Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

evet pvp de denedim biraz, şaşırttı fena değil. swarm modunda bir yandan zombiler akıyor bir yandan tdm filan tam böyle post apo pvp ehu. coop campaign de hiç fena değil, bayağı güncel ve geliştirilmiş l4d gibi.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bu arada camera shake ve auto-aim default açık, onları kapamak isteyebilirsiniz.

silah ve skill unlock olayları iyi olmuş, vermintide gibi rng loot yok ama l4d gibi tamamen düz de değil.

ben beğendim genel olarak, hele bu fiyata almış olmak şahane oldu. beklediğim kadar iyi çıktı. silah çeşidi, tierleri filan da iyi. l4d3 yokluğunda bu yerini tutar.

latest?cb=20131014214044

şu olayı aynen yapmışlar oyunda lol, zombi piramitlerini taramak çok iyi. tam da geçen hafta filmi yeniden izlemiştim, biraz l4d2 mi oynasam derken cuk oldu bu.

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Zombie survival gormekten kusar hale gelmediyseniz denenebilir de onun disinda bir yenilik gormedim ben. Third person da zombie packlerine pompaliyla sıkıp molotof atmali oyun. Pvp sini pek gormedim ama ne kadar iyi olabilir zatne

Mesaj tarihi:

killing floor sıfır kalır bunun yanında ya, onların ikisini de free weekend denedim. genel olarak pek iyi değil zaten onlar.

pvp'de her modu denemedim henüz ama bu türde human vs human içeren pvp'li gördüğüm tek oyun.

gerçekten iyi mi derken 130₺ verilmez belki ama 30₺ hayli hayli verilir. l4d3 bekleyen varsa onlara yönelik bu oyun.

Mesaj tarihi:

Oyun fazla iyi ya. 2 arkadaşıma daha aldırdım. 28 lira bu oyun için komik bir rakam. Hiç düşünmeden alın bu tarz birşey istiyorsanız. O l4d boşluğunu gerçekten iyi dolduruyor. Pvp deneyemedim bende daha bu akşam bakıcam nasılmış.

Mesaj tarihi:

Bu kadar övgüden sonra gittim aldım.
epic id = nemetrk

Yalnız çoğu kişi steam ile epic i bağlamamış sanırım koca pati listesinden 9 kişi çıktı ? 

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

valla kimseyi bulamadım 1-2 hafta randomlarla oynadım öyle kaldı. en son gemiyi oynadım o da iyiydi. oynamak isteyen olursa gene bana ulaşabilir. oyunu hala destekliyor olmaları yeni içerikle sevindirici.

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...