Loex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 allah kurtarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 14 saat önce, paradoksalkedi dedi ki: bu topic vesilesiyle 2015 mbp satan varsa talibim Early 2015 256ssd 8gb var ne kadar veriyorsun? bi de windows kullanacaksaniz almayin abi mac falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 (düzenlendi) Double post Haziran 16, 2019 neutrino tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Windows'ta terminal olayi eskisine gore baya daha iyi bu arada su an. Gecen mac'teki setup'imin aynisini kurmaya calistim, biraz ugrastirsa da oldu sayilir. Gerci iTerm2'yi birakip tmux'a gectigim icin de biraz oyle oldu. Makinedeki MSYS/MinGW/Cygwin/Git for Windows falan ne varsa sildim, WSL kurup icine Ubuntu 18 attim, Ubuntu'nun icine de iste zsh, oh-my-zsh, tmux, git falan kurdum, ayarlarini yaptim bitti gitti. Windows kisminda ise terminal olarak da Alacritty'i indirdim, font'lar falan kirik oldugu icin Powerline fonts indirdim, icindeki PowerShell script'iyle kurdum fontlari iceri, sonra gittim Alacritty ayarlarindan font'u "Meslo LG S for Powerline" olarak sectim falna her sey oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 ben win terminal olarak cmder kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Güzel applar var: AppCleaner yükle önce, silinen programların artıklarını temizler. Sonra PopClip, Unclutter ve Alfred üçlüsü benim için vazgeçilmez. Vidyo için de iina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Bu arada değinilmiş ama Parallels baya baya diğer VM alternatiflerinin üzerinde. Acayip bir entegrasyon var. her şeyi native olarak OSX üzerinde kullanıyor gibi kullanabiliyorsunuz. Macbook Pro ile de yağ gibi kullanılıyor. Oyunlarda sıkıntı yaratıyor onda da tüm VM türevleri sıkıntılı zaten mecbur BOOTCAMP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Ya bu usbc portları için hangi donglei tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 11 saat önce, serjuhan dedi ki: Bu arada değinilmiş ama Parallels baya baya diğer VM alternatiflerinin üzerinde. Acayip bir entegrasyon var. her şeyi native olarak OSX üzerinde kullanıyor gibi kullanabiliyorsunuz. Macbook Pro ile de yağ gibi kullanılıyor. Oyunlarda sıkıntı yaratıyor onda da tüm VM türevleri sıkıntılı zaten mecbur BOOTCAMP. casual kullanımda belki eskiden citrixciydim de, ben de kvm e donuyorum yavas yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Abi developer vb olarak farklıdır tabi. Ama ben Parallels alternatifi VM Fusion'ı filan da denedim Parallels kadar keyif vermedi. Bir de şu oyun açma mevzusu çözülse VMler üzerinde çok iyi olacak ama hepsinde aynı sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Oyunlar ve Windows programları için Crossover kullanın. Performans epey iyi artık, çoğu zaman VM olmadan iş görüyor. VM istiyorsanız ama Parallels'den sasmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 15 saat önce, MrLevie dedi ki: Ya bu usbc portları için hangi donglei tavsiye edersiniz? Çakma dongle'lar aldım ama hepsi peyderpey elimde patladı. Orijinal apple alıyorum sadece. USB-C çok bela bi teknoloji, basit bi hdmi dönüştürücü bile o kadar karmaşık ki elektronik olarak, anca kaliteli bi şeyse iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Ben Satechi markalı ürünlerden almıştım Macbook'u alırken gerek estetik gerekse işlev olarak çok kaliteli gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 2 saat önce, serjuhan dedi ki: Abi developer vb olarak farklıdır tabi. Ama ben Parallels alternatifi VM Fusion'ı filan da denedim Parallels kadar keyif vermedi. Bir de şu oyun açma mevzusu çözülse VMler üzerinde çok iyi olacak ama hepsinde aynı sıkıntı var. steam in bir projesi vardi bu konuda noldu o takip eden var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 https://www.protondb.com/ proton mus tool un adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Linux diyor bu dayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Windows dışında oynamak konusunda Linux iyi, macOS Crossover ne destekliyorsa genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 On 16.06.2019 at 14:13, Kojiroh dedi ki: Windows'ta terminal olayi eskisine gore baya daha iyi bu arada su an. Gecen mac'teki setup'imin aynisini kurmaya calistim, biraz ugrastirsa da oldu sayilir. Gerci iTerm2'yi birakip tmux'a gectigim icin de biraz oyle oldu. Makinedeki MSYS/MinGW/Cygwin/Git for Windows falan ne varsa sildim, WSL kurup icine Ubuntu 18 attim, Ubuntu'nun icine de iste zsh, oh-my-zsh, tmux, git falan kurdum, ayarlarini yaptim bitti gitti. Windows kisminda ise terminal olarak da Alacritty'i indirdim, font'lar falan kirik oldugu icin Powerline fonts indirdim, icindeki PowerShell script'iyle kurdum fontlari iceri, sonra gittim Alacritty ayarlarindan font'u "Meslo LG S for Powerline" olarak sectim falna her sey oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Abi mac'te native oyunlari oynamak bile zulumken neden vm'den oyun kasiyorsunuz ki. Ben cozumu mac'te oyun oynamamakta buldum acikcasi. Aklimdan dahi gecirmiyorum. Gerci benimki 13 inch olan, islemci tirt ekran karti yalan. HS dahi oynanmiyor agiz tadiyla anasini satayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Mac'te oyun Imac (yenileri) ve üzeri kasalarda mümkün anca. Eski Mac Pro'larda ekran kartı değişebiliyor. Son sürümlerdeki ekran kartı desteğinden haberim yok gerçi. http://www.macvidcards.com/i-want-the-best-graphics-card-for-my-mac-pro-where-do-i-start.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 2018'in ortalarında Mac'lerde eGPU olayı desteklenmeye başladı. Razer ve Blackmagic'in epeyi güzel kasaları var. Biraz pahalıya denk geliyor ama RTX 2080 ile kurulum yapıp kullananlar bile var. Tabii performans piyasadaki oyuncu bilgisayarları seviyesinde değil ama gene de epeyi iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Aynen ben de 2018 MacBook Pro'ya Sonnet eGPU aldım. En ucuzuydu ama plug&play direk o açıdan güzel. Ama Bootcamp ile uğraşmak istemiyorum. Hali ile bir şekilde MAC üzerinden veya VM alternatifleri üzerinden oyun açabilmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Mojave itibariyle nvidia driverları yok yalnız dikkat edin ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 CPU'yu ne yapıyorsunuz? 15" mi makine? 2 çekirdekli leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 1 saat önce, paradoksalkedi dedi ki: Mojave itibariyle nvidia driverları yok yalnız dikkat edin ona. hic cikarmayacaklar, isbirligi coktan bitti. mojave = amd / high sierra = nvidia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar