Aceace Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 53 dakika önce, Llama dedi ki: gs de bi 8 atsın bize oh 8 atsın derken? 8 tane şut çekmemizi bekliyorsan yanılıyorsun. 8 tane taça fitim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Gs'nin birak 8'i kaleye gidecek takati yok Ace'in dedigi gibi. 1-0 atan kazanir iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 2. gol efsaneydi ya. O golde artık dedim bu takımın yürüyecek hali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Ofiste sosyal medyaya bakayim dedim... Besiktaslilarin sadece ve sadece besiktas maci izledigine inanmaya basladim. Yok kadro soyle kotu, avci boyle kotu, galatasaray fark atar... Bizim maclari izlemedikleri o kadar ortada ki... ŞL'de 0 golumuz var. Ligde 9 golumuz var. (6 tanesini iki macta attik) Rakip 10 kisi kalmadan bi cacik oynayamiyoruz. Hatta 10 kisi Sivas utanmasa beraberligi kurtaracakti. Tamam kabul ediyorum besiktasin kadrosu gercekten cok yetersiz. Ustune Avci kadro sanki cok iyiymis gibi pozisyon futbolu falan oynatmaya calisiyor. Ama en azindan butun maclarinizda bi 15 dakika futbolumsu biseyler oynuyonuz. Yetmiyor. Bizde o da yok. Biri cikacak solo bir seyler yapacak ya da rakip 10 kisi kalacak. Q7 olsaydi kirmizi gorurdu. Simdi o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Ha yalniz Kartal Yilmaz'in babasini cok takdir ettim. Adam çocuğunun beşiktasta oynamasini garanti altina almis resmen. Yalniz cocuk ilk resmi macina takimi AL macinda 1-0 gerideyken resmen "atildi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 zaten altyapidan geliyo, cocugu bunun icin yapmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 galatasaraylilar da gs maci izlemiyor problem yok Kazaniriz demiyorum derbilerde her sey olabilir hak eden kazansin, biran once samp liginde gogsumuzu kabarttiginiz gunlere geri donmeniz dilegiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Yauuu sardalya.. Piliz. Hani izlemesem inancam. Ki koyduğun psg macindaki kaleyi bulan tek sutumuzdu. O da ceza sahasi disindan sdf.. Takimin iyi oynadığını harika ucgenler, enfes dortgenler, muazzam besgenler yaptigini soyleyen tek kisi sensin. Besiktas kotu. Gercekten kotu. Ama yok iste. İki kotuden daha kotu oynayani galatasaray cok daha kotu kadroya sahip olani besiktas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Abi GS inanilmaz kotu. Totem filan degil. Bu takim golu birak sut bile atamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 real madrid maçının özetini izledim de, baya iyi pozisyonlar bulmuşsunuz aslında. gerçi bulabilirmişsiniz desem daha doğru olur. kim bilmiyorum da sürekli önünde adam varken şut çekmeye çalışan bi salak vardı, o oynamazsa baya şansınız olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 efendi fenerbahceliyiz bakın kimse dalga geçmiyor beşiktaş ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 gs iki farklı alır bitince gelir alıntılarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 6 saat önce, goldbären dedi ki: gs iki farklı alır bitince gelir alıntılarım. Alintilamazsan adam degilsin, alintilasan da degilsin de neyse.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 dikkat et de bottlenecklemesinler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 beni bottleneckleyecek insan daha doğmadı kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2019 şu halde nasıl yenmişiz hayret valla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2019 o değil de google bile bizi iplemiyor lan, amblem falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2019 ben de geçen braga maçında farkettim, eskiden vardı şimdi silmiş adamalr asrdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2019 1-0 yenmişiz ama hiç tadım yok. biliyorum haftaya yine puan kaybı olacak antalyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2019 evet haftaya telafi ederiz olsun anın keyfini çıkaralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 özetleri izledim de necip dışında galatasarayın posisyonu yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Gs iyi değildi ama Beşiktaş bu sezonun en konsantre maçını oynadı. Belli paralar yatmış. Takım dikkatli ve uyumluydu. Paradan ne olacak ya falan diyoruz ama cidden 18 adamın moral bozukluğu ile uğraşmak apayrı bir sanat Bu galibiyet güzel oldu. şu hale rağmen 6 puan fark lig o kadar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Korku filmi gibi kadroyla ezdik. Caner Lens Diaby Umut nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 burak yilmaz'in 40 mac cikaracagi yok. yedeklerini ayni seviyede tutma luksumuz yok. gecen sezon farkli mevkilerde guven'i kazandik. umut nayir'in baslangici ve sensible soccer kafa golu sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Berbat geçen sezonlarda büyük takımların yapması gerekenlerden biri de 1-2 genç çıkarmak olmalı. Şampiyonluğa gidilen senelerde öyle kola kolay genç koyup taraftardan sabır bekleyemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar