reyou Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 On 14.08.2019 at 09:45, Trias dedi ki: Süper kahraman dizisi sevmem, the boys diye dizi ismi mi olur? diyerek uzun süre seyretmedim. 9/10 +1. ergen mutantlar fln diye dusunurken ilk 3 bolum guzel akti. baya bir underrated kalmis yalniz, sagda solda pek duymadim konusldugunu ya da bana denk gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 (düzenlendi) Billy disinda herkes iyi olmus. Homelander i oynayan adam butun diziyi calacak gibi. Banshee'de sahane oyuncu oldugu zaten belliydi. Taniyamadim bile nerdeyse sakalsiz ve sarisin olunca. Spoiler Guzelim cizgi romandaki billy,hem asiyor hem kesiyordu ayni andada olculu adamdi. Burdaki cok pisirik olmus. Aralık 13, 2019 MaxDamage tarafından düzenlendi Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Spoiler ulan highlander, milfi delmeyecektin!! gelsin. hemen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 On 12.12.2019 at 08:23, reyou dedi ki: +1. ergen mutantlar fln diye dusunurken ilk 3 bolum guzel akti. baya bir underrated kalmis yalniz, sagda solda pek duymadim konusldugunu ya da bana denk gelmedi. Ben de taytli adamlar dunyayi kurtariyordu diye varsaymistim, bakayim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Taytlı adamlar dünyayı kurtarıyorun tam tersi işte, gerçekte süper kahramanlar olsa nasıl olurlardı çekmişler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 4 öylülde salıyolar tüm bölümleri. anti-marvel olduğu için biraz hoşuma gitmişti ilki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Anti Marvel'dan daha çok Anti DC. Dynamite Entertainment dağıtımına geçmeden önce DC tarafından dağıtılıyordu. Bu sebeple karakterleri daha DC parody üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Ağzı doluyken yazdığı için kafası marvel a gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 dizi guzel de sezon bittikten sonra soyle googlelayayim bi derken sakin cizgi romandan spoiler almayin, tadiniz kaciyor =/ tek cumle gordum kalbim kirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 32 dakika önce, axedice dedi ki: Ağzı doluyken yazdığı için kafası marvel a gitmiş hep ağzı dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 11 saat önce, axedice dedi ki: Taytlı adamlar dünyayı kurtarıyorun tam tersi işte, gerçekte süper kahramanlar olsa nasıl olurlardı çekmişler resmen. İzledim ilk bölümü, gayet güzel başladı. Corporate elestirisinin de amazon videodan gelmesi ironik olmus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 biraz daha izlersen hemen sulandıracaklarını görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 2. sezonda 1. ve 2 bolumler arasinda yayinlanacak Billy Butcher ile alakali bir kisa film olacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Olm Gus bunda da mı var lan adamın olmadığı projeyi ok lemiyorlar mı bu ara hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 ufak cameo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Giancarlo 2. sezonda var eger onu diyorsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 haa 2yi bilmiyorum, kadrolu muymuş 2de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 basladi 2. sezon, 3 bolum cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Diğer bölümler nerde yakıştı mi amazon. Homelander cıyız . Davan davamızdır. Reisle hem seksleyip hem tecavüzcü muamelesi yapan kadın umarım ölecektir bu sezon. Spoiler Veleti nasi attı çatıdan fkdkd. Utanmaz kârı bi de oğlunu saklıyor reisin. Kocanı aldatırken iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 oo spoilerci reis özlettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar