Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Goering firma sahibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Az önce, fresia dedi ki: win-win arkadaslari ona ali koc diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 aynen win win moruk çok akıllısın adeta kapitalizmi yendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 On 22.06.2019 at 13:56, Goering dedi ki: hmm biraz shady, OK. kabul ettim. yan sirket kurup onun ustunden part-time calisan olarak gosteriyorlar. yan sirketten bordrolamak tamamen serefsizliktir, acik ve net. Bu niye kötü bişey? Hani part time çalışan göstermeyi geçtim ben olsam serbest meslek erbabı diyip hizmet sözleşmesi yapar bir kuruş sgk masrafı ödemem (yoksa öder miyim detaya çok hakim değilim - yoksa şahıs şirketi mi kurması gerekir moto kurye olarak?). Yine kötünün iyisi değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Dediğin gibi yapıyorlar zaten %95. O şekilde çalışanlar azınlık, PR sadece. Ofise çağırdıkları adama sordum biraz, kendi motoruyla kendi adına çalışıyor işte, freelancer. Özlük filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Hah işte şirket için güzel bi olay bu nesini kötülüyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Şirket için güzel işte. Zaten asgari ücretle çalışan ve hiç bir güvencesi olmayan insanlar için kötü. Zaten milyonlar kazanan şirketlerin ayda 500 TL daha kazansın diye yaptığı uygulama sorun orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Şirkete aylık kazancı kurye başı (tüm risk ve ödemeleri düşünürsen) 5000TL'yi bulur. Asgari desen 3000 oradan, benzin, kasko ve sigorta da var üstünde. Bunlar da aylık 600-700 bulur sanırım. Üzerine ihbar ve kıdem riskleri var. Sonra fesih olduğunda fazla mesai ödeneceği genelde Allah'ın emri oluyor, haklı haksız fesih de fark etmiyor. Bir de üzerine trafik kazalarından doğacak tazminat risklerini katarsan... Adam çalıştırmanın masrafı çok, bundan oluyor bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 uber veya doordash, hatta ve hatta youtube dan ne farki var bunun ben anlamadim? altyapisi olan bir sisteme balinaya yapisan planktonlar gibi yapisip artanlardan besleniyorsun iste. kimi gider motorsiklet agi kurar toptan kazanir, kimi kisisel katilir sigara parasini cikarir. gerge niye bu kadar atarlanmis, serbest piyasa ekonomisi is this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Gig Economy denen şeyi sevmiyorum, çok kötü yerlere gidiyor gibime geliyor. Binbir zorlukla yüzlerce yılda alınan işçilik haklarını böyle geri alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 (düzenlendi) Vay zenginler toplanmış dışarıdan yemek yiyorlar. Temmuz 15, 2019 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar