ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 Altay'ın Manu kariyeri bitti bu maçta maalesef.
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 lol herifin delirip otobüsten fırlaması müthiş.
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Adolf Hütter has signed a new contract with AS Monaco until 2027 1
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Darksun, 31.12.2024 00:40 tarihinde dedi ki: lol herifin delirip otobüsten fırlaması müthiş. https://www.milliyet.com.tr/skorer/besiktastan-razvan-lucescu-surprizi-7272819 tinerciyi bulmuslar bizimkiler sdf
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 kizillelma, 18.12.2024 04:36 tarihinde dedi ki: Bu zibidiler hep böyle kendi takımlarında coşuyolar coşuyolar, milli takımda kayıplar. Kenan'ı da böyle, bu işin ağa babası Hakan'ı da böyle, Okay'ı falan da böyle.
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 16, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2025 Seven-time French champions Lyon were sent crashing out of the French Cup when they were beaten 4-2 on penalties by fifth-tier Bourgoin-Jallieu in their last-32 tie on Wednesday. Futbol bu anlar ile eşsiz …
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2025 bizimkiler hala kupayı saçma sapan formata soksunlar. Bir dönem olduğu gibi yine tek maçlı eleme şeklinde olsa da bizde de benzer heyecanlar, sevinçler tekrar yaşansa.
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2025 Jhon Duran: "I grew up watching Al Nassr. Its a dream club."
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2025 (düzenlendi) Bu nothingham forest'taki elanga inanılmaz bir kanat ya. Aşırı hızlı, teknik, çok iyi orta yapıyor. İlk kez izledim adamı neymiş kardeşim bu böyle. Şubat 1, 2025 ahmedinejad tarafından düzenlendi
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Silphatos, 10.10.2024 20:30 tarihinde dedi ki: 1 yıl çıkarmasalardı bari https://www.footballmanager.com/news/development-update-football-manager-25-1 Eğer oyun endüstrisi bunu fırsat bilip fm'ye rakip bir menecerlik oyunu çıkarmazsa Miles Jacobson'da çok acayip bir kayıt var demektir.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Gafil avlanmışlardır bu sene, çıkmayacağını tahmin edememişlerdir. Seneye geri gelecek mi yoksa komple seriyi mi bitirdiler emin olamadım. Bu sene kalite istedikleri gibi olmadı diye bu sene için iptal sırf gibi anladım. Gerçi her sene oyunun ilk anını düşündükten sonra sanki önceden çok mu iyi çıkartıyodunuz diyesim geldi. Daha beter ne yapmış olabilirler ki?
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Seri bitmedi tabii canım. Kasım'da çıkarırlar işte. Bu sene Gelişmiş maç motoru'nu yetiştirememişler dfsdfsdfs. Bu derece fail olmaları için ofisi su basması yangın çıkması falan lazım.
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 (düzenlendi) Ya bir dönem fifaya paralel çıkan bir menajerlik oyunu vardı EAden. Ayni grafikler aynı menüler falan, ama menajerlik özellikleri ön plandaydı. Tabi çok sağlam ratingi yoktu oyunun, FMnin çok arkasındaydı ama ben baya eğleniyordum o dönem acikcasi. Ratingler les olunca seriyi oldurduler. O tarz bir şey getiremediler. Ha belki yeni fifalar (fc25) benzer özellikleri taşıyordur ama yeni fifalarin menüler çok konsol tabanlı olduğundan böyle detaylı bir oyun oynamak eziyet geliyor bana. simdi baktım Total Club Manager mis benim söylediğim oyunlar Şubat 7, 2025 MrLevie tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 (düzenlendi) Yeni fifalarda var böyle menajerimsi takım kurup yönetmeli oyuncu geliştirmeli modlar galiba. Senin dediğin oyunu da hatırladım ama ismini hatırlayamadım. Belki onu entegre etmişlerdir Fifa'ya. Ben prensip olarak Fifa'ya karşı olduğum için detaylı bilmiyorum Şubat 7, 2025 Rewendor tarafından düzenlendi
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Oha cok buyuk olay, milyon tane versiyon var netflix mobil, apple arcade touch sub uzerinden verilenler, xbox gamepass falan deli para kaybederler.. bi db update cakip cikartabilirlerdi aslinda, hic satmasa saydigim 3 servisin geliriyle akarlardi zaten
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Çok büyük bişi oldu heralde, bi stajyer ana servera "sudo rm -rf" falan yazdıysa eğer... 1
neokrasi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 fm'yi euro truck simulator 2 mantığıyla sürdürmek bana en mantıklısıymış gibi geliyor. ama fm'ye her sene para domalan hatırı sayılır bir kitle olduğu sürece bundan vazgeçmeyecek gibi duruyorlar.
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Silphatos, 07.02.2025 13:36 tarihinde dedi ki: Oha cok buyuk olay, milyon tane versiyon var netflix mobil, apple arcade touch sub uzerinden verilenler, xbox gamepass falan deli para kaybederler.. bi db update cakip cikartabilirlerdi aslinda, hic satmasa saydigim 3 servisin geliriyle akarlardi zaten Aralık'a kadar GamePassim var sonra bitiyor, acaba crak falan çıkar mı Kasımdan Aralık'a kadar? Yıllardır ne güzeldi GPden mehh @neokrasi Aynen abi, eskiden böyle menajerlik oyunları da vardı tüm kulübü hem menajer hem başkan gibi yönetebildiğin hatta satılan ürünlerin fiyatına kadar ayarlayabildiğin, keşke öyle bir seçenekte olsa FM26'da artık.
neokrasi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 (düzenlendi) Shadow, 07.02.2025 17:49 tarihinde dedi ki: @neokrasi Aynen abi, eskiden böyle menajerlik oyunları da vardı tüm kulübü hem menajer hem başkan gibi yönetebildiğin hatta satılan ürünlerin fiyatına kadar ayarlayabildiğin, keşke öyle bir seçenekte olsa FM26'da artık. ben o açıdan değil de, bi tane oyun çıkarıp sürekli onu geliştirir, dlc falan satarak yola devam edilebilir diye demiştim. tabi işin lisans boyutu var. her sene oyun çıkarmazsan kulüp isimlerini nasıl kullancan? kimse kullanım haklarını ömür boyu satmaz. belki aylık ödemeli bi sistem olabilir. bi subscription da ona atarız. Şubat 7, 2025 neokrasi tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Pardon abi onu yukarıda @MrLevie söylemiş Total Club Manager diye, ama ben seni etiketlemişim. Gerçi senin dediğin de doğru şahsen GPass vermese her sene ben de almam ana oyunu, DLClerle falan yeni sürüm çıkarılmalı yani ama adamlar uyanık her sene aynı şeyi cilalayıp satıyorlar.
Öne çıkan mesajlar