Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seat Leon (sıfır gibi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
On 25.05.2019 at 00:50, roket adam dedi ki:

Ahshshsh bu tespit çok doğru. Fan klüpleri falan bile var, acayip seviyorlar araçlarını

yalnız 98 model ford fiesta fan clubı bile var, her araç için aynı şey geçerli -_-

Mesaj tarihi:

yahu öbür topikte a3'ümün sağlam farlarını bir üst paketle değiştircem diye topik açan adam seat leoncuyla dalga geçiyor burada, sen üzülme lieboşum. halbuki "aynı arabaya 20k fazla vermiş, keriz" diyip geçmen lazım.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Kirmizi Seat diyince gozumde ortalama 20km'yle gidilen trafikte makas atmaya calisan apaci canlaniyo.

Beyaz Seat diyince ise takip mesafesini koruyarak hizla gittigin seride sinyal falan yapmadan bi anda gecip, onunde en az 3 araclik mesafe birakarak 20km'yle gitmeye baslayan baslayan 41 veya 54 plakali apaci araci canlaniyo

Edit: Fume Seat kullanicisiyim sdfgsd

Kojiroh tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Kırmızı Seat Leon FR kullanıcısıyım, bu tanımlamalara uymuyorum. Seni trafikten men etmek için gerekli çalışmalara başladım bu küstah yorumların sonrası.

Füme nedir ayrıca, oldu olacak yavru ağzı falan olsun tövbe yarabbim nelerle uğraşıyoruz MÜBAREK GÜNLERDE.

Mesaj tarihi:
47 dakika önce, Archangel_ dedi ki:

oha tam şunu yazıyordum;

bir de bana mı öyle denk geliyor bilmiyorum ama gördüğüm tüm leon fr sahiplerinin plakası fr

sen uğraşmadım de bari lütfen ?

hangisine sorsan "kadıköyde bu ara FR plaka denk geliyor ondan abi" diyorlar ama sdf. BMV plaka gibi alanı var cidden.

Mesaj tarihi:
On 30.05.2019 at 11:56, goldbären dedi ki:

yahu öbür topikte a3'ümün sağlam farlarını bir üst paketle değiştircem diye topik açan adam seat leoncuyla dalga geçiyor burada, sen üzülme lieboşum. halbuki "aynı arabaya 20k fazla vermiş, keriz" diyip geçmen lazım.

Aynı mı? Lol.

Mesaj tarihi:
On 31.05.2019 at 23:54, Liebe dedi ki:

bende de a3 var, valla pek bir farkı yok sdsfds

nasıl farkı yok lan oha

hiç bir şeyden anlamasan dahi istanbulun dandik yollarında süspansiyon farkını hissetmen lazım

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...