progamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Wildlands'in devamı. Kötü adam olarak Punisher var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 oynanış yine uncanny duruyor ya. konsol gameplay diye de olabilir ama bir yapaylık var hareketlerde hep. çokobambis gibi marvel cgi fiziği izlemekten "taktik aksiyon hissiyatı" zayıflamış gençler alacaktır. wildlands de öyle gelmişti. çıktığında o his yoksa merak ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 çok şükür ucunda taramalı olmayan oyunlar da oynayabiliyorum unlike some people. çizgiroman filmi izlemeyek de napak içimizdeki nerd'ü beslemek için, "fantastik sevmiyor, uo'ya da sövüyordu" diye eşimizi dostumuzu mu linç ettirelim forumlarda? ya da ea'in her şhooter'ını mı alalım napalım? (bf1 iyiydi ama sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 hic bir sey yapma, sadece dur, sadece OL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 beta key gelmiş, 5'inde başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 bana da gelmiş, iyi ki kaydolmuşum geçenlerde. wildlands'i hayli beğenmiştim. ama gene çok pahalı, büyük indirim beklerim. steam'de yok galiba bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 yok abi animasyonlar falan yapay, ne vurma ne döğme hissi var. zorla mı beğencem lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 o AYI gibi backpack i surekli tasicakmi ya? cok gozume batti, sirtim agridi izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 (düzenlendi) wildlands'de daha küçük sırt çantaları seçilebiliyordu. camelbak seçmiştim ben, büyük fanny pack gibiydi sırtta ehu. gene olur bence herhalde. Eylül 3, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 team ai üyeleri gelecekti eklemişler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 betaya üç kişi davet edebiliyormuşuz, isteyen varsa bana yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 e adam haklı, oyunu komple wolfun tarafından oynayamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 punisher'ı çıldırtmışlar sonunda. marvel what if looking good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Lan bana da dün invite gelmiş bileydim indirirdim. Şimdi yarın akşam eve git bekle ki insin fln. 100mbit bile olsa bekletiyor meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 (düzenlendi) başladı beta. inv isteyen varsa hala atabilirim. geriye gitmiş char customization sanki, patates suratlar ve kadın/erkek saçları paylaşılıyor, hepsi de erkek saçı. oyun genel olarak wildlands’den iyi gibi ama division gibi buna da gear level ve loot toplama eklemişler. koymadıkları bir franchise kalsaydı keşke diye düşünmeden edemedim çünkü divisiona bir yerden sonra bu yüzden dönemedim. gear lvllar uçmuş, herşeyi sıfırdan toplamak lazım. wildlandse istediğim zaman girip kapışabiliyorum kafama göre. evet oyunu genel olarak özetlemek gerekirse wildslands gibi ama üzerine division'ın sistemleri entegre edilmiş. gear upgrade, crafting filan da var sanırım. Eylül 5, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Beta olduğundan baya bug var oyunda çamurda yürüyor ama havada kalıyor. Kamufle oluyor nişan alınca toprak altına bakıyor. Neredeyse düz duvarda zıplama spamlayarak tırmanabiliyor karakter. Intel toplamak, kutu açmak fln ayarsız tam önünde durman gerekiyor fln. Auto cover büyük objelerde gayet iyi iken ağaç ufak kayalık gibi seylerde sapıtabiliyor. Beta diye böyledir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Beta invite gibi bişey varsa kullanmadığınız alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 @Qali uplay'den friend'im olması lazımmış, ekle beni: Ultramarinus sonra sana e-mail gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 uplay+'a bir aylık trial alınca geliyormuş key. o kadar saçma bi store'u var ki uplay+'ı bulamıyorum ama store'da yarım saattir. şunu buldum ama çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Uplay+ daha açılmadı TR'ye sanırım. Ekliyorum seni Sam. Teşekkür ederim şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 (düzenlendi) türkiye'ye uplay+ var mı ondan emin değilim, bazı ülkelere yokmuş çünkü. ben de tr store'da bulamadım. @Qali rica ederim henüz freq gelmedi, gelince yollayacağım inv'i. ok yolladım. Eylül 5, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 ha doğru o zaman vpn var diye çıkmıştı bana, tabii kredi kartı da başka ülkede patlıyor. nese key varsa alabilirim, teknik olarak incelemek için bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 On 03.09.2019 at 16:54, reyou dedi ki: o AYI gibi backpack i surekli tasicakmi ya? cok gozume batti, sirtim agridi izlerken. yukarıda koyduğum ufak backpack var, dahası bu sefer tamamen kaldırabiliyoruz chardan istersek. transmog sistemi var ayrıca, bütün ekipman yeni upgrade olabiliyor devamlı ama skini kafamıza göre ayarlayabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 2 dakika önce, razzRaziel dedi ki: nese key varsa alabilirim, teknik olarak incelemek için bakıcam. son key, uplay'den freq at seni bulamadım listede. uplay nick neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar