akirafes Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Merhaba adetli çelik kapı yaptıracağım. Hiç bir bilgim yok. Tavsiyeniz var mı? sur kapı 6000-7000 civarı ve İstanbul kapı 3700 tl bulduklarım sağlam güvenilir gibi olanlar bunlar. Ama dediğim gibi pek anlamıyorum. Tavsiye edeceğiniz kilit sistemi veya kapı var mı? saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Kale ile konuştum 5000 kapı+ 500 champion kilit sistemi diyor. Ama kilit göbeği icin hırsızın vakti ve gürültü toleransı varsa açılmayacak kilit yok, göbeği patlatır diyor. Bina boş dolayısı ile kimse olmayacak. Tavsiye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 tam olarak hangi konuda tavsiye istiyorsun? çelik kapı imalatçı firmalar belli zaten, ki belli başlı olanları ile konuşmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 her seferinde amerikayi yeniden kesfetmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 (düzenlendi) Sürekli âdetli diye okuyorum, nalet olsun. Haziran 24, 2019 deadwoll tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Sorun şu apartmanda kimse olmadığı için hırsız girerse göbeği patlatabilir diyorlar önemli olan ses kimse duymayacağı için. Birde bir cok firma kapımız class 6 diyor. Ama sur kapı class 6 kapı 15000 den başlar fiyatı diyor. Class 3 için bana 4000 tl fiyat verdiler son. Multi lock kilitle. Yani bu gerçek mi patlamayan göbek yok mu? Diğer firmalar bizim kapımız class 6 derken yalan mı söylüyor. Hİc anlamadığım için konuda baya bilgisizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 class 3 ten sonrası zaten açabilene problem değil bu parayı ona dökeceğine hele ki apartmanda kimse yoksa alarm sistemine dökmen daha mantıklı gerisi boş iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 apartmanda kimse yoksa alarm sistemi daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 kimse yoksa niye kapi taktiriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Kapi konusunda kapin komsununkinden iyi oldugu surece iyidir. Ama kimse yoksa alarm sistemi en iyisi, hatta kimse varsa da alarm sistemi en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Spoiler sunlarin faydasi var mi? yoksa evin icinde 300k cash var, o yuzden yaptirdim mi demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 ekstra caydırıcılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Oruc ferforge yerli orc blacksmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 tutkunlar çelik kapı var abi beylikdüzündeydi zamanında yaptırmıştım 90 adet tertemiz di işleri o zaman piyasaya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 biz de tekirdağ marmaraereğlisindeki site için 440 tane Hacıyatmaz Çelikkapı taktırmıştık. Kayserili sofudurlar ama çok prensipli insandırlar şimdiye kadar kapıları sadece iki kere açılmış onda da birinde sahipi anahtarı dışarıda unutmuş öbürü de Houdini'nin torununu çağırmışlar o açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 HASSka iyi kapidir sevgili gold kardesim. dediklerine katiliyorum sonuna kadar. ben de o hikayeyi duydum. ama marka imajina leke vurmak icin yapilmis uydurma haber oldugunu dusunuyorum. celik haddelenirken kuran okundugunu birebir gormuslugum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 1 saat önce, goldbären dedi ki: biz de tekirdağ marmaraereğlisindeki site için 440 tane Hacıyatmaz Çelikkapı taktırmıştık. Kayserili sofudurlar ama çok prensipli insandırlar şimdiye kadar kapıları sadece iki kere açılmış onda da birinde sahipi anahtarı dışarıda unutmuş öbürü de Houdini'nin torununu çağırmışlar o açmış. yok boyle bir kapı troll herif boks eldiveni cıkıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 boks eldiveni asman daha caydirici olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 kendin yazmışsın zaten hırsızı durduracak bir kapı yok yavaşlatacak caydıracak kapı var eğer binada kimse yoksa en sağlıklısı alarm sistemi kamera felan gibi şeyler ha binada başlakarıda oturuyor sese iner bakarlar diyorsan o zaman kapı işe yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Selam, http://www.ankaracelikkapi.com.tr WK-5'e kadar kapı yapıyor. Göbek yerine parmak izi okuma veya RFID okumalı kilit sistemi taktıracaksın. Olmayan göbek patlamaz! Enerji kesintisine karşı back-up sistemi olmalı ama. ABUS'a falan bakabilirsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 benim göbeği de patlatsana çok biliyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Selam, Senin göbek patlamaz, fantazi malzemesi olur ancak! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 (düzenlendi) Tüm kapıların göbeklerini patlatabilirler bildiğim kadarı ile ( ev bakarken emlakçı kapıyı açamadı arkada anahtar bırakmışlardı çilingir çağırdı adam tek vuruşta patlattı çelik kapının kilidini ) , hatta evde çalınacak bir şey olduğunu fark ederse ve ses sıkıntı değilse adamlar kapıyı açamadığı için duvarı indirdiği durumlarda var Haziran 26, 2019 Narstil tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 akirafes azeri mi? azerilerde ust seviye olanlarinda gormustum, adam evde, masa ustunde, masa kadar para sakliyor. oyle bir sey yapacak sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 her dairede 1 milyon dolar apartmanı patlat 10 milyon dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar