DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Burdan birisi demişti aktörü değiştirip devam etselerdi diye, o kadar film-dizi bi karakter için kurguluyorsun sonra çat diye her şeyi değiştiriyorsun. trailer azcık hypelasa da hiç umudum yok eskilere yakın bi şeyler izleyebileceğimize dair 1
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 ha ben bunu bilmiyodum, googleladım falan şimdi baya olaylar dönmüş
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 @DRaGoN_SLaYeR+1. Sonucta multiverse, aktoru degistirip devam edebilirdiler. Ama casul seyirciyi multiverse hazirlamak zor is. Konuya en iyi yaklasan Loki oldu, ama sinemaya gidip coluk cocuk Spiderman izleyen kitlenin yuzde kaci izlemistir bilmiyorum. (Not: Spiderman de basit anlamda fena yaklasmadi)
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Ya zaten Kang plotline ı tanıtan quantumania o kadar silik vasat bi filmdi ki, Kang haricinde aklımızda zerre bişey kalmamıştı. Ben de şimdi wikiden baktım bu filmde ne oluyordu diye, ticari olarak da floplamış zaten. Bi tek Majors çok iyi -ki lokide de çok iyiydi- ama o da işte karısını mı kız arkadaşını mı dövmüş bişiler bişiler onu da oynatamazsın artık. E plot tutmadı dandik filmler yüzünden, başrol zaten haklı bi şekilde kensıllandı o zaman ne anlamı var oyuncu değiştirmenin diyip komple iptal ettiler koskoca KANG plotline ı, belki de bi sonraki phasede getiririz dedikleri Doom a geçtiler.
progamer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Kang başta Loki dizide gözüktü iyiydi de, sonra dan Quantummania'da gözükmesi hataydı. Yani Thanos'un ilk göründüğü filmde Ant Man'e yenilse, o da tutmazdı sdf Quantummania çok büyük hata oldu marvel için. Hem çok çirkin bi film efektler, görseller anlamında hem de Kang'i bitirdiler. Quantummania'nın orjinal senaryosunda sonunda Kang AntMani' yenip Wasp'ı öldürüp üstüne quantum realmden kaçıyormuş hatta ama sonradan değiştirmişler işte. Majors'ın olayları da eklenince üstüne yalan oldu. Kang Dynasty'nin yönetmeni de onu bırakıp Spider Man Brand New Day'i çekti hatta. Birde Thanos için build up yaptılar da , o kadar da planlı değildi oda 2 tane after credit sahne gözüktü işte, birde Guardians'ta 2 sahnede gözüktü. O versiyonu da infinity War'da değiştirdiler zaten. Bu sefer Kang planlı gidelim dedilerde olmadı. Doom'u da belki devam ettirirler 2 filmle bırakmazlar.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 hey gidi hey, ben shapiro nun acitprop filmine dusmus reyiz lol
Öne çıkan mesajlar