-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 (düzenlendi) malum oyun bugun epic store'da 29 TL. https://www.epicgames.com/store/en-US/product/world-war-z/home co-op oynamak isteyenler için bi topac acayım dedim. epic id: Bonesoul ekleşelim oynayalım Mayıs 16, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 epic id: Givblod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 epic id: kingsword oyundayım şu an, oynamak isteyen eklesin direkt. gayet keyifli, modern l4d gibi, üstüne sınıf olayları filan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Bloodlines 2'yi kaçırınca aldım bende bunu bakalım iniyor şuan. Pvp modu falanda varmış gayet hoş duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 evet pvp de denedim biraz, şaşırttı fena değil. swarm modunda bir yandan zombiler akıyor bir yandan tdm filan tam böyle post apo pvp ehu. coop campaign de hiç fena değil, bayağı güncel ve geliştirilmiş l4d gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 epic id: Natanyal yüklemede halen oyun gerçi de yarın akarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 (düzenlendi) bu arada camera shake ve auto-aim default açık, onları kapamak isteyebilirsiniz. silah ve skill unlock olayları iyi olmuş, vermintide gibi rng loot yok ama l4d gibi tamamen düz de değil. ben beğendim genel olarak, hele bu fiyata almış olmak şahane oldu. beklediğim kadar iyi çıktı. silah çeşidi, tierleri filan da iyi. l4d3 yokluğunda bu yerini tutar. şu olayı aynen yapmışlar oyunda lol, zombi piramitlerini taramak çok iyi. tam da geçen hafta filmi yeniden izlemiştim, biraz l4d2 mi oynasam derken cuk oldu bu. Mayıs 16, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Gerçekten iyi mi ya bu oyun şimdi? Killing Floor alalım dedik biz 6 kişi, o da 15 TL mi ne olmuş Steam'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Zombie survival gormekten kusar hale gelmediyseniz denenebilir de onun disinda bir yenilik gormedim ben. Third person da zombie packlerine pompaliyla sıkıp molotof atmali oyun. Pvp sini pek gormedim ama ne kadar iyi olabilir zatne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 killing floor sıfır kalır bunun yanında ya, onların ikisini de free weekend denedim. genel olarak pek iyi değil zaten onlar. pvp'de her modu denemedim henüz ama bu türde human vs human içeren pvp'li gördüğüm tek oyun. gerçekten iyi mi derken 130₺ verilmez belki ama 30₺ hayli hayli verilir. l4d3 bekleyen varsa onlara yönelik bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Oyun fazla iyi ya. 2 arkadaşıma daha aldırdım. 28 lira bu oyun için komik bir rakam. Hiç düşünmeden alın bu tarz birşey istiyorsanız. O l4d boşluğunu gerçekten iyi dolduruyor. Pvp deneyemedim bende daha bu akşam bakıcam nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 oyun fiyatları aslında komik fakat kur yüzünden canımız yazıyor bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Bu kadar övgüden sonra gittim aldım. epic id = nemetrk Yalnız çoğu kişi steam ile epic i bağlamamış sanırım koca pati listesinden 9 kişi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 New York bitirdim, aşırı eğlenceliydi harbi. İlk sefer diye daha da sardı ama sonrakilerde bayar gibi sanki. L4D'de öyleydi ama bu biraz daha tekdüze gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 valla herkes aldı da herkes solo oynuyor, buradan parti çıkmayacak mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Çıkar ya niye çıkmasın, oyunun mekanikleri öğreniyoruz Oyun zaten online için tasarlanmış , solosu bayar kısa zamanda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Jerusalem'de bitirdim. Mehti bu part hoşuma gitmedi asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 neme ile iki kişiyiz, başka gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 toplam bir kere neme ile oynadık, başka da bir daha oynayan görmedim. güya o kadar insan aldı, paticik bitmiş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 (düzenlendi) https://forums.focus-home.com/topic/39683/world-war-z-undead-sea-update-patch-notes Haziran 6, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 dün oynadık gemiyi, bayağı güzel olmuştu. zorluğu vs. yerindeydi. high seviyede atışmak isteyen varsa girişelim adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 (düzenlendi) Temmuz 2, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 valla kimseyi bulamadım 1-2 hafta randomlarla oynadım öyle kaldı. en son gemiyi oynadım o da iyiydi. oynamak isteyen olursa gene bana ulaşabilir. oyunu hala destekliyor olmaları yeni içerikle sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Musait olursam bende katılırım beni de dürtebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 "You can earn your skin." gameplay only skin açmayı unutmuştuk. epic farkı görülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar