Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 (düzenlendi) oluyor oyle arada yogunluktan herhal, duzeliyor kendi. bu questlerle duz puan almak yerine cap arttirilsaymis o zaman baya guzel olabilirmis sanki, 3-5k limit koy gunluk farmlasin millet deli gibi Haziran 29, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 ya ben şeyi anlamadım şimdi son oynana oyunlarda 10 tane oyun oldu bunlardan en yüksek olanı mı seçelim "Kazanılan puan: 4592 Tamamlanan: 1526" var misal bir oyunda ama bir başkası da "Kazanılan puan: 407 Tamamlanan: 2" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 yürü tosbağaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 corgi dipteydi fark atmış gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 sayemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 hmm bu tasklar tek seferlikmiymis, reset gelmemis /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 döndüm dolaştım da dragon’s dogma aldım, indirim işe yaramış oldu. aradığım gibi bir oyunmuş, beğendim bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 şu dragon's dogma online'ı bi çıkarmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 friendlist den birine greedfall göndermiş steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Ben de döndüm dolaştım Kingdom Come aldım, onda da doğru düzgün indirim yoktu gerçi ama base price ucuzdu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 bu arada almayan varsa The HEX çok çok güzel oyun öneririm tür olarak ne dersen bi tanımı yok tam olarak ama indie diyelim absürb adventure rpg gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 İlk gün gelen 38.000 puanı ben aldıgım oyunlardan sanıyordum Oysa 36.111 puan EU4 ten gelmiş Teşekkürler Paradox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 oyunu açınca direkt achilerden puan geliyor mu, kurayım eu4 bende lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 30 dk açık tutman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 Factorio aldım sonunda adam acıklamıstı indirim hic bi zaman yapmıcaz diye en azından puan kazanırız dedim. The Hex ve Full throtle Remastered aldım. 10 TL indirimim var. 62,85 etti 10 TL de indirimim var son bi 20 30 TL'lik bişi alcam cultist alcaktım baktım DLC'leri var üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 5.2k boostum kalmis, 900'de kalan son 9 gunden gelecek, 6 boost cikar en fazla eger capi artirmazlarsa asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 (düzenlendi) starbound kasmak lazımmış event bitene kadar dsdf "Ok it is officially over. They removed starbound from participating games." rip Temmuz 1, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 On 30.06.2019 at 00:46, kizillelma dedi ki: İlk gün gelen 38.000 puanı ben aldıgım oyunlardan sanıyordum Oysa 36.111 puan EU4 ten gelmiş Teşekkürler Paradox bu nasıl bir puan alma la ben niye 100 100 alıyorum hep oynadığım oyunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 üzerine kafa patlatmamışlar cidden dandik olmuş sale oyunu. zaten epik falan beleş fırlatırken niye oturup achievement kasayım, bir de her gün corgi takımı birinci, bir kere ona girmeyince anlamı yok hep onların wishlist gift şansı var falan. geçen senelerde space invaders benzeri oyunlar indirimi bile sallamayıp sırf eğlencesine oynanıyordu keyifliydi. ama inadına gaben çalsalar da gaben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 ben mi yanlıs anlıyorum max puan olayı sadece ve sadece gün ve oyun almaktan gelmiyor mu? puan sıkıntısı olan var ı ki? benim su anda kullanamadıgım 100k felan puan var oyun kasmanın manası ne ki? bu arada The Hex yorumuma ek olarak 6 saat played ile bitti oyun gene değer mi değer diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Puan kasmaktan cok max puan sikinti. Yoksa puan her turlu geliyor. Max puan her gun 100, 100 artiyor. Birde yaptigim harcamalara gore artiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 iste ordaki 3 questlerden birini puan yerine cap arttirma yapacaklardi günlük limitli o zaman olurdu, ilk gun herkese 20k 30k falan verdiler ama harcadik tabi lop diye onu bilmeden sdf. ben son kalan boostlarimi corgi kesin %100 kazaniyorsa kullanacagim o gun icin, son gun icinde 1 tane saklarim en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 yani adamlar 10 lira indirim vermemek için o cap kısmı bayağı düşük :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 birde bu beleş oyun olayından kazanan kimse var mı bizde? mayhem miydi biri vardı eskiden o olsa kasar kazanırdı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 birinin listede gordum sanirim. astroneer aldim. 1,6 saat begenmeyi denedim. olmayinca olmuyor. bayagi tatsiz ve yavan geldi oyun. benim icin uygun oyunlardan degilmis. refund istedim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar