Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Çelik Kapı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Merhaba adetli çelik kapı yaptıracağım. Hiç bir bilgim yok. Tavsiyeniz var mı? sur kapı 6000-7000 civarı ve İstanbul kapı 3700 tl bulduklarım sağlam güvenilir gibi olanlar bunlar. Ama dediğim gibi pek anlamıyorum. Tavsiye edeceğiniz kilit sistemi veya kapı var mı? saygılar... 

Mesaj tarihi:

Kale ile konuştum 5000 kapı+ 500 champion kilit sistemi diyor. Ama kilit göbeği icin hırsızın vakti ve gürültü toleransı varsa açılmayacak kilit yok, göbeği patlatır diyor. Bina boş dolayısı ile kimse olmayacak. Tavsiye bekliyorum. 

Mesaj tarihi:

Sorun şu apartmanda kimse olmadığı için hırsız girerse göbeği patlatabilir diyorlar önemli olan ses kimse duymayacağı için. Birde bir cok firma kapımız class 6 diyor. Ama sur kapı class 6 kapı 15000 den başlar fiyatı diyor. Class 3 için bana 4000 tl fiyat verdiler son. Multi lock kilitle. Yani bu gerçek mi patlamayan göbek yok mu? Diğer firmalar bizim kapımız class 6 derken yalan mı söylüyor. Hİc anlamadığım için konuda baya bilgisizim. 

Mesaj tarihi:

class 3 ten sonrası zaten açabilene problem değil bu parayı ona dökeceğine hele ki apartmanda kimse yoksa alarm sistemine dökmen daha mantıklı gerisi boş iş

Mesaj tarihi:

biz de tekirdağ marmaraereğlisindeki site için 440 tane Hacıyatmaz Çelikkapı taktırmıştık. Kayserili sofudurlar ama çok prensipli insandırlar şimdiye kadar kapıları sadece iki kere açılmış onda da birinde sahipi anahtarı dışarıda unutmuş öbürü de Houdini'nin torununu çağırmışlar o açmış.

Mesaj tarihi:

HASSka iyi kapidir sevgili gold kardesim. dediklerine katiliyorum sonuna kadar. ben de o hikayeyi duydum. ama marka imajina leke vurmak icin yapilmis uydurma haber oldugunu dusunuyorum.

celik haddelenirken kuran okundugunu birebir gormuslugum var.

Mesaj tarihi:
1 saat önce, goldbären dedi ki:

biz de tekirdağ marmaraereğlisindeki site için 440 tane Hacıyatmaz Çelikkapı taktırmıştık. Kayserili sofudurlar ama çok prensipli insandırlar şimdiye kadar kapıları sadece iki kere açılmış onda da birinde sahipi anahtarı dışarıda unutmuş öbürü de Houdini'nin torununu çağırmışlar o açmış.

yok boyle bir kapı   troll herif ?  boks eldiveni cıkıyor sadece

Mesaj tarihi:

kendin yazmışsın zaten hırsızı durduracak bir kapı yok

yavaşlatacak caydıracak kapı var

eğer binada kimse yoksa en sağlıklısı alarm sistemi kamera felan gibi şeyler

ha binada başlakarıda oturuyor sese iner bakarlar diyorsan o zaman kapı işe yarayabilir

Mesaj tarihi:

Selam,

http://www.ankaracelikkapi.com.tr

WK-5'e kadar kapı yapıyor.

Göbek yerine parmak izi okuma veya RFID okumalı kilit sistemi taktıracaksın. Olmayan göbek patlamaz! Enerji kesintisine karşı back-up sistemi olmalı ama. ABUS'a falan bakabilirsin.

Saygılar.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Tüm kapıların göbeklerini patlatabilirler bildiğim kadarı ile ( ev bakarken emlakçı kapıyı açamadı arkada anahtar bırakmışlardı çilingir çağırdı adam tek vuruşta patlattı çelik kapının kilidini )  , hatta evde çalınacak bir şey olduğunu fark ederse ve ses sıkıntı değilse adamlar kapıyı açamadığı için duvarı indirdiği durumlarda var

Narstil tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...