Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Bunu Türklerden başka okuyacak insan mı var? "Başta temsilcimiz Galatasaray'a ve tüm katılımcılara başarılar dileriz" falan denmeliydi sonuçta Türk Futbol Federasyonusun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 akepeli misiniz, fazla atv trt mi izliyosunuz? girin bi hesaba bakın başka tivit atılmış mı falan diye ayıb ayıbb diye ağlamadan önce fdsfs löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 tepki gelince "anaaa biz fenerbahçe değildik" diye yapıştırmışlar diğer tiviti sanırım. arada 2 saat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 bu nefreti ne kadar ilerletmeye çalışacaklar hakikaten merak ediyorum. nereye kadar dayanabilecekler acaba. tek bir hakem kararına bakar her şeyin bok olması bu kadar gerdikten sonra ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 once bu var aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 işte yazmak istemiyorlar, tffnin başındaki adam fenerli kimliğini bırakamadığı için yaşanıyor bunlar bi de. babadan oğla nesiller ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 ekranlarda bile kim gidiyorsa x takımımız denir, ülke meselesi yok tr puanı goygoyu yapılır. daha senin federasyonun bile yazılı destek vermiyor. böyle bir türkçe mesajda politically correct olmaya kasmak embesillik yani. cl özelinde hiç mesaj atma daha iyi. artık sosyal medya şefinin mi nedir ağır kuyruk acısı var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 olm sen de ayrı ilginçsin ya, hakikaten politically correct olmaya kastıklarını mı düşünüyorsun? kararın sosyal medya şefinin de olmadığı çok belli atılan 3 twitten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 aksini düşünmek istemiyorum abi. iletişim başındaki kekoların işi gibi geliyor bana. yani aksi takdirde babam yaşında adamlar bunlarla niye uğraşıyorlar demek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Sen bir Ülkenin Federasyonuysan ve takımın o turnuvada ise, ona başarı ve şans dileyeceksin öncelikle. Bu inceliği sen, ben veya normal halktan beklemezsin ama TFF'den beklersin değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 dilenmis zaten? sosyal medyaci sonra becerememis sadece link vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 5 Sn sonra yollayacağın championlar ligi kutlamasıyla ilgili, ağızına Gs almamak için, avrupa kupalarına katılan tüm takımları katmak cidden çok normal yani :D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Zorlama olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 On 17.09.2019 at 19:17, sardalya dedi ki: ayip ya ayip ayip, diyecek soz bulamiyorum. Bazilari neden ayip vs diyor. Hakli olabilirler. Gs/Ft ile TFF gerilimi olmasa bende normal karsilardim. Fakat bazi olaylar ust uste gelince, bi model ortaya cikiyor ve insanlarda bunu yorumluyor. Benim yorumum net art niyet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 (düzenlendi) bu kadar eze eze oynarken su penaltidan gol yersek yazik olur bi yan toptan fileleri havalandiriyoruz bi nagatomo vuruyor butun stad gol oldu saniyor Eylül 18, 2019 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Eze eze oynadığımız 3.5 dakikayı mı diyorsun hacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Gs nin eze eze oynadıgı bir maç olmadı . maç gayet ortadaydı zaten bruge ile GS nin kadro değerleri falan da birbirine baya yakın. işte GS falcao ile ancak biraz arttırmıştır değerini. Sonuç olarak kötü oynamadı GS. Şapiyonlar liginde deplasman puanı olmak başarıdır. yani dünkü CL sonuçlarına bakınca çok daha iyi anlıyorsun bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 iyiydi maç ben beğendim Gs yi, 3. lük garanti bu arada, Babel baya düşmüş hareket katmak istiyor ama yapamıyor lig dışında bazı maçlarda o da verim katacağını pek düşünmüyorum Falcao yu beslemeleri lazım yalnız pozisyona giremiyor. Fakat baya istekli bir açılırsa gol kralı dahi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Gs eze eze mi oynamis? Gs inanilmaz yavas oynuyor. Hadi bu mac ozelinde kaybetmemek adina tempoyu artirmak istemediler diyelim ama genel olarak ligde de boyle oynarlarsa 3-5 at gibi zencisi olan her takim puan alir gsden. Oyunu hizlandirmalari lazim. Ayrica pati bitmis ya. Cl maci var 5 tane yorum yazilmis. Uzucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Discordda yorumladik bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Laaa gayet Muslera ve Futbol tanrıları olmasa fark yiyeceğimiz bir maçı iyi kortardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 cagne oynadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 iyiki oynadı adam girdikten sonra atakları kesildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 18 dakika önce, Alfred dedi ki: Laaa gayet Muslera ve Futbol tanrıları olmasa fark yiyeceğimiz bir maçı iyi kortardık. Ayrı ayrı belirtmeye gerek yok, "futbol tanrıları" deyince zaten Muslera'yı da kapsıyor otomatik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Muslera dünkü kurtarışı ile, tafareli hatırlattı bana ekstra belirtmek istedim affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar