuz fiyatlar ve en çok indirim orada İngilizce ülkeler arasında. Puanlar orada biriksin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 2. sorunun cevabını biliyor musun ? kardeşim ile birlikte kullanıcaz online özellikleri. family membership mi almak gerek 1 switch için bile olsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 (düzenlendi) tek cihaz varsa netflix'teki who is watching kafası, "herkes kendi profiliyle online oynayabilsin, aynı anda tek kişi olsa da olur" di mi derdiniz? cihaz başına bi tane diye biliyorum. aile için olan 1+ cihaz içindir gibime geliyo. dur bi bakayım 2dk açıp Kasım 29, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 yeni user ekledim, maryo maker'a girip course world'e (online) girmeyi denedim. "bu user'ı bi nintendo account'una bağlamadınız, click here to sign in and link" diyor. (tek account'a başka user link'letmiyor) ---> yeni subs veya family subs lazım diye anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 evet durum ilk msjında anladığın gibiydi. ama malesef ikinci msjındaki gibi ayrı hesap için, aynı konsolda bile olsa ayrı online gerekli 15 dolar fazla vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar