Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 On 25.05.2019 at 00:50, roket adam dedi ki: Ahshshsh bu tespit çok doğru. Fan klüpleri falan bile var, acayip seviyorlar araçlarını yalnız 98 model ford fiesta fan clubı bile var, her araç için aynı şey geçerli -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 yahu öbür topikte a3'ümün sağlam farlarını bir üst paketle değiştircem diye topik açan adam seat leoncuyla dalga geçiyor burada, sen üzülme lieboşum. halbuki "aynı arabaya 20k fazla vermiş, keriz" diyip geçmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 (düzenlendi) On 26.05.2019 at 11:50, Loex dedi ki: beyaz olsa laflarim olacakti Kırmızı Seat'ın beyazı ya sdf Mayıs 30, 2019 deadwoll tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 beyaz seat şöförleri yüzde 90 trafik canavarı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 (düzenlendi) Kirmizi Seat diyince gozumde ortalama 20km'yle gidilen trafikte makas atmaya calisan apaci canlaniyo. Beyaz Seat diyince ise takip mesafesini koruyarak hizla gittigin seride sinyal falan yapmadan bi anda gecip, onunde en az 3 araclik mesafe birakarak 20km'yle gitmeye baslayan baslayan 41 veya 54 plakali apaci araci canlaniyo Edit: Fume Seat kullanicisiyim sdfgsd Mayıs 31, 2019 Kojiroh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Kırmızı Seat Leon FR kullanıcısıyım, bu tanımlamalara uymuyorum. Seni trafikten men etmek için gerekli çalışmalara başladım bu küstah yorumların sonrası. Füme nedir ayrıca, oldu olacak yavru ağzı falan olsun tövbe yarabbim nelerle uğraşıyoruz MÜBAREK GÜNLERDE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 oha tam şunu yazıyordum; bir de bana mı öyle denk geliyor bilmiyorum ama gördüğüm tüm leon fr sahiplerinin plakası fr sen uğraşmadım de bari lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Tam görgüsüzlük elemental oluyor o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 beyaz leon kullanıcısıydım, sizin gibi kategorizetörler yüzünden sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 leon tam f/p ydi zam yaptılar duruma uyanıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 47 dakika önce, Archangel_ dedi ki: oha tam şunu yazıyordum; bir de bana mı öyle denk geliyor bilmiyorum ama gördüğüm tüm leon fr sahiplerinin plakası fr sen uğraşmadım de bari lütfen hangisine sorsan "kadıköyde bu ara FR plaka denk geliyor ondan abi" diyorlar ama sdf. BMV plaka gibi alanı var cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 açılımını söyle bakiyim http://www.seatclubturkey.com/sohbet/48929-fr-anlami-acilimi-nedir.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Faggot Racing? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Leon'un yok diye ağlama aslanım ordan. Hadi bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 leon bile olmuş 120k TL ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Evet abi tam bir barzo arabası Leon. Buna katılıyorum. Bu excellence paketli olan biraz daha efendi duruyor ama genel olarak evet bir sıkıntı var arabanın imajında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 satıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 114'e satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 On 30.05.2019 at 11:56, goldbären dedi ki: yahu öbür topikte a3'ümün sağlam farlarını bir üst paketle değiştircem diye topik açan adam seat leoncuyla dalga geçiyor burada, sen üzülme lieboşum. halbuki "aynı arabaya 20k fazla vermiş, keriz" diyip geçmen lazım. Aynı mı? Lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 keriz geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 11 dakika önce, roket adam dedi ki: Aynı mı? Lol. bende de a3 var, valla pek bir farkı yok sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 200 kg daha ağırdı galiba a3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Sizin yüzünüzden plaka TT diye audi almaktan vazcaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 On 31.05.2019 at 23:54, Liebe dedi ki: bende de a3 var, valla pek bir farkı yok sdsfds nasıl farkı yok lan oha hiç bir şeyden anlamasan dahi istanbulun dandik yollarında süspansiyon farkını hissetmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar