sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 (düzenlendi) Aksiyoncular ekran başına. https://www.imdb.com/title/tt7456310/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Şu atomic blonde filmini ben beğenmemiştim. belli ki john wick'e olan dönemsel hype'ı değerlendirmeye çalışmış ama başaramamıştı. Luc besson da beğenmemiş olacak ki bi de ben yapayım bakalım nasıl olcak demiş. İnsan bazen böyle boş aksiyon izlemek istiyor. evet var böyle bişey. luc besson gibiler de mükemmel ekmeğini yiyor bu açığın. "limitless çekmişler hmm ben de kadınlısını biraz değiştireyip çekeyim kehkeh" izlerim ben sdf Nisan 12, 2019 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 (düzenlendi) luc besson ve baska bir dandirik film. bi Shyamalan bi Beson adamlar her turlu hayatta kaliyor. Sinemanin hamambocekleri adeta. sasirtmadi... 2 dk'lik trailer i izleyemedim. Nisan 12, 2019 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 abi lütfen böyle yapınca fularlı mısın moduna giriliyor. leş tadların da olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Abla için izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 marvel izliyorum, nasil fularli olabilirim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 luc besson 28 yıl önce nikita'yla zaten bitirmişti olayı. bu trailer de gayet başarılı, takip listeme aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 olm o lokanta sahnesi kapışıyorlar falan, tabakla adamın boğazını kesiyor bıdı bıdı.. tek damla kan yok ya, biraz daha brütal aq. Göl olmasın da yani kuru temizlemeden çıkmış gibi de çıkma yani oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 aslında kan öyle cart diye hiç bi zaman fırlamaz atar damara vurmadığın sürece. bi de ölenlerin üzerinde durmuyor kamera yani. kan akıyo mu lan acaba desen de onu göstermek gibi bi derdi yok. o tür biraz gore kısmına giriyor herkesin toto yetmez ona. ticari işler bunlar kimbilir neleri hesaplıyorlar maksimum geliri elde edebilmek için. luc bessonun da herkesi rahatsız edeyim parası umrumda değil gibi ne huyu ne işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 adam tam tersi 6.4'u tutturayim da para kazanayim kafasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 tarantino izle kardesim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 sinan cetin'den iyisi yok! adam 37 yil once cicek abbas ile zaten bitirmisti olayi, yeni trailerlari da gayet basarili. hep takip ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 kan niye yok filmde_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 fragman R rated olmadığı için kan göstermiyor olabilir belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 anno 2019 diye geldim farklı bişey çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 baydım. amma zorlama olmuş ya. john wick'in sjw soslusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 iyiydi ya, ben beğendim bir nikita olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Tekken'deki Anna mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Nina istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Fragmanda adam yakın mesafeden kansız headshot yedi. Kan göstermeyeceksen neden öyle sahne çekiyorsun ki? Çocuklar da izlesin ama kan görmesin denecek sahne de değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Gercekte hs atinca adamın kafada blood spatter efekti olmuyor zaten abi. Hollywood un alistirdigi birsey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Denemedim, bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar