Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2019 (25 Haziran 20:00 - 9 Temmuz 20:00)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

oluyor oyle arada yogunluktan herhal, duzeliyor kendi.

bu questlerle duz puan almak yerine cap arttirilsaymis o zaman baya guzel olabilirmis sanki, 3-5k limit koy gunluk farmlasin millet deli gibi

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

ya ben şeyi anlamadım şimdi son oynana oyunlarda 10 tane oyun oldu

bunlardan en yüksek olanı mı seçelim

"Kazanılan puan: 4592

Tamamlanan: 1526"

var misal bir oyunda ama bir başkası da

"Kazanılan puan: 407

Tamamlanan: 2"

Mesaj tarihi:

Factorio aldım sonunda adam acıklamıstı indirim hic bi zaman yapmıcaz diye en azından puan kazanırız dedim.

The Hex ve Full throtle Remastered aldım.

10 TL indirimim var.

62,85 etti 10 TL de indirimim var son bi 20 30 TL'lik bişi alcam cultist alcaktım baktım DLC'leri var üşendim.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

starbound kasmak lazımmış event bitene kadar dsdf

"Ok it is officially over. They removed starbound from participating games." rip

Xenus tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
On 30.06.2019 at 00:46, kizillelma dedi ki:

İlk gün gelen

38.000 puanı ben aldıgım oyunlardan sanıyordum

Oysa 36.111 puan EU4 ten gelmiş

Teşekkürler Paradox

bu nasıl bir puan alma la ben niye 100 100 alıyorum hep oynadığım oyunlardan 

Mesaj tarihi:

üzerine kafa patlatmamışlar cidden dandik olmuş sale oyunu. zaten epik falan beleş fırlatırken niye oturup achievement kasayım, bir de her gün corgi takımı birinci, bir kere ona girmeyince anlamı yok hep onların wishlist gift şansı var falan.

geçen senelerde space invaders benzeri oyunlar indirimi bile sallamayıp sırf eğlencesine oynanıyordu keyifliydi.

ama inadına gaben çalsalar da gaben...

Mesaj tarihi:

ben mi yanlıs anlıyorum max puan olayı sadece ve sadece gün ve oyun almaktan gelmiyor mu? puan sıkıntısı olan var ı ki? benim su anda kullanamadıgım 100k felan puan var

oyun kasmanın manası ne ki?

bu arada The Hex yorumuma ek olarak 6 saat played ile bitti oyun gene değer mi değer diyorum

Mesaj tarihi:

iste ordaki 3 questlerden birini puan yerine cap arttirma yapacaklardi günlük limitli o zaman olurdu, ilk gun herkese 20k 30k falan verdiler ama harcadik tabi lop diye onu bilmeden sdf. ben son kalan boostlarimi corgi kesin %100 kazaniyorsa kullanacagim o gun icin, son gun icinde 1 tane saklarim en son.

Mesaj tarihi:

birinin listede gordum sanirim. astroneer aldim. 1,6 saat begenmeyi denedim. olmayinca olmuyor. bayagi tatsiz ve yavan geldi oyun. benim icin uygun oyunlardan degilmis. refund istedim bakalim.

• Yeni Oluştur...