Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 kazma kazma top oynayip yendik ya... olsun yine de iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Hakederek kazandik. Ozellikle ilk yari 3 olacak macti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 zabağa kadar burdayım zabağa kadaaaaaaaaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 onyekuru sitmaya yakalanmasa su mac 6-1 biterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Bülent basgaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Ahahahahahaba Bülent başgan nası komikti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Ulan feneri saraçoğlunda son yendiğimizde sokakta taytla geziyodum. Eşşek kadar oldum. feneri 20 yıl sonra yendik. Maçı izleyemedim. Izdırabını ... dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Maci kimse izlemedi herhalde ya, babamin bile haberi yoktu skordan ki normalde ne yapip edip izlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 11 dakika önce, Aceace dedi ki: Ulan feneri saraçoğlunda son yendiğimizde sokakta taytla geziyodum. Eşşek kadar oldum. feneri 20 yıl sonra yendik. Maçı izleyemedim. Izdırabını ... dünya sen izleme zaten fatih terimle olmaz bu is galatasaray kotu oynuyor pozisyona giremiyor b plani yok yasasin vedat murkicqi 5 mac 100 gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 5 saat önce, DynamicK dedi ki: kazma kazma top oynayip yendik ya... olsun yine de iyi valla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Olsun ZAAAAAAAAAAAaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 6 saat önce, sardalya dedi ki: sen izleme zaten fatih terimle olmaz bu is galatasaray kotu oynuyor pozisyona giremiyor b plani yok yasasin vedat murkicqi 5 mac 100 gol Valla süper üçgenleri efsane beşgenleri süpersonik dokuzgenleri göremediğim için üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Fb yi en son yendiğimizde 8. sınıftım 21. yüzyılın ilk galibiyeti Çokta dert değil fb yi kadıköyde , alisamiyende , inönüde orda burda yenmek Neden böyle istatistiklere girdiler ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 (düzenlendi) Ayrıca hiç bir heyecan kalmamış. Eskiden buralar bir futbolcu hapşırsa sayfalarca dolardı şimdi tık yok https://www.facebook.com/ISSIZLER/videos/490633971621478/ Şubat 24, 2020 fenn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 sampiyonluga alisinca heyecan kalmiyor, super lig'in kendini gelistirmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Fatih terim’in bir kez daha altini cizelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 az önce özeti izledim de, gençlerbirliğinin kötülüğünden de olmuş olsa baya teknik olarak dolu bir akış yakalamış izlenimi verdi takım. UEFA döneminden beri ilk defa gelecek vaaddetti şu oyun bana açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 8 de 8 6 takım şu an maç oynamamışken bile ligin en az gol yiyen takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Nzonzi de olsaydı şu kadroda keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Kadiköyde feneri yendikten sonra bu gazla şampiyonluk gelir. Basak ve sivas rakibimiz değil.zaten trabzon da içerde tokatlar şampiyon oluruz. Beşiktaş maçı da içerde kolay mac fjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Nzonzi'yi kanserini kestikten sonra bu hale geldi zaten, halen ne özlemi bu çapulculara karşı ya sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 trabzon üzecek gibi geliyor ya. havaya fazla girdi herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 trabzonsporum sampiyon olsun istiyordum ama fenere karsi oynadiklari bu futbolla olamazlar 30 dkda 1 gol atamadilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 hamsi bugulama yapariz bunlari, tek av antajlari sörloth ve nwakayeme'nin arada bir oynadigi kisisel performanslari takim çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2020 On 30.07.2019 at 15:35, sardalya dedi ki: omer bayram hep iyiydi ki adamin gelistirmesi gereken tek nokta aldigi maas, bi 3 milyon maas alsa omer joker bayram posterleri goruruz 29 Eki 2018, 11:01 tarihe bakin, futbolu bana sorabilirsiniz bundan sonra. bakiyorum hala ne surprizler cikti omer bayram vs diyorlar tartisma programlarinda, su adami 5 dk izleyip ne olacagini anlamayan futbol niye izler anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar