Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 abi bloodlines 1'in combatının falan kötü olması oyunun bitmeden fln piyasaya sürülmüş olması değil miydi. yani teknik yetersizlikleriyle çıkmıştı. heralde onu kötü yapmazlar bu devirde. en kötü işte deus ex gibi vurdulu kırdılı takılır noir noir şehirlerimizde dolanır geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 ya arcarum da zayıftı combatta, troika'nın klasiklerinin ortak sorunu. 'herhalde' ibaresi için hangi devirde olduğumuzdan ziyade kimin yaptığına bakmak lazım. blacklight'ı beğenmiştim ama chivalry'i beğenmemiştim mesela ben. "ya bu adamlar yapar" dedirtmedi stüdyonun adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 sam fallout 4 e katlanmis insansin gec bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne Çıkarılmış Yorum Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Öne Çıkarılmış Yorum Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 bethesda yapıyor olsaydı net basardım pre-orderı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 lol trollünü görüyorum ve arttırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 ne yazık ki muhtemelen bok gibi ve hayal kırıklığı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 pesimist adamlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 sjw hikayelerini okudukca oyunun, oyundan sogudum muhtemelen bayagi dandik olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 daha hiç bişey yok ortada ya sakin, oyun motoru falan çıksın ortaya bi sdf bi de malkavianda bu kadar ofansif ne vardı ya allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 130 TL lan, bok gibi çıksa ne yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 (düzenlendi) Aynen vampire abi bu saka misiniz, mavi ekose ceketi yeter. bu arada dunyada o packin en ucuz oldugu yer tr :)) duz versiyonda arjantin tokatlamis ekonomik gucuyle Mart 23, 2019 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 hayatımda ilk kez bastım ben preorderi adı bile yetti normalde inanılmaz karşıyım preordera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 İsminin altından kalkabilecek mi, korkutuyor. Bir de ilk videodan sanki oyunu first persona çevirmişler gibi gözüküyor. İnşallah öyle değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 (düzenlendi) en kotu iste 5kg dlc bedavaya geliyor yaninda, ordaki skin, expansion vs toplami 50-75 tl eder cikis sonrasi net. hatta hesaplayalim: minimum: pre-oder pack 15 tl blood pack 25+ tl story 1 15+ tl story 2 15+ tl exp 30+ tl dlc fest olarak watch dogs tarzi bisi olacak sanirim skin ve kiyafet packler (ordaki skinlerin %95 i cop gerci, 30 skin icinde 1 tane anca gideri olan var). oyun first-person Mart 23, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Abi oyun zaten fp degil miydi? Meleede 3rde geciyodu sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 soyle bir ss var, 3rd personu komple kaldirmis da olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 pre-order'a early access cirkinlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 92 TL yahu, Exodus da 89 du mesela şimdi 309, %50 indirim bile görse ki ne zaman görür belli değil 154,5 a mi alacaksınız yani , %75 indirim görse anda 77.25 e anca geliyor kimbilir ne kadar zaman alır. Bu da 92 şimdi 349-399 diye manyak bir etikete gelirse bir kaç sene sonra anca alırsınız veya bundle a düşsün diye bekler durursunuz. Bana çok mantıklı gelmedi Sam amcam. Bak dmc 5 i bize 399 a yapıştırdılar, hangi indirimi yese alacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 9 saat önce, LathspeLL dedi ki: 130 TL lan, bok gibi çıksa ne yazar. zenglik guzel bisi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 (düzenlendi) 7 saat önce, Xenocide dedi ki: Abi oyun zaten fp degil miydi? Meleede 3rde geciyodu sanirim. tam tersine oyun firearms ile nişan alma harici tamamen third person'du, firearms da supernaturallere (yegane combat challenge) doğru düzgün dmg vuramadığı için melee gidiyorduk yani herşey tp idi. firearms bir kere denedim, arcarum'da techie gunslinger craftsman oynamak kadar eziyetti resmen. 2 saat önce, Darksun dedi ki: 92 TL yahu, Exodus da 89 du mesela şimdi 309, %50 indirim bile görse ki ne zaman görür belli değil 154,5 a mi alacaksınız yani , %75 indirim görse anda 77.25 e anca geliyor kimbilir ne kadar zaman alır. Bu da 92 şimdi 349-399 diye manyak bir etikete gelirse bir kaç sene sonra anca alırsınız veya bundle a düşsün diye bekler durursunuz. Bana çok mantıklı gelmedi Sam amcam. Bak dmc 5 i bize 399 a yapıştırdılar, hangi indirimi yese alacaksın valla oyunla ilgili haberler red flag dolu, bloodlines malkavian benim için ve yazarı reddediyor kendi yazdığı malk'ı, tövbeler olsun diyor. adamlar rpg tarihinin en iyi dialoglarından bazılarını "ya o zamanlar bilmiyorduk şimdi yetişkiniz" diye halı altına süpürüyor. yukarıda koydum resimde quoteları. ölüsü ilgilendirmez bu oyunun beni, dirisi ilgilendirir. biraz daha anlatıp ikna etmeleri lazım. "malk'ı hatırlıyor musunuz? işte o kadar iyi birşey yapmak istiyoruz gene" deselerdi basardım ama. Mart 23, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 combat dışı da fpydi abi. dolanıyodun şehirde ağır vasıta gibi. sadece melee vururken 3rd person oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 en son geçen sene oynadığımda third-first person togglelanıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 hmm toggle hatırlamıyorum. ben bilmeden full fp oynadım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 ben de hep fp oynadim valla. 3rd p oldugunu bile hatirlamiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Sam tarafından paylaşıldı:
Ibretlik
Laurelin tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git