GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2026 (düzenlendi) eski formül devam ediyo nothing new. sayfa başı fml. Haziran 17, 2026 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2026 Thunderbolts’u izledim, fragmanlarda göründüğü kadar zayıftı grubun kimyası. Misfitler misfit olarak kaldılar baştan sona. fantastic4’u da izledim, gene onda da zayıftı grubun kimyası, oyuncular uymamıştı gene pedro pascal’ın da en zayıf işi olabilir. Fragmandaki ne yaptığını bilmeyen havası bütün film devam etti. Galactus düzgün yapılan tek kısımdı sanırım. 60’lar havasını da verememişler uğraştıkları halde kostüm, set, cgi filan çünkü buram buram 2020’ler focus group elinden çıkmış gibi bütün atmosfer. yeni avengers için umut vermiyor yeni gördüklerim maalesef. Casting çok zayıfladı.
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 18, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2026 symbiote arcı bırakıp man-spidera geçmişler güzel.
progamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2026 symbiote'u secret wars'da bulur belki
Öne çıkan mesajlar